4.1.2015

Ihana lumi
Mä rakastan talvea ja lunta! Suomessa asuminen on oikeasti hienoa, kun saa kokea kesän lämmön, syksyn kauneuden, talven runsaslumisuuden ja kevään piristyksen. Kunhan muistaa napsia vitamiineja reilusti ja syödä terveellisesti ympäri vuoden niin kyynisinkin suomalainen selviää pimeyden yli :-)

Pidätkö sä lumesta ja talvesta?

Kipeys alkaa olla pikkuhiljaa selätetty. Mun ystävä tulee tänne hengailemaan ja katsotaan varmaan leffaa yhdessä. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella ollaan terveitä! Oikein mahtavaa sunnuntaita kaikille lukijoilleni, ma toivotan.

9 kommenttia:

 1. Voi kun toi teiän koira on kasvanu vauhdilla!

  Ite oon Ausseissa nyt jo toista kuukautta ja lämpötilat täällä lähes poikkeuksetta +30 asteen tienoilla, huomiseks luvattu +43... Kyllä sitä Suomen talven pakkasien kirpeyttä ja jalkojen alla narskuvaa lunta välillä kaipaa, varsinkin tommosia ihania talvisia kuvia kattellessa. Tai sanotaanko näin että en mä ihan hirveesti ikävöi niitä kylmiä ilmoja, mutta arvostan entistä enemmän sitä, kuinka monipuoliset vuodenajat Suomessa on. Talvi on ihana silloin kun on oikeasti talvi; lunta, sopivasti pakkasta jne. :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään enemmän kesästä, mutta talvi on silti tosi kiva! Lunta pitää olla ehdottomasti! Tänä talvena tuntui että lumi ei tule ollenkaan pysyvästi maahan, mutta nyt täällä (Rovaniemellä) on tosi paljon lunta <3

  VastaaPoista
 3. Oi kun söpöjä kuvia! :) itse en tykkää talvesta yhtään :D

  VastaaPoista
 4. Tosi onnistuneita kuvia!:o tykkään kanssa lumesta jakoira rakastaa

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia! en pidä talvesta juuri ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. "Vois joulun elää joka päivä vaan". Rakastan talvea!

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia!:)
  Mä tykkään enempi kyl kesästä,
  Mutta on tuo lumi kivaa:D Ja ois tylsää jos aina ois vaan kesä
  mut nuista kovista pakkasista en tykkää:/

  VastaaPoista
 8. Mäki rakastan talvea ja ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 9. mulla oli 4 päivä synttärit

  VastaaPoista