5.1.2015

Kakkulat saapuivat

Kävin noin viikko takaperin näöntarkastuksessa ja mun lähinäkö oli heikentynyt ihan snadisti. Halusin hankkia "päätelasit" tietokoneella työskentelyyn ja päädyin seuraavanlaisiin kakkuloihin 8)Nää on niin makeet ja aika retrot! Diggaan ihan kybällä ja nytkin nää hengaa naamarissa kuin olisivat luodut mulle. 

Ostin myös imagolasit, koska mun pitää selvästi näyttää joissain tilaisuuksissa fiksummalta ;-) Ei vaan, mua kiinnosti lähinnä Specsaversin tarjous; kahdet kehykset yhden hinnalla. Nyt mulla on lukulasit ja ilman tehoja kaukolasit. Mitäs diggailette?
15 kommenttia:

 1. Hei, lasit sopii sulle tosi hyvin! 8)

  VastaaPoista
 2. Ihanat lasit, sopii sulle tosi hyvin. Itsekin varmaan käyttäisin tuon tapaisia, jos minulla olisi lasit. Tosi kiva blogi sulla.
  Oon jo pitkään kattellu sun videoita ja oot kyllä tosi hyvä niiden tekemisessä! :) Kiva että bloggaat ja vloggaat!

  Tulipas avautuminen. :D


  maankamaralla.blogspot,fi
  (Hanna)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti! Ja kiva kun seuraat mun juttuja somessa :)

   Poista
 3. Komppaan edellisiä, noi lasit on hauskat, ja sopii hyvin sulle & sun tyyliin! :)  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. En oo ikinä oikeen välittäny silmälaseista - puhumattakaan pyöreistä/pyöreähköistä, kamalia mun mielestä :D - mutta noi lasit kyllä oikeesti sopii sulle niin hyvin, että mun on pakko joustaa mun ns. periaatteesta!

  VastaaPoista
 5. Nuo lasit sopii sulle tosi hyvin! Joskus ajattelin, että pyöreähköt lasit ois kamalat kenellä tahansa, mutta nyt tuntuu, että ne sopii kaikille :D

  VastaaPoista
 6. On kyllä ko sulle tehty! Minkä merkkiset? :)

  VastaaPoista
 7. ...tai pikemminkin minkä nimiset silmälasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harrier - lukulasit ja Lincoln - ilman vahvuuksia :)

   Poista
 8. aika hienot lasit muutes:)

  VastaaPoista
 9. Sopii sulle tosi hyvin! Munki lasit on specsaversin lasit. Kohta on jo kaks vuotta edellisestä näöntarkakstuksesta, eli pitää mennä sitte käymään siellä taas.

  VastaaPoista