3.1.2015

OUT OF ORDERTää on toinen päivä kun en kirjaimellisesti poistu sängystäni, koska haluan selättää tämän sitkeän flunssan kunnolla. Olo tuntuu huomattavasti paremmalta kuin eilen, mutta en uskalla siltikään vielä liikkua. Näin koko viime yön ihmeellisiä valveunia ja oli jotenkin todella pelottavaa nukahtaa. Pistetään huonon olon piikkiin ;-)

Oon kuunnellut koko päivän Lapkoa ja Disco Ensembleä. Viimeiseksi mainitulla on tulossa First Aid Kit -albumin 10v juhlistamiskeikka huhtikuussa monella eri paikkakunnalla. Mä innostuin heti kun kuulin siitä, mutta sitten unohdin ostaa liput ja tässä sitä nyt ollaan; kaikkien lähikaupunkien keikat on loppuunmyyty ja mua harmittaa paljon! Pakko yrittää saada ne liput jostain. Disco Ensemble merkitsee mulle paljon ja se on ollut mukanani monessa eri elämänvaiheessa.

Palaillaan!

11 kommenttia:

 1. Paranemisia Soikulle❤

  VastaaPoista
 2. Tykkään sun kirjoituksista ja varsinkin kuvista todella paljon! Olisi kiva tietää millä ohjelmalla muokkaat kuviasi ja onko se ilmainen?
  Toivottavasti paranet pian! c:

  VastaaPoista
 3. Parane pian�� ja onnea lippujen hankintaan

  VastaaPoista
 4. seinäjoella oli ainaki vielä tänää lippuja:) paranemisia<3 ja spockille rapsutukset❤

  VastaaPoista
 5. Hei soikku!

  Minulla myös on ollut noita valveunia! Ne ovat kyllä pelottavia, ymmärrän! Ei kuitenkaan kannata pelätä niitä, ne on tosiaan silti unta, ei totta! Univaje ja stressi mm. voivat laukaista niitä. Yleensä niitä ei satu kovin usein. Sillon kun niin käy niin kannattee rentoutua ja rauhoitella itseä sanoen, että ei ole hätää. Voit esim. kääntää kylkeä ikäänkuin unohtaa asian ja jatkaa unia.
  Onko tämä ensimmäinen kerta kun sulla on niitä?

  T.sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niitä vähän väliä ja yhdistän ne stressiin ja myös juurikin univajeeseen. En pelkää niitä enää, koska tiedän ettei ne ole vaarallisia tai edes harvinaisia. Inhottavia ne on ja huonontaa selvästi unenlaatua. Kiva kuulla että jollakin muulla on niitä :-)

   Yleensä mulla hälvenee ne jos ennen nukkumaanmenoa en käytä n. tuntiin tietokonetta/älypuhelinta ja luen vaikka kirjaa väsymykseen asti. Kiitos kommentistasi!

   Poista
 6. Jep niitä on vaikka kellä! Hyvä juttu kuulla, että nää on sulle tuttuja juttuja! Saanko kysyä, että onko niitä ollut siis nyt viime aikoina vähän väliä esim. viimisen vuoden ajan, vai jo esim. lapsuudesta?
  Jos voit niin yritä nukkua univajetta päivisin, muista kuitenkin säilyttää suunnilleen sama nukkumisrytmi. Nämä tosin varmaan jo tiesitkin. No kuitenkin, minulla on ajottaista huonoa nukkumista ja olen huomannut, että nukkumisrytmistä kiinni pitäminen auttaa tähän asiaan. Ja juu, tosiaan tuo ruudun tuijottelu ei oo hyvä tapa ennen nukkumaan laittamista.

  Teki melkeen mieli kirjoittaa viimisimpään postaukseesi, mutta sama kai se on tähän kirjottaa.
  Talvi on ihana, minäki tykkään!:)
  Sinulla tuntuu olevan paljon yhteisiä ajatuksia minun kanssa. Olisi mukava tutustua sinuun oikeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut näitä nyt lähiaikoina lähinnä. Joskus aikaisemmin muutaman kerran, mutta harvoin. Nää varmaan toistuu siks koska näitä ajattelee niin paljon hehe :D

   Bloggaajat ja vloggaajat mielletään usein hyviksi tyypeiksi, koska heihin tutustuu samalla kun lukee postauksia/katsoo videoita :) Helppo myös samaistua. Ei siis varmaan mitenkään epätavallista, että löytyy samoja ajatuksia hihi!

   Poista
 7. No niin. Se voi tietty lisätä valveunia kun niitä miettii mutta en tiedä. Uskon kuitenkin, että ne menee sulla ohi.
  Juu mukava kuulla, että ihmiset ovat loppujen lopuksi enemmän samanlaisia kuin erilaisia. Varmasti vähemmän ois yksinäisiäkin ihmisiä kun vaan uskaltaisi ottaa riskin ja tutustua ihmisiin.

  VastaaPoista