29.6.2014

RETKI

Käytiin Samin kanssa vähän "vaeltamassa" Joensuun Utran saaressa. Se paikka oli melko pieni, joten kävelyt jäivät vähiin, mutta hauskaa oli! Paistettiin makkarat laavussa ja ihasteltiin maisemia. Mä haluan kyllä kunnolla vaeltamaan ja telttailemaan johonkin isoon kansallispuistoon. Tässä kuvia meidän retkestä muokkaamattomina. Instagramista löytyy samoja kuvia hieman editoituina.


Sami rakensi Belminalle uuden pesäkopin, koska meidän mielestä vanha oli aivan liian pieni. Toivottavasti tuo kelpaa neidille :) Kopissa on irtonainen pahvikatto, eikä se ole mikään maailman esteettisin.7 kommenttia:

 1. utran saari on kyllä loppujen lopuks ihan älyttömän pieni paikka :D mutta on siellä aina välillä kiva käyä pyörähtämässä ja käppäilemässä!

  VastaaPoista
 2. Otin miun ylioppilaskiitoskorttikuvat aikoinaan tuossa puussa, jossa nukut :D

  VastaaPoista
 3. Voi soikku :3 oot niin nätti X3 mistä oot ostanu ton paidan?:O ja voiko sulle muuten lähettää postia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on Cubuksesta :) Joskus pari vuotta sitten! Voi lähettää poistia ja kiitos :)

   Poista
 4. Kiva ku mie asun tossa ihan melkein sadan metrin päässä! :D Käydään tossa saaressa kahen Suomenlapinkoirani kanssa hyvin usein ^^ tässä mun blogi muuten: jazzuntassut.blogspot.fi Toinen mun suomenlapinkoirista on just täyttäny 5v ja toinen on vasta ihan vauva eli 4kk. :) Ois kiva jos kävisit ees kattomassa. :) Tykkään sun blogista tosi paljon!

  VastaaPoista