24.6.2014

Belminan astutuksesta tasan 2 viikkoa

Puolivälissä ollaan. Oon yrittänyt tehdä Belminasta päätelmiä, että onko se kantavana. Tärkeimmät havainnot:

1. Ei anna Spartan astua sitä enää
2. Syö paljon enemmän
3. Masu tuntuu kasvaneen, kun kanin nostaa

En usko myöskään valeraskauteen, koska pesänrakennuspuuhia ei ole kuulunut. Belmina on käytökseltään muuttunut todella paljon rauhallisemmaksi ja rohkeammaksi, kuin se oli aikaisemmin, mutta se voi johtua meidän kodin sosiaalisesta ilmapiiristä. Belmina saa kädestä joka päivä porkkanaa tai muuta ruokaa, jotta tottuisi jokapäiväiseen käsittelyyn.

Mua jännittää jo hieman :) Kahden viikon päästä meillä voi olla pieniä kaninpoikasia!

Katsoin Spartan sukutaulua ja sen lähisuvussa on ainoastaan kastanjanpunaisia ja chinchilloja. Belminan suvusta en tiedä, mutta Belminan sanottiin olevan luonnonkeltainen. Mun mielestä se on kuitenkin paljon punertavampi. Kuka tietää? Oon todella huono näissä kaniväreissä. Sparta on siis chinchilla viittakuvio. Sen emä tai isä oli kastanjanruskea, joten Spartassakin näkyy hieman tätä punaisuutta jaloissa.


11 kommenttia:

 1. Oih, toivottavasti kaikki menisi täydellisesti ja niitä pikkukaneja sinne syntyisi! :3

  VastaaPoista
 2. oih ihanaa jos tulee kaninpoikasia ;) <3

  VastaaPoista
 3. Mä vein itse kanini yhdelle kotieläintilalle astumaan naaraskanin ja sillä oli ihan noita samoja merkkejä mitä Belminalla. Se oli ennen aika ärtyisä ja hyökki päälle, mutta muuttui täysin poikasten myötä. Siitä tuli paljon sosiaalisempi ja oli koko ajan kerjäämässä rapsutuksia. Toivotaan ja uskotaan, että sinnekin tulee poikasia. On se odottaminen vaan niin kauheeta... :D

  ( littlebigbunnies.blogspot.fi )

  VastaaPoista
 4. aww noi kanit on niiin sulosia:3 ja olin hetki sitte hiuka allapäin ja aattelin kattoo sun vanhoi videoi, katoin sen trololol ja se nauroin sitä heti:''D että sun videot on kyllä piristäviä:3

  VastaaPoista
 5. Hihii,toivottavasti kohta on pikku rasavillejä lattialla :3 Myytkö ne muuten vai mikä on suunnitelma?? ja mustakin Belmiina on vähän punaruskea,tosin en tiijä kanien värteistä juuri mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joku poikasista on erityisen kiva, niin pidän itselläni yhden :) Muuten annan eteenpäin. Lähinnä tuntemilleni henkilöille, niin tiedän missä pupuset viilettää!

   Poista
 6. Voitko tehdä Belmiinasta videon jossa,kerrot hänestä vähän enemmän? :)

  VastaaPoista
 7. onko sparta belminaa paljon isompi? Jos poikaset ovat liian isoja nin belmina voi hyvin mahd. menehtyä synnytyksessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se isompi, mutta ei paljoa. Jos olisivat erirotuisia ja kokoeroa olisi huomattavan paljon niin riski olisi suuri. Olen varma, että poikaset mahtuvat Belminan mahaan hyvin :)

   Poista