17.1.2015

Päärynäshortsit?

Hupsista! En oo kirjoitellut muutamaan päivään, mutta tässä on nyt vähän ollut kaikenlaisia kiireitä ja vähemmän kiireitä. Käytiin eilen Samin kanssa meidän entisen opiskelupaikan (Voionmaan opisto) bileissä. Siellähän sitten pidettiin hauskaa hyvässä seurassa livemusiikin pauhatessa taustalla. Mä kotiuduin tänään Tampereelta ja Sami jatkoi matkaansa Jyväskylään kavereiden luokse.

Ostin Tampereen H&M:stä hauskat shortsit, koska ne maksoi vaan 5 euroa ja oli mun mielestä niin söötit! Harvinaista oli myös se, että shortsit löytyi koossa 32 (?!). Harvoin tuota kokoa saa ja vielä harvemmin niitä jää lojumaan alennusrekkeihin. Olen tyytyväinen ostokseeni, vaikka näitä pääsee käyttämään vasta kesällä. Onks nää muuten päärynä- vai lehtishortsit? Mielipiteitä?

Ostin myös toisen, vähän isomman jutun, mutta esittelen sen myöhemmin. Nähdään, kuullaan tai oikeastaan palaillaan taas!
4 kommenttia:

  1. Oon miettiny paljon tota kuviota kun näin sen H&M:ässä, varmaan lehtiä on,mut kyllähän nyt päärynäshortsit kuulostaa plajon paremmalta!

    VastaaPoista
  2. on ne lehtiä, mutta AI ETTÄ MIKÄ NIMI; PÄÄRYNÄSHORTSIT!:3:3:3:3

    VastaaPoista