27.1.2015

KanipupsitMulta kysytään lähes päivittäin, että mitä kaneille kuuluu ja ihmetellään miksi en laita niistä kuvia esim. instagramiin. Totuushan on se, että kaneista on oikeasti aika vaikea saada kivoja kuvia, koska ne hengaa ties missä ja viihtyy aika paljon omissa oloissaan. Toki yksi tapa on ottaa selfieitä pupsujen kanssa, mutta siitähän ne ei nauti kovinkaan paljon :D

Monesti myös ihmetellään, että onko Spock vienyt kaiken huomion multa ja Samilta, eikä kanit enää kiinnosta. Se ei ole ollenkaan totta. Kanit saa paljon huomiota meiltä ja niillä on ihan omat päivärutiinit meidän kanssa. Tottahan se on, että koirasta on enemmän kuvia, koska luonnollisesti se tulee meidän kanssa useampiin paikkoihin ja touhuaa jalkojen ympärillä aina kun ei ole nukkumassa.

Kaneja ei ole unohdettu eikä unohdeta.

Ps. Sami otti nämä kuvat kaneista ja huomatkaa Spartan leukapussi :D

Kivaa päivää teille lukijoilleni!

13 kommenttia:

 1. miks tos postauksen alla lukee et lähettönyt sami tuunanen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska mulla on oikeudet Samille myös tähän blogiin ja nytkin itseasiassa oon kirjautunut Samin tunnuksilla sisään, koska käytän sen konetta :DDD Täällä Soikku kuitenkin, ellei toisin mainita.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mitä ruokaa annat kaneille? :)

  VastaaPoista
 3. HEI SAMI JA SOIKKU! Oon ensi syksynä muuttamassa omilleni kaupunkiin ja haluaisin ottaa kanin tai kaksi, voisitteko millään tehdä postausta tai videoo jutuista mitä on hyvä tietää ekan kanin kanssa?:) iha käytännön asioita ja nippelitietoa? KIITOS

  VastaaPoista
 4. Taitavia kuvia tässä ja muissakin postauksissa! :)
  lovelifeandbejustyou.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia ♥ :)
  Olisiko mahdollista, että tekisit lemmikeistäsi esittelysivut tuonne ylös? :3

  VastaaPoista
 6. <3 ihanat pikku pupulit
  Ootan niin innolla sitä että pääsen muuttaa muutaman vuoden päästä kotoa, että voin hankkia pupun, koska nyt en voi koska äiti on allerginen :(

  VastaaPoista
 7. Mä vaan tykkäsin silloon aikoinaan ku olitte spartan kaa kahdestaan.. sparta aina pyöri taustalla sun videois ja olit semmonen "lapsenmielinen" :) enkä tarkoita että olisit ollu lapsellinen. Uskon myös että monet sun videoiden katsojat juurikin teidän hömppäilyjen takii ruvennu seuraamaan. Hyvää tammikuun loppua. :)

  VastaaPoista
 8. Mun käsityksen mukaan tiettyjen linjojen pienirexeille kasvaa melko herkästi leukapussi mutta mahtava toi Spartan kaksari :D Ootko muuten koskaan käyttäny/ajatellu käyttää kaneja näyttelyissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spartalla ei ollut leukapussista merkkiäkään ennen kun leikkautin sen :D Voi raukka. Ei mua kiinnosta kaninäyttelyt yhtään :)

   Poista
 9. Mä haluisin nähä videon missä touhuilet spartan ja indianan kans jotain. :)

  VastaaPoista
 10. Ihania pupuja,mahtava soikku ja komee Sami... Perfect family! ;)

  VastaaPoista