13.6.2014

Tapahtumia

Oon ihan hullu ottamaan kuvia, joten tästä tulee melko pitkä postaus. Ensinnäkin moni on kysynyt uuden asuntomme esittelyä. Me asutaan täällä vain pari kuukautta, joten hienoa tästä ei ehdi tulla.

En edes vaivaudu kuvaamaan muita huoneita kun keittiötä, koska muualla on tavaraa pöydillä melko paljon toistaiseksi. Pitäisi hommata lisää säilytystilaa!

Tässä kuitenkin pieni keittiömme. Tuo ikkunalauta on todella outo ja haluaisin sen pois :D Mutta antaa olla.Meidän parvekkeelle paistaa mukavasti aurinko melkein koko päivän. Paras aika on kahdesta viiteen. Se on siis kelpo partsi arskan ottamiseen! Tässä kuvassa näkyy myös mun korppitatuointia, joka on mun mielestä niin siisti! Aion ehkä ottaa toisellekin puolelle kylkeen jonkun kuvan. Mulla on toisella puolella jo Underoath -bändin logo, mutta se on aika pieni.


Belmina ei ymmärrä vessan tarkoitusta. Ensin se meni Spartan vessalaatikkoon makoilemaan ja sitten omaansa. Voisi nyt pikkuhiljaa opetella käyttämään vessaa, niin ei tarvitsisi koko ajan kerätä papanoita sen perässä. Sparta on ihan rakastunut Belminaan, mutta tyttö ei vaan hyväksy sitä. Ihan sovussa ne hengailevat yhdessä, kunhan Sparta noudattaa tiukkoja lähestymissääntöjä :D Toivottavasti yksi astutus onnistui ja Belmina on kantavana.Käytiin pyöräillen lähikaupassa Samin kanssa. Naurettiin, että meillä on niin jännittävä elämä kesällä, että päivän kohokohta on kauppaan lähtö :D En valita, koska olen ollut hieman stressaantunut kiireistä ja nyt saa vain relata.
Huvittavaa, kun joku kysyi Instagramissa miten mä pysyn niin hyvässä kunnossa. Salaisuuteni on tuijottaa Frendejä sängyssä ja syödä jätskiä ja suklaakeksejä :D Olen geenien puolesta hyvin pienikokoinen. En pelkästään lyhyt vaan erittäin hoikka ja kapea. Näin on aina ollut ja en panisi pahakseni hieman saada lisää massaa. Joten otan hieman loukkauksena jos joku kehuu mua laihaksi.

Treenaan kyllä kotona, joten en ole ihan pelkkä lahna ;)


Käytiin tänään Samin porukoilla syömässä hampurilaisia! Sami teki pihvit porsaan niskasta ja väliin laitettiin myös majoneesia, salaattia yms. Oli hyviä. 


Pyysin aikasemmin, että Sami tekisi Belminalle ja sen (mahdollisesti) tuleville poikasille puisen pesäkopin. Sami ryhtyi toimeen ja sai tänään sahattua seinät, katon ja lattian kopille. Siitä tulee ihan kiva :) Toivottavasti Belmina alkaa sinne sitten tekemään pesää kun on sen aika! Jää nähtäväksi.


18 kommenttia:

 1. Mä niin tuun joskus jonneki tubetapahtumaa kattomaa ainaki sua :D oot ihana persoona ja teet mahtavii videoi ja sul on hieno blogi! <3 Ja ehkä suurin syy on se et oon ite tosi lyhyt, ja se ois mahtavaa nähä joku viel lyhempi (joka on siis must vanhempi xD) 8D! sit yhteiskuvaa vaa xD!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Tuu ihmeessä :) 16.8 on suuuurin Youtubemiitti Suomessa. Se järjestetään Hartwall Areenalla, jos et vielä tiennyt :)

   Poista
  2. kattoo ny:) mut onks poris jotai tubemiittii mihi oot tulos?:D

   Poista
  3. En ainakaan lähiaikoina oo tulossa Poriin :)

   Poista
 2. Siihe pesäkoppiin kantsii varmaan sit tehä irotettava katto koska muute poikasten kattomine on aik vaikeet :D

  VastaaPoista
 3. Toi poikasten/pentujen syntymisen odottaminen on niin ihanaa! Meillä on koira ja sillä oli 2vuotta sitte pentuja 7kpl. Se oli aivan ihanaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää odottelu on piinaavaa, mutta samalla niin kivaa :D

   Poista
 4. kiva postaus soikku! :) haha, ihana toi kuva missä belmina makaa vessalaatikossa :-D ♥

  VastaaPoista
 5. Tä oli ihan sika ihana postaus :D Tä oli niiiiiin Soikkua. Alko hymyilyttää tän takia.

  VastaaPoista
 6. Sä oot niin pirteä joka postauksessa joka on vain ja ainoastaan hyvä asia koska piristät aina mun päivää♥

  VastaaPoista
 7. Mihin muutatte tuon asunnon jälkeen? :)

  VastaaPoista
 8. Voi ihana Puputti! ! lähetin sulle tässä postia varmaan 4 kk takaperin ja toivottavasti tuli perille. Siinä oli piirrettynä iso spartan kuva ja kirje. Mutta epäilen sillä laitoin sen youtube kanava tietojen mukaan mutta toivottavasti se meni oikealle omistajalle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli se perille! En tee enää kaikista posteista videota, koska niitä tulee niin paljon! Mutta muistan tuon elävästi :)

   Poista