27.6.2014

Belmina rakentaa pesää

Belmina alkoi rakentamaan tänään ihan yhtäkkiä pesää :D Se vain sekosi ja juoksi ympäriinsä yrittäen haalia suuhunsa kaikkea mahdollista. Heinää se repii ihan hulluna ja vie ne Samin rakentamaan pesäkoppiin <3 Astutuksesta on 17 päivää.


18 kommenttia:

 1. Awww :) Ihanaa näin kaninomistajana lukea tätä Belminan raskauspäiväkirjaa, innolla odotan josko vauvoista tulisi kuvia :3

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että nyt on pian tulossa pienokaiset :3

  VastaaPoista
 3. :DD thehee~! Pupusiiaa :3 toivottavasti ainakin!

  VastaaPoista
 4. Ooi! Kumpa Belmiina sais terveenä vauvat maailmaan :) Kun muutamia kertoja ollu näit epäonnistuneita (naapurissa parin otteeseen).
  Mistä hankit Belmiinan ja mitä makso? Sparta ja Belmiina tulee vissiin ihan hyvin toimeen ? Viihtyyks ne hyvinki yhdessä? Onks joku muu syy siihen et ne on eri häkeissä, kun se et niillä on ova "turvapaikka"/"koti" mihin muut ei tuu ? :)

  Mäkin haluisin kanin, kun mulla ei oo mitään pikkueläintä :I Kun meil on 2 koiraa, 6 kanaa, vuohi, kissa ja poni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Belmina on lainattu Spartan kasvattajalta :) Tuleehan ne hyvin toimeen ja viihtyy yhdessä. Belmina on siis astutuksessa mun luona ja niitä pidetään siksi eri häkeissä, ettei Sparta koko ajan häiritsisi Belminaa :D Se yrittää siis astua sitä aika usein.

   Poista
 5. Ui ihanaa ei enää kauaa niin siellä pomppii pupumuksuja ympäriinsä:) Tulisin välittömästi hakemaan yhden jos meillä vaan olisi tilaa ja aikaa vielä yhdelle pupulle:D

  VastaaPoista
 6. Meiän pupulla oli kerran valeraskaus ja huhhuh minkä homman se teki sen pesän kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Onko pupun poikaset jo varattu vai annatko varata vasta syntymän jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaverit on kysellyt niitä paljon, joten menee niin monelle ystävälle/tutulle kun niitä poikasia riittää :)

   Poista
 8. Oot niin eläinrakas tyyppi, että voisit olla kiinnostunu veganismista. Suosittelen, että tutkiskelet asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon melko kiinnostunut siitä, mutta toisaalta en nää itselleni syytä lopettaa lihan syömistä. Panostan luomuun ja etenkin suomalaiseen lihaan :) Arvostan kuitenkin jokaisen omaa valintaa.

   Poista
 9. Toivotaan että poikasia tulee ^^
  Meil on kaks pupua Ossi ja Uuno.
  Mut mua ärsyttää/harmittaa toisessa pupussa se että se on tavalaan sokea:(
  Mut toivotaan että poikasia tulee :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Onneks kanit pärjää ihan hyvin sokeanakin :)

   Poista
 10. Ihania noi puput :3 Meille ei voi hankkia, ku me matkustellaan paljon, eikä tiedetä, mihin ne puput laittas... Mihin sä laitat ne, ku meet jonnekin pitemmäksi aikaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle 10 kuukauden ajaksi, niin mun entinen työkaveri otti Spartan hoitoon. Viimeksi vietiin Sparta mun poikaystävän kaverille, jolla on myös kani ja nyt ruisrokin ajaksi tänne meille tulee Samin kaveri hoitamaan kaneja :) Vähän milloin missäkin.

   Poista
 11. Tossa kuvassa Belmina näyttää ihan hevoselta jolla on suu täynnä heinää :3 Mulla on oma kani joka on 7,5 vuotias. Meil oli myös kaks kania mutta toinen kuoli pari kesää sitten.

  VastaaPoista
 12. Belmina on tosi söpö, en kestä!! :)

  VastaaPoista