31.1.2015

Musaa ja dokkareitaKäytiin torstaina Dirty Frankin keikalla Lepakkomiehessä kuvailemassa Samin kanssa. Dirty Frank on mun parin tutun bändi ja kuulostaa muuten oikeesti hyvältä, kannattaa tsekata! Musagenre ei täysin uppoa muhun, mutta voi se silti hyvältä kuulostaa.

Mennään tänään porukalla katsomaan paria Docpointin dokkaria. Käytiin jo tsekkaamassa See No Evil ja se oli todellakin katsomisen arvoinen! Tänään katsotaan luultavasti Bronx Obama ja ehkä All American High Revisited. Mua kiinnosais kyllä myös mennä kuuntelemaan See no Evilin paneelia, jossa keskustellaan mm. ihmisapinoiden oikeuksista.

Ootsä katsonut dokkareita Docpointissa tai aiotko mennä katsomaan?

2 kommenttia:

  1. Hei, oisin vaan sitä kyselly, että mitä kameraa käytät nykyään (canon eos..nikon d..) kun kuvaat tubeen videoita? :) voiko tuolla olympus pen:illä kuvata videoita vai kannattaisiko käyttää esim canonia/nikonia yms jos haluaa järjestelmä kameran? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon eos 600d. Kuvaan myös Olympuksella joskus videoita. On ihan itsestä kiinni millä tykkää kuvata, joten kannattaa pohtia sitä :) Itse siis käytän molempia ja ei mitään valittamista kummassakaan. Ja se, että sopiiko sulle just Canon tai Nikon selviää vain kokeilemalla :)

      Poista