25.1.2015

Spock koirapuistossa

Käytiin Spockin kanssa ensimmäistä kertaa koirapuistossa, kun sen rokotukset oli kunnossa. Silloin Spock oli paljon pienemmän kokoinen kun nykyään ja pelkäsi kuollakseen toisia koiria. Se yritti koko ajan kiipeillä mun syliin, vaikka muut koirat käyttäytyi rauhallisesti sitä kohtaan. Lenkillä Spock moikkailee mielellään muita koiria, joten mistään isommasta ongelmasta ei ole kyse. Silloin ekalla kerralla Spock sai kaverikseen pieniä koiria ja puuhaili mielellään niiden kanssa. Oli tärkeää, että saatiin poitsulle hyviä kokemuksia puistosta, eikä vaan pelottavia muistoja jättikoirista.

Tänään koitti toinen reissu koirapuistoon ja portilla poika yritti viivytellä niin kauan kun mahdollista :D Mä sain houkuteltua sen portista sisään ja Spock näytti tosi vaivaantuneelta.


Pian se jo rauhottui ja innoistui loikkimaan mun ja Samin edessä onnesta puhkuen! Siihen asti, kunnes se huomasi, ettei olekaan puiston ainoa koira.

Dogipuistossa oli pelkkiä isoja koiria ja kaikki uroksia. Kyllä Spock niiden kanssa touhusi, mutta se leikkii niin, että käy vähän innostamassa jotain koiraa leikkiin ja sitten pinkoo pakoon minkä kintuistaan pääsee. Eikä se pakoon juokseminen ole osa leikkiä, vaan se on oikeasti kamppailujuoksu elämästä ja kuolemasta :D Kuulostaa julmalta, mutta Spock oli siis koko ajan ihan kunnossa, se ei vaan ilmeisesti pidä painimisesta.


Oon aina kuvitellut, että Spock ei ole kovin colliemainen collie, mutta tänään siinä näkyi oikeasti vähän paimenkoiran luonnetta. Se tosiaankin viihtyy omistajiensa kanssa ja on hieman pidättyväinen muita kohtaan, olematta kuitenkaan yhtään agressiivinen. Spockissa harmillinen piirre on pieni arkuus, mutta omasta mielestä siitä ei ole koitunut mitään ongelmaa. Kaikki pelottavat asiat me aina tutkitaan yhdessä ja yritetään saada niistä positiivisia muistoja, sillä pärjää jo pitkälle! Myöskään mitään vihamielisyyttä ei tässä poitsussa ole.

Puistoilu meni siis yhdessä leikkiessä ja Spock haahuili osan ajasta itsekseen ja yritti napsia ilmasta jotain näkymättömiä lumihiutaleita :D Mulle tuli mieleen, että ehkä Spock on vaan niin taiteilijaluonne, että viihtyy omissa ajatuksissaan. Hehe.10 kommenttia:

 1. Voi Spockia! Meidän kultsuxtolleripentu oli kans pienempänä arka just vieraita ja toisia koiria kohtaan. Nyt on 7kk ja jo paljon rohkeempi, penturyhmässäkin leikitään kaikkien kanssa. Kyllä se Spockin siitä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Haluisin niin just tollasen koiran kuin Spock!

  VastaaPoista
 3. Ootte hyvä parivaljakko spockin kanssa ! Se on tosi hyvin koulutettukkin :) p.s. Sami on ottanu taas hyviä kuvia ;)

  VastaaPoista
 4. hahaaa tämä kyseinen paikka taitaaa olla uutelan koirapusto:D minä ja koirani limppu lenkkeilään aktiivisesti uutelassa ja käydään usein uutelan koirapuistossa. Minä ja limppu ollaankin välillä nähty teidätkin ulkoilemassa ja se se saa kyllä hymyn huulille. Limppukin pentuna arasteli koirapuistoja mutta nykyään se rakastaa niitä. Koirien kanssa ukoileminen on vaa nii ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Oma koira oli myös alle vuoden ikäiseksi asti arka muita koiria kohtaan, mutta käytiin säännöllisesti koirapuistossa niin tottui hyvin, eikä enää aristele ollenkaan:) Kannattaa vaan jatkaaa puistoilua, älkääkä ns. "säälikö" koiraa yhtään (en oletakaan että säälisitte) mut se vaan lisää arkuutta:) kyllä spock vielä rohkaistuu, on se toisten koirien kanssa telmiminen niin suuri ilo kuitenkin<3

  VastaaPoista
 6. Spocks on nii suloinen:3 ja olette hyvä parivaljakko!

  VastaaPoista
 7. spock on niin ihana ja iso<3 tais olla kivaa vaihtelua:)

  VastaaPoista
 8. Sovitte toisillenne, Spock on kasvanut kovasti :)

  VastaaPoista
 9. Ihana Spock!❤️
  -Jenni
  Liveelaughdream.blogspot.fi

  VastaaPoista