18.1.2015

Oi jos matkalle pääsisin

Kuvista saa varmaan sellaisen käsityksen, että mulla on lievästi matkakuumetta, ihan vähän vaan.

Järkyttävä matkakuumeen palo roihuaa sisälläni ja mä haluan nyt äkkiä jonnekin todella kauas pitkälle lomalle. Mun kaveri oli käynyt matkamessuilla ja jätti mulle esitteitä samalla kun tuli hoitamaan perjantaina meidän karvalapsia.

Ihan pienenä vinkkinä kaikille; jos haluat matkustella, älä hanki lemmikkejä. Hoitopaikan löytää lähes aina, mutta mulle ainakin tulee paha mieli eläinten puolesta jos ajattelenkin jonnekin maailmalle lähtöä. Toisaalta kun olin pari viikkoa mun entisellä opistolla opettamassa ja tulin kotiin, niin Spock käyttäytyi ihan normaalisti mua kohtaan :D Taisi vaan todeta koira-ajatuksissaan: "Jaa, oot täällä taas". Sparta on selvästi enemmän kiintynyt muhun ja se tuleekin aina pusuttamaan mua kun tulen kotiin pidemmältä reissulta. Voiko olla uskollisempaa kania?

Mulle maailman näkeminen on tärkeää, mutta niin on myös lemmikit. Ehkä sitä voi kerran vuodessa tai harvemmin käväistä jossain ilman kauheita omantunnontuskia sydämessäni.

Samanlaisia kokemuksia muilla karvalapsien omistajilla?'Ps. suosittelen tällaisia eepoksia ja ohjelmia enemmän kuin ylläolevia turistilehtisä. Madventures - kausi 3, Madventures, Maailmanselitys - seikkailijan käsikirja kaikkeen ja Mad World - seikkailijan atlas.

7 kommenttia:

 1. Mäki haluisin matkalle mut oon nii nuori ettei äiti päästä yksin ja sit taas äiti ei haluu lähtee mihkää:d ja mun kani kerran ku heräsin tunnin myöhässä ja olin siis myös myöhästyny niiku siis se oli tottunu et tuun tiettyy aikaa kahtomaa sitä ni sitte se suuttu ku tulin myöhässä:( raasu

  VastaaPoista
 2. Välillä tekisi mieli johonkin matkalle, mutta sitten tulisi niin hirmuinen ikävä Siiri-koiraani! Jos olen jossain muutaman päivänkin reissussa ollut, on kyllä ollut hirmuinen kiire kotiin Siirin luo sen jälkeen!

  VastaaPoista
 3. Joo, on aivan kauheaa lähteä edes parin päivän reissulle, kun ajattelee, että mitenköhän rakkaat kisulit pärjää yksin toisten hoidettavana!

  http://hemulisway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Meillä on kotipuolessa tällä hetkellä neljä koiraa, ja kun viime syksynä muutin Suomen toiselle laidalle, oli karvapalleroiden jättäminen todella vaikeaa. Mulla on niitä koko ajan hirveä ikävä. Kun sitten lomilla käyn kotona en haluaisi lähteä takaisin. Onneksi tiedän, että vaikka en ole kotona niiden kanssa, on siellä neljä muuta hoitajaa, jotka rakastaa yhtä paljon niitä kuin minä.

  VastaaPoista
 5. Mun kani aina kun tuun vaikka viikonlopun jälkeen kotiin, tulee heti vastaan ja alkaa iloloikkia. Sitten kun pääsee syliin ei lähde siitä millään pois :) tuleeko sulla joskus ongelmaa että hankalaa antaa kahdelle kanille yhtä paljon huomiota? Mulla tulee koska molmmat kanit on niin huomionkipeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanit yleensä hengaa kahdestaan ja jos silitän toista, niin toinen tulee siihen samaan läjään, joten aika helpolla pääsen :) Pienirexit ei oo kauheen hellyydenkipeitä ainakaan mun kokemuksen mukaan. Ne on aika itsenäisiä ja viihtyy omien puuhiensa parissa. Toki Sparta rakastaa silityksiä ja Indiana tykkää satunnaisesti.

   Poista
 6. Joo meil on koira, ja haluisin lähtee lomalle mut en voi😯Käytii kyl viime vuon ristristeilyllä ja koira jäi hoitoo mummille ja kun käytii hakee koira mummilt ni se oli hirmu onnellinen 🐶

  VastaaPoista