1.1.2015

Ihmetys

Todella monen mun seuraajan mielestä mun nykyiset hiukset ei ole niin kivat kuin edelliset. Ymmärrän sen, koska mun koko videoblogin aikana mulla on ollut aina sama kampaus ja väri ja hiuksista on tullut melkeinpä mun tunnusmerkki.

Totuushan on se, että mun hiukset on ollut aikaisemmin mustat, punaiset, ruskeat ja kaikkea muuta. Oon käyttänyt hetken pidennyksiä ja kävin ennen kampaajalla 1,5 kuukauden välein. Vlogimaailmassa mulla on (ihme ja kumma) pysynyt sama kampaus koko ajan.

Nyt kun hiustyylini vaihtui "radikaalisti" niin en käsitä kaikkea vihaa mikä siitä kumpusi. Vaaleat hiukset oli usein kuivat ja lässähtäneen näköiset ja nyt mulla on luonnollinen väri ja hyväkuntoiset hiukset. Kumpi parempi? Mun mielestä jälkimmäinen.

En halua puhua aiheesta sen enempää, mutta musta oli kiva kertoa oma näkemys asiasta :)

Mun mielestä blondit hiukset sivuotsiksilla ei ole soikkumainen tukka. Soikkumaiset hiukset on usein vaihtuvat ja sillä hetkellä hyvän tuntuiset!
53 kommenttia:

 1. Ei sillä ees oo mitään väliä minkälaiset hiukset sulla on, ihmiset saa itte päättää omasta hiustyylistään eikä pitäis se muita haitata! tai toi jo naurattaa miten ihmiset voi tollasesta asiasta ottaa herneen nenään, en nyt tiie mitä kommenttii sulle tosta tukasta on tullu mutta siis näköjään jotaki niin eipä pitäis niiden elämää hetkauttaa pätkän vertaakaan vaikka sulla ois minkälainen tukka, ei se sua ja sun videoita muuta muuten ku ulkonäöllisesti!
  kaikilla ny saa ol oma mielipiteens mut silti toisen hiustyylin sais antaa olla minkälaine vaa se kantaja ite tykkää, no mun mielipide on että toi nykynen tyyli sopii sulle todella hyvin:)

  VastaaPoista
 2. Uudet on paljon paremmat ja näytät niillä enemmän ikäiseltäsi, hyvällä tavalla!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä sun nykyinen hiustyyli on paljon kivempi kuin edellinen ja sopii sulle! Se myös saa sinut näyttämään vanhemmalta, hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä puolustaminen. Jokatapauksessa sun hiukset on nyt rumat ja näytät täti ihmiseltä. Hirvee sieni.

  VastaaPoista
 5. Minä nään tämän asian siten että se on sun tukkas ja sinä teet sille mikä sinua ittees miellyttää! Ite tykkään kummastakin tyylistä. Jos tyyli vaihtuu tulevaisuudessa, enkä tykkäiskään siitä, en aio sitä ilmaista. Se, että jotkut ei tykkää sun hiuksista, on vaan niitten ongelma, ei niitten pitäs tehä siitä ongelmaa sulle! ;)

  VastaaPoista
 6. olit paljon nuorekkaamman näköinen, ja älä ota itseesi en sano pahalla, mutta mielestäni myös paljon kauniimpi :) tosin jokaisella oma kauneusihanne ja sillä hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina ollut reilusti ikäistäni nuoremman näköinen ja nyt tuntuu kivalta, kun monen mielestä näytän ikäiseltäni :) Eli 23-vuotiaalta.

   Poista
 7. Rakastan sun hiuksia!:) ihanaa kun uskallat olla oma itsesi

  VastaaPoista
 8. Itse rakastan sun uusia hiuksia! Mutta yksi kysymys on. Muistaakseni sulla ei ollut luonnostaan suorat hiukset, vaan kihartuvat? Joudutko siis suoristamaan hiuksesi nyt joka päivä pitääksesi ne tuossa mallissaan, vai onko sulla joku muu maaginen tapa pitää ne tuolla tavalla ilman, että tarvitsee aina lämpökäsitellä? Ja suoristatko myös otsatukkaasi vai saatko sen föönäämällä kuriin?
  Pitkän tukan tuntuessa enemmän tai vähemmän taakalta, olen ruvennut miettimään tuollaista lyhyempää mallia. Mutta hiukseni ovat kihartuvat/lainehtivat (ja ei, ei mitenkään nätisti) joten jotain niille pitäisi varmaan lyhyessäkin versiossa tehdä. Onkohan se edes mahdollista, ilman että hiukset muuttuvat samantien hampuksi suoristamisesta ja muusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mulla on taipuisat hiukset ja suoristan ne aina kun lähden johonkin ihmisten ilmoille (tai silloin kun pitää itse näyttää ihmiseltä). Mun hiusten taipuisuus korostuu lyhyissä hiuksissa, koska pitkä ovat painavammat ja pitävät ne hieman enemmän suorana. Mulla on paksut hiukset ja otsatukka menee onneksi oikeaan asentoon ihan itsestään kuivumallakin :) Riippuu paljon hiuslaadusta nää jutut!

   Poista
 9. Nämä sinun nykyiset hiuksesi ovat kyllä todella kauniit ja ennen kaikkea istuvat sulle todella hyvin. Hyvin trendikäs.

  Epäilen, että nuori katsojakuntasi ei välttämättä ymmärrä vielä nuorten aikuisten trendien päälle ja siksi vierastavat uutta hiustyyliäsi. Ikäisesi ihmiset ymmärtävät kuitenkin sun hiusten päälle ja yhtyvät kehuihin aivan varmasti. Olemme vain katsojakunnassasi vähemmistöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista ja olen kyllä samaa mieltä sun kanssa :-)

   Poista
 10. Mun mielestä hiukset on parhaimman näköiset silloin kun itsesi mielestä näytät parhaalta :)
  Mun silmään molemmat sopii sulle tosi hyvin:3

  VastaaPoista
 11. Siis että mua hävettää ihmisten typeryys oikeesti! Nytkin kun tähän on tullu vasta muutama kommentti, niin johan on jo nätisti sanottuna oikeita ihmispeppuja liikenteessä. Ja kukaan näistäkäön kuitenkaan sanois koskaan tolla tavalla kasvotusten. En ihan totta vaan ymmärrä miten ihmiset kehtaa, tai mitä siitä oikein hyötyy että tahallaan koittaa pahoittaa toisen mielen?? No nyt tuli kauhee tilitys, mutta ei vaan jaksa ymmärtää. :D Sulla on tosi nätti ja ennen kaikkea terveen näköinen tukka nyt! Hyvää uutta vuotta Soikku, toivottavasti alkanut vuosi on vielä parempi riippumatta yhtään siittä minkälaista tukkaluukkia aiot pitää! :-D Terkuin, Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin sitä sietääkin ihmetellä, että miksi joku haluaa pahoittaa toisen mielen tahallaan. Itse olen kuoreni kovettanut tälläisten kommenttien takia, mutta jollekin muulle se saattaa olla todella iso asia. Meitä on moneen junaan ja yleensä jossain vaiheessa elämää itse kukin huomaa mitä käytöksellään ansaitsee elämässä ;-)

   Poista
 12. Minusta sinun entiset hiukset olivat kauneimmat mutta yhtä kauniithan nykyisetkin on:)En usko että kenenkään tarviaa tulla sanomaan että rumat hiukset jokaisen oma asiahan on minkä laisesta tyylistä pitää ja minusta sinun tyylisi on juuri hyvä:):)Entiset hiuksesi olivat 100% kauniit nykyisesi ovat 99% kauniit;):)Ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA näin vähän jälki käteen!!☺😊☺😊

  VastaaPoista
 13. Sulla on ihana luonnollinen väri! Ja tykkään, näytät kypsemmältä, jos nuin voi sanoa :D
  Mielestäni vanha hiustyyli oli juuri sen ajan ja iän tyyli ja nyt oli aika siirtyä seuraavaan :)

  VastaaPoista
 14. Noi sopii sulle tosi hyvin! Eli ei mitään hätää!♥ ;)

  VastaaPoista
 15. Uudet hiukses on aivan mahtavat! :D Sopii sulle huippuhyvin ja sun tyyliin myös ;)

  VastaaPoista
 16. wtf. itse taas katsoin, että onpa jees tukka. melkein tulin kateelliseksi, kun oma tuntuu muodottomalta!

  Ehkä negailijat olivatkin vaan kateellisia, kun uusi tukkasi on niin näyttävä :) Tai sitten vain trolleja. Älä välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh mielipiteet kullakin. En ole koskaan ymmärtänyt turhaa negaamista asioista.

   Poista
 17. Nyt ku katso noita kuvia yhtäaikaa niin kyllä noi sun nykyiset hiukset on enemmän "Soikkumaiset"!:)

  VastaaPoista
 18. oon kyllä maininutkin täsätä aikasemmin, että näytät paljon aikuisemmalta uusissa hiuksissas, ne näyttää myös paljon paksummilta! :) tsemppiä ilkeiden kommenttejen unohtamiseen! :D

  VastaaPoista
 19. Sulle sopii noi uudet hiukset paremmin (mun mielestä). Jotku voi olla eri mieltä, mutta älä anna niiden häiritä sua.

  VastaaPoista
 20. Kaverit koko ajan koulussa sanoo : Hei ootko nähny ne Soikun uudet hiukset? Mä vastaan: Joo. Ne on tosi ihanat�� kaverit: No hyi että! Ne on ihan karseet! Näyttää ihan 48.v! Minä sanoin: Soikun hiukset on just ihanat niin miten ne on. Ja jos ette tykkää niin ette tykkää mutta soikulle ette mee valitaa��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. No se on niiden murhe sitten :) Niin kuin sanoitkin, niin kaikilla on omat mielipiteet, mutta joskus ne kannattaa jättää sanomatta.

   Poista
 21. Musta sun nykyiset hiukset ovat yhtä ihanat kuin ennenkin. Tietysti nykyiset paremmat sen takia kun oma väri:)

  VastaaPoista
 22. Minä en kyllä ymmärrä tuollaista hiuksista valittamista... Heti jos tekee "radikaalin" muutoksen hiustyyliin, niin ensimmäinen reaktio on lähes aina "HYI!". Oikeastaan, ihan sama mihin suuntaan hiukset muuttuu (värin vaihto, hiusten pituus jne.), niin aina ne ovat jonkun mielestä ihan kamalat...
  Toinen harmillinen asia on se, että edelleen hirvittävän moni pitää pitkiä hiuksia naisellisuuden merkkinä.
  Esim. minulla ei ole ollut ikinä yli olkapään ylettyviä hiuksia. Lisäksi minulla on ollut erittäin lyhyet hiukset monen monta vuotta. Näiden vuosien aikana olen joutunut monta kertaa vastaamaan esimerkiksi kysymyksiin: "Oletko lesbo, koska sulla on noin lyhyet hiukset?" ja "Miksi esität poikaa?". Kun nyt taas pitkästä aikaa hieman kasvatin hiuksiani (tällä hetkellä hiukseni ovat lähes yhtä pitkät kuin sinulla), pari ihmistä on tullut minulle sanomaan: "Kiva, että vaihdoit sen poikatukan vähän naisellisempaan!".
  Miksi lyhyet hiukset naisella täytyy yhdistää esim. lesbouteen? Miksi ihmeessä? Ja miksi miehellä pitkät hiukset on paljon hyväksyttävämpää, mitä naisella lyhyet? Kysytäänkö useinkin pitkähiuksiselta mieheltä: "Oletko homo, kun sulla on noin pitkät hiukset?"

  Hiukset, niiden väri, pituus ja tyyli on jokaisen oma asia! Ja Soikku, rakastan sinun uusia hiuksia! Ne ovat erittäin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan totta! En myöskään yhtään ymmärrä miten jotain edes kiinnostaa toisten ihmisten hiusten pituus ja miksi se pitää yhdistää seksuaaliseen suuntautumiseen? Oli hiukset minkälaiset tahansa, niin harvoin niiden kantaja muuttuu ihmisenä.

   No mutta kaikki kukat saa kukkia ja jos jotain häiritsee, niin se ei ole meidän ongelma :) Kiitos paljon kehuista!

   Poista
 23. Itse tykkään noista uusista hiuksista! :) En oikein ymmärrä minäkään kuinka jotkut saavat revittyä niistä niin paljon negatiivisuutta. Itse ainakin ajattelen, että mitä enemmän erilaisia tukkatyylejä kaupungilla pyörii, sitä kivempaa se on.

  VastaaPoista
 24. No, näytät aikuisemmalta noissa uusissa hiuksissa, tykkään. Tykkäsin ehkä hieman enemmän vanhoista hiuksistasi. Tykkäät itse hiuksistasi, minäkin tykkään. Sun hiuksethan ne on, ei mun eikä kenenkään muunkaan. Kaikkee hyvää ja Onnellista vuotta 2015!

  VastaaPoista
 25. Sillonku alotin kattoo sun videoita luulin oikeesti et olit 16 :D Mut noi hiukset on valehtelematta super ihanat ja hienot :3

  VastaaPoista
 26. Aluksi en oikein tykännyt noista sun uusista hiuksista, mutta musta tuntuu, että olin vain tottunut aina näkemään sinut samanlaisilla hiuksilla. Nyt kun mietin tarkemmin, nuo uudet hiukset sopii sulle tosi hyvin, vaikka en itse uskaltaisikaan leikata hiuksia tuolla tavalla. Mutta juuri se onkin se asia mitä ihmiset eivät ymmärrä ja osaa arvostaa! Helppohan se on anonyyminä tulla haukkumaan, kun ei itse uskalla kokeilla mitään uutta. Toki jos on löytänyt oman tyylinsä ja haluaa pysyä siinä se on todellakin okei, mutta jos joku toinen ei vielä ole, niin antaa hänen rauhassa etsiä ja kokeilla omaa tyyliään! :)

  VastaaPoista
 27. Kyllä sen nyt ymmärtää kun ihmiset on tottunut vanhoihin hiuksiin, mutta omasta mielestäni noi on niin super ihanat noi sun uudet hiukset!

  VastaaPoista
 28. Mä en kyllä tajua tota ihmisten nalkuttamista toisten ulkonäöstä. Millä tavalla se on muilta ihmisiltä pois jos sä haluat muuttaa tyyliäs ja olla sellain kuin itse haluat! Mä arvostan sun rohkeutta ja itsevarmuutta! Ja mun mielestä noi sun hiukset on ihan super ihanat ja sopii sulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 29. Minusta olet oikeassa noiden soikkumaisten hiusten suhteen. Jos anot saisivat päättää hiustyylisi, Soikkunen, eivät hiuksesi olisi soikkumaiset, vaan anomaiset. Ymmärrän sinua, sillä minulla oli aikaisemmin pidemmät hiukset, mutta leikkautin ne sitten lyhyeksi, eivätkä kommentit olleet mukavia. Ensimmäinen vuosi on kaikessa se vaikein, niin eläinten kuin tyylinkin kanssa. Älä huoli, sinulla on kaikki hyvin siihen saakka, kun olet itse tyytyväinen itseesi. Lyhyet hiukset pukevat sinua, olet tavallaan kasvanut aikuiseksi, ulkonäöllisesti siis. En voisi kuvitella sinua TTK:hon pitkähköillä, vaaleilla hiuksilla, vaikkeivät nekään huonot olleet, olet vaan eri tavalla hyvän näköinen. Sinusta ei saisi noiden, eikä edellisten hiusten kanssa mitään tätiä mitenkään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista :) Joo kyllähän olen sujut hiusteni ja muutenkin ulkonäköni kanssa ja se vie jo pitkälle :)

   Poista
 30. Nuo sun uudet hiukset sopivat sulle tosi hyvin. Korostaa jotenkin kivasti sun kasvonpiirteitä! Paljon siistimpi mallikin :) Tuo edellinen hiustyyli oli kiva, mutta kun ottaa huomioon, että olet kuitenkin 23-vuotias, niin ehkä oli jo aika siirtyä aikuismaisempaan hiusmalliin :D Suurin osa sun videoiden katsojista on juuri teini-ikäistyväisiä tai teini-ikäisiä nuoria, jotka ovat vielä siinä iässä, että arvostelevat aika rajusti ihmisiä ulkomuodon mukaan. Olet upea ihminen ja esikuva, jatka blogia ja vloggaamista samaan malliin!

  VastaaPoista