17.1.2015

OTSATUKKAKRIISI

Äh, mulla on ihan hirveä etutukkakriisi meneillään. Pitäisi käydä kampaajalla piakkoin ja en ole todellakaan varma pitäisikö mun leikata otsatukkaa vai alkaa kasvattamaan sitä pois. Toisaalta mun hiukset kasvaa ihan järkyttävää vauhtia tiettyyn pisteeseen asti, joten jos nyt leikkaan niin muutaman viikon päästä olen taas samassa pisteessä kuin nyt.

Mä diggaan mun suorasta otsatukasta, mun mielestä se sopii mun kasvoille. Mun hiuksissa on pyörre semmoisessa kohdassa, että tukka menee automaattisesti sivujakaukselle ellen laita jakausta erikseen suoraan. Sivujakaus ja täten myös sivuotsis on mulle luonnollisempi vaihtoehto, mutta suora otsatukka on jotenkin niin makee! Oon kyllä aika varma, että leikkaan nyt ainakin vielä kerran otsiksen ja katsotaan taas parin viikon päästä uudestaan.. Onpas taas ongelmat :-D

Ps. Mulla on myös semikorkea otsa ja pikkuruinen kriisi sen kanssa joskus. Suora otsis peittää sen kivasti. Mutta nää on näitä naisten ongelmia taas.
27 kommenttia:

 1. Heippaaa! Mä tuskastelin kans ennen suoran otsiksen kans et kun "on niin hankala pitää kun pitää leikkauttaa niin usein eikä raaskis pistää niin paljon rahaa kampaajalle!" Sitten rohkaistuin ja aloin itse lyhentään tarvittaessa, suosittelen! Eka kyllä epäilin ja olin ihan kauhuissani et jos mokaankin kokonaan, mutta hei, kuinka helppo on oikeesti ku saa leikata vaan suoraa tukkaa eikä mitään megakuviointeja haha. :DD Ja varsinkin kun kampaajan tekemä pohjatyö alla. ;) Samaa linjaa vaan ja mieluiten tietty sillain ettei pidä saksia vaakasuorassa vaan ennemminkin pystyssä. :) Sulle sopii toi otsis meinaan ihan mielettömän hyvin! Ja muutenkin tummempi tukka. - Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon itse leikkaillut jo hyvän aikaa mun hiuksiani, mutta jotenkin otsikset on vaikeempi homma :D Varmasti harjoitus tekee mestarin, mutta mulla on vielä nää aika pyöreesti leikattu. Voishan sitä joskus kokeilla... Ehkä... Jos uskallan :D

   Poista
  2. Mä tykkäsin ihan sairaasti sun vanhasta tukasta ja ihmettelin miten saat sen oleen niin tuuheen näköne... Miten sä hoidit sitä??? 😄 - uteliaskissa

   Poista
  3. Mulla on tosi paksut hiukset ja myös paljon hiuksia päässä :DDD Johtuu siitä. En nimittäin käyttänyt minkäänlaisia hiustenhoitotuotteita niihin kun vaan shampoo ja hoitoaine. Nekin oli jotain perus Glissiä yleensä.

   Poista
 2. Parempi otsiksella!!

  VastaaPoista
 3. Katsotko "Epäluonnollisia" ihmisiä pahalla? Koska eikö se olekkin niin, että jokainen saa näyttää miltä haluaa? Ei siinä ole mitään pahaa jos käyttää huomattavasti enemmän meikkiä kuin muut? Mutta kuitenkin näyttää järkevältä? Kun suosit niin paljon "luonnollisuutta". Mutta jokainen tavallaan eikö niin Sonja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. What :D Ymmärsit varmasti väärin mitä mä tarkoitin. Toivon todella että tämä on trolli.

   Mutta siis selvennykseksi: mulla itselläni sivuotsis näyttää luonnollisemmalta, koska hiukseni kasvavat niin. Ja puhun lähes aina itsestäni blogissani ellen toisin mainitse. Itselläni luonnollinen meikki näyttää kivemmalta ja mua viehättää luonnollisuus enemmän. Jokainen tavallaan, eikö niin anonyymi?

   Poista
  2. Haha ei oo trolli! :DD Mutta joo, luonnollisuus sopii sulle ihan hyvin. Mutta mitä mieltä olet itse vähän rajummista meikeistä tai erikoisista tyyleistä?

   Poista
  3. Kysymys ei varmaan koskenut tätä postausta? Vaan varmaan ihan yleisesti katsotko erilaisia ihmisiä pahalla.

   Poista
  4. Mikä on erilainen ihminen? Mun mielestä mä oon yhtälailla erilainen verrattuna muihin. En katso ketään pahalla. Poikkeus sellaisiin ihmisiin, jotka satuttaa tai tahallaan loukkaa toisia.

   Poista
  5. Ja ei ole tarkoitus olla mitenkään provosoiva :D Joskus tekstistä on vaikea huomata millä mielellä ihminen on sen kirjoitettu.

   Poista
  6. Siis erilaisella tarkoitan erityylistä / muuten massasta erottuvaa, esimerkiksi vihreät hiukset tms.

   Poista
 4. Mä tykkään tuosta suorasta! Eikö monilla kampaajilla oo saatavilla vaikka just pelkkä itsiksen siistiminen mikä maksaa vähemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä. Viimeks mä maksoin otsisten leikkaamisesta 12 euroa :)

   Poista
 5. Tykkään sinun hiuksista sekä otsiksella, että ilman. Minulla on ollut otsis ja tykkäsi siitä, nykyään kuitenkin minulla on liikaa tekemistä ja olen liian laiska leikkaamaan otsista joka kuukausi, joten olen antanut sen kasvaa. Äläkä siitä korkeasta otsasta huoli, se on osa sinua ja olen varma että se ei ole ensimmäinen asia johon ihmisten huomio kiinnittyy :) Tiedän että olet leikkaillut aikaisemmin itse sun hiuksia, niin suosittelen kokeilemaan otsiksen leikkaamista itse. Sä pystyt siihen jos minäkin pystyin. ;) Mutta eksyin aiheesta...
  Yritän sanoa, että kokeile hetken aikaa ilman otsista ja leikkaa sen sitten kun tuntuu siltä tai että pidät enemmän otsiksesta.

  VastaaPoista
 6. Mun silmissä sivuotsis näyttää rennolle vaihtoehdolle ja suora sitten tyylikkäälle. Jos hiukset sallii niin miksei käyttäisi molempia vaihtoehtoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Otsisten siirtäminen sivuun vaan on vähän hassun näköistä kun ne on noin lyhyet :D

   Poista
 7. Mulla on kanssa korkee otsa, ja mulla olikin 7. luokalle asti otsis. Viime vuonna hommasin sitten sivuotsiksen, josta tykkäsin kovasti. Nyt mulla on sitten keskijakaus, joka on ollu kaikkein kivoin - eikä se mun otsa nyt kovin korkealta näytä. Teet vaan niin kuin itestä hyvältä tuntuu ;)

  VastaaPoista
 8. Ehottomasti suora otsis mun mielestä! Näytät ihan älyttömän hyvältä sen kanssa :) Mulla itsellä on myös otsatukka ja kasvaahan se aina ihan tuskastuttavan nopeasti liian pitkäksi, mutta itse annan kaverini lyhennellä sitä. Olisko toi vaihtoehto sulle mahdollinen, jos et uskalla itse saksia? Palkaksi voit antaa vaikka suklaata, halvemmalla pääsee :D Ja onhan nettikin pullollaan otsatukanleikkuuohjeita, jos rohkaistut!

  VastaaPoista
 9. Noi hiukset sopii sulle täydellisesti. Mulla on samanpituiset mut vaan punaruskeat.

  VastaaPoista
 10. Mä tykkään tosi paljon tosta polkasta sulla. Omasta mielestäni, voisit pitää ton mitan mikä sivuilla on nyt, mutta lyhentää niskasta, niin että siitä tulis pikkasen eteenpäinpitenevä polkka. Se on tosi tyylikäs malli..siitä onkin sitten helpompi kasvattaa jos ei tykkääkkään. Ainakin itellä aina polkkatukkaa pois kasvattaessa/ kun se on ylipitkä rupee aina eka ärsyttää se kun takaa ei asetu nätisti (niskasta hiukset yleensä kasvaa nopeemin kuin sivuilta)..ja otsiksesta ois semmonen ehdotus, että leikkuutat sivuotsiksen, siis niin, ettet kasvata sitä sivulle, vaan että se leikataan vinoon. ( siis ensin tietty vähän pitää kasvattaa että se on sieltä pidemmältä puolelta tarpeeks pitkä). Tämmösiä vinkkejä mulla epäselvästi kerrottuna mutta teet niinkuin itse parhaalta tuntuu:)

  VastaaPoista
 11. ui vitsi tollanen malli sopii sulle! näyttää tosi kivalle kun sulla tossa vikassa kuvassa on toinen puoli hiuksista korvan takana. :)

  VastaaPoista
 12. Mäkin tykkään sikana sun lyhyestä polkasta ja suorasta otsiksesta. Ah munkin tekis mieli leikata nää mun napaan asti olevat hiukset just tolleen! Sinuna pitäisin vielä jonkun aikaa tota lyhyttä polkkaa ja sitä suoraa otsista:3

  VastaaPoista
 13. Jos on vähän isompi nenä, suosittelen sivuotsista, koska suora otsis yleensä korostaa nenää/tekee siitä isomman oloisen kuin se onkaan.

  VastaaPoista
 14. Sulle sopii tosi ihanasti polkka hiukset :) (sivuotsiksella tai suoralla mut jos oisin sä laittaisin sivulle :D)

  VastaaPoista