1.1.2015

Flunssaa pukkaa

Tänään mun flunssa tuntuu olevan huipussaan, mutta onneksi ei tarvitse tehdä mitään ihmeellistä. Mun serkku pyysi mua avukseen kantamaan rinkkoja uuteen asuntoonsa, mutta taitaa kamelin virka tänään jäädä toteuttamatta. Uskallan ajatella sen verran omaa takapuoltani, että sairastan nyt kunnialla rehkimättä.

Meillä oli eilen hauskat uuden vuoden bailut Marian kanssa. No okei, mitään bailuja ei ollut, mutta kyllä me tinaa valettiin! Tässäpä onkin tehtävä teille; mikä tämä on? Mun mielestä terrieri ja aika moni on sanonut gorilla. Mitähän se sitten enteilee?


Jäin siis kotiin Spockin takia, koska en tiennyt miten se reagoi raketteihin. Kyllähän se niitä pelkäsi ja hyppäsi aina lumihankeen piiloon lenkillä kun lähellä pamahti. Kun päästiin kotiin, niin se pyöri levottomana pitkin kämppää. Harmittaa rakettien ampuminen, koska mun mielestä niissä ei ole mitään järkeä. Roskaa vain luontoa ja pelottelee metsän eläimiä. Omasta mielestäni rakettien käyttö tulisi rajata vain ammattilaiskäyttöön eikä tavallisille dallaajille.

No mutta! Kivaa uutta vuotta nyt näin viidennen kerran kaikille lukijoilleni ja tehkäämme tästä vuodesta taas hitusen parempi. Tässä kuvia mun ja mun serkun aamusta lemmikkien keskellä.

8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! :) Mutta miten Spartalla on noin pitkät kynnet, vai näyttääkö ne vain siltä? :o

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia😍 Voisin vaikka varastaa Spartan ja Indianan sulta🐇🐇

  VastaaPoista
 3. Mietin tässä vaan että onks se "nasu" sun pelkkä ystävä vai just joku serkku tai joku? :)

  VastaaPoista
 4. Öö miks lähit rakettien aikaan koiran kans lenkille :ooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raketteja saa ampua uv:na klo. 18-02 välisenä aikana. Emmä voi antaa Spockin pidätellä siinä välissä :)

   Poista