27.6.2014

Ekologinen shampoo ja vauvamasu :3

Sain joululahjaksi mun serkulta ihanan tuoksuista ekologista shampoota. Se on jäänyt jostain syystä pyörimään mun kylppäriin, mutta tänään se pääsi käyttöön. Jouduin lisäämään shampoota useaan otteeseen, koska tuntui,että se ei vaahtoa ollenkaan enkä saa pestyä hiuksiani kokonaan puhtaiksi. Loppujen lopuksi se vaahtosi sopivasti ja huuhtelun jälkeen hiukset tuntuivat puhtailta. Voisin käyttää tätä ihan päivittäin, mutta onko se niin kannattavaa jos yksi purkki kestää todella vähän aikaa?


Hyvinä puolina on ehdottomasti tuoksu ja purkin uudelleentäytettävyys. Purkissa lukee näin: Täytä pullo uudelleen omassa myyntipisteessäsi! Hintaa tällä shamppoolla on n. 6 euroa, ainakin nettikaupoissa. 

Haluaisin kyllä käyttää luonnonkosmetiikkaa pelkästään, mutta hinta kirpaisee ja myös huoli siitä, ettei tuote toimikaan. Toisaalta, ihmiset ovat tottuneet kaiken maailman ubertehokkaisiin dödöihin ja täydellisen silottaviin shampoisiin, puhumattakaan extrakestävistä kajaaleista ja ripsiväreistä. Ehkä luonnonkosmetiikka on vain totuttelukysymys? Ihmiskunnalla on pitkä matka luonnollisuuteen.

Käytätkö sä luonnontuotteita ja mitä mieltä olet niistä?

Ja sitten toisiin puheenaiheisiin, nimittäin pupuihin! Belminan maha näyttää isolta ja oon aika varma, että siellä on pikkuisia :) Sen nisätkin olivat turvonneet!


19 kommenttia:

 1. Oii! Toivottavasti pikkuisia tulee :3

  VastaaPoista
 2. Tosta otsikosta säikähin et sulla on vauvamasu :D mut mun mielestä noista kuvista näyttää ihan selkeästi et Belmiina sais poikasia :) (vaikka kaneista en tiedä melkein yhtään mitään :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama,mut sit kyl heti tajusin että belmiinan mahasta olikin kyse :D

   Poista
  2. Niin mäkin vähän kyllä säikähin että sulla on vauvamaha :D

   Poista
 3. Aaww jos tulee pikkusii :3 & mä en oo testannu luonnonkosmetiikkaa, mut joskus pitäs :)

  VastaaPoista
 4. Onks belmina teijän oma kani ku mä oon saanu sellasen kuvan et se ei oo teijän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Belmina on mulla poikasten ajan, jos nyt siis tulee poikasia :)

   Poista
 5. Monesti noista luonnonkosmetiikkatuotteista puuttuu se vaahtoamista aiheuttava ainesosa. Pesee siis hyvin ilman hallitsematonta vaahtoamistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon näin kuullut joo :) Siitä vaahtoamisesta tulee vaan se puhdas fiilis :D Tottumuskysymys siis tämäkin.

   Poista
 6. Eiks sulle tuu ikävä belmiinaa? Ku ootte kaikkii perhe kuvii lisänny esim sun instaan ja sit belmiina lähteee vaan pois :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin elämässä välillä käy. Tuleehan sitä ikävä, mutta toivottavasti saa poikasia ja saan pikku-Belminan :)

   Poista
 7. Ainakin vatsan koon perusteella odottaa :) ellei tosiian ole valeraskaana/ muuten ''lihava'' :D Arvioisin että tulee 4-6 poikasta jos odottaa :) Mahdollisesti voi tulla myös esim. vain 2 poikasta vaikka maha on iso mutta siellä voi olla niin paljon nestettä mahassa joka tekee siitä ison :) Itselläni tällä hetkellä mönkii 7 pientä palleroa pesässä :) ikää 2 vk :) Minun pupu blogi jos kiinostaa käy ihmeessä kurkkaamassa :) http://karitanpupujengi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Munkin mielestä näyttää kantavalta, koska maha on pallomainen ja Belmina on muuten loistavassa kunnossa (ei siis vaikuta yhtään lihavalta). Käyn kurkkimassa sun blogia :)

   Poista
 8. Moips, tuleekko spartal ja belmiinalla pieniä tappeluita :(?

  VastaaPoista
 9. Itellä on käytössä aikapaljonkin luonnonkosmetiikkaa erityisesti puhdistusaineissa ym. Ajattelin tulla vinkkaamaan vähän halvemmanvaihtoehdon (pitkällä tähtäimellä) tuolle sun shampoolles :D Eli Flow-kosmetiikan palashampoot (löytyy myös kasvojen putsaria, perusaippuoita ja hiushuuhtelua (vastaa hoitoainetta)). Saippuapalan näköisiä siis, vaahtoa todella hyvin, pesee hiukset putipuhtaiksi, vaikka ois rasvasemmatkin hiukset (niinkuin mulla sattuu olemaan ja auttoi ongelmaa loistavasti!) ja kestää pitkään kun ei tuotetta tarvi laittaa edes paljoa. Pesuväli kannattaa pitkää kuitenkin vähän pidempänä sillä jokapäiväinen jynssäminen näillä kuivattaa hiusta kyllä paljon vaikka puhdasta tuleekin :DD
  Palashampoita saa ainakin Ruohonjuuresta ja hinta on 8 euron kieppeillä (ja pala kestää ainakin 3 kuukautta, kasvojenpuhdistuspala on mulla ollut jo puoli vuotta). Nämä tehdään siis Suomessa luonnonkosmetiikkana ja luomuna, eikä edes muoviroskaa tule sillä palat ovat pienessä paperikääreessä! Todellista ekologisuutta, suosittelen kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 10. Miekin tuli vinkkaamaan yhen hyväksi todetun ekologisen shampoon. Meillä kotona on Sante Family - sarjan shampoota, ja se vaahtoaa ihan hyvin ja jättää hiukset puhtaaksi :) niitä myydään sokkareilla ja joensuussa ainakin yksi kauneushoitola myy niitä myös , hinta vaihtelee siinä 6-10€ paikkeilla. Plussana myös että nää tuoksuu hyvälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään luin tuosta kyseisestä shampoosta! Pitää ehdottomasti testata :)

   Poista