24.1.2015

Sweet Pants







Sain ison läjän Sweet Pantseja, kun osallistuin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Nää on ihan mun lemppari collegehousuja hyvän materiaalin, pehmeyden ja istuvuuden vuoksi. Kaiken lisäksi diggaan pehmopöksyjen kuoseista ja väreistä, onhan nää nyt söpöjä!

Uusi Premium -mallisto näyttää makeelta! Isoin ongelma jonka kohtaa Sweet Pantseissa on se, että ei osaa millään valita minkä malliset haluaa ja minkälaisella kuosilla :D

Onko sulla Sweet Pantsit?

12 kommenttia:

  1. Oo ihania! Onko sulla noi kaikki kuvassa olevat sweetpantsit?

    VastaaPoista
  2. mulla on tumman siniset:)! nää on parhaita;D

    VastaaPoista
  3. Mä sain joululahjaksi punaset slim-malliset Sweet Pantsit. Tykkään näistä tosi paljon ja nää on niiiin mukavat päällä 8)

    VastaaPoista
  4. Oi nyt kyllä kelpais itelle myös iso läjä Sweet Pantseja, kun omistan ihan vaan ihan perus Adidas ja LA Gear collegehousuja :D

    -EmmiKoo

    VastaaPoista
  5. Ihania! Mulla on aina kotona kollarit jalassa, en siedä farkkuja kotona, muualla kyllä. Mulla ei oo ollu koskaan muun merkkisiä ku Puman, mä tykkään näistä. Pitäs varmaan kokeilla muitaki :D (Koulussa yks päivä näin jollakin uutuuttaan kiiltävät puman kollarit jalassa niin teki mieli havitella ne itelle ku oli niiiin pehmeen näköset :'D)

    VastaaPoista
  6. Vitsi tommoset collarit ois kyl ihan mahtavat! Harmivaa että tämmöne opiskelia tyttö ei voi muutaku haaveilla noista ku ne on niin kalliit, halvimmat on 65e... Mutta jos joskus tulevaisuudessa sais hankittuu :D
    (T: kymmenen euron collareiden käyttäjä)

    VastaaPoista
  7. Moi!
    Mulla on muutama kysymys koskien näitä mainoksia

    Kuinka paljon niistä noin suurinpiirtein saa rahaa ja mitkä tekijät siihen vaikuttavat ja kuinka paljon?

    VastaaPoista
  8. nyt mullakin on koska oon tetissä vaatekaupassa ja sain 9 euroa alennusta sweetpantseista xD

    VastaaPoista
  9. Mistä näitä saa hankittua? Olen käyny niiden nettisivuilla mut ei siel ainakaa pysty tilamaan(?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopealla googlauksella ainakin selvisi, että Intersporteissa, Kekäleissä ja Spirit Storeissa :) Ainakin. Stockmann ja Top Sport myös.

      Poista
  10. Juu mulla on tosi monet mustasta vihreään ja rakastan sitä... tai no rakastan niitä ylipäätänsä 💗

    VastaaPoista
  11. Ite olin pari vuotta ettiny kivan mallisia suht kapeella lahkeella, halvat ei semmosia oo nähnykkää tai jos on ni sit ne on muutenki tiukat mutta tykkään vähä lököttävistä. Vanhat colleget ollu iha entiset eikä niitä julkisesti oo viittiny käyttää pitkää aikaa ja tykkään pitää collegejaki julkisesti, joten ku bongasin sweet pantsit ja loose mallin ni olin iha myyty ja oli pakko tilata looset tummansinisenä :) Ja oon nähny ens kesän mallistosta kuvia ja yhet niistä lähtee heti tilauksee ku tullee kauppoihi :)))) en malta oottaa niitä:D Ja vaikka opiskelija oonki enkä käy töissä lisäksi ni pitää sit vaan säästää jostain muusta ni pystyy välillä tommosia ostaan:) Nää ekatki melkeepä päivittäi jalassa ni tarvii lisää tämmösiä!

    VastaaPoista