6.1.2015

Kiertoajelu makkariin

Multa kysellään usein, että tekisin videon jossa esittelen asuntoni. Noh, saatte nyt ainakin näin alkajaisiksi nähdä täällä blogin puolella millainen makuuhuone tässä kämpässä onkaan. Videointi on muutenkin jäänyt vähälle viime aikoina ja koen bloggaamisen tällä hetkellä tärkeämmäksi mulle. Saa nähdä koska palaan videomaailmaan taas!

Pieni makuuhuone on siitä hyvä, ettei sinne mahdu paljon tavaraa ja sehän on erittäin hyvä ratkaisu munlaiselle ihmiselle joka vihaa tavaranpaljoutta. Vaikka mulla on ihan tilava vaatehuone, niin vaatteita tuntuu olevan silti liikaa ja niitä pursuilee milloin mistäkin. Välillä mun housuja löytyy Spockin makuupaikan luota, koska se ilmeisesti diggaa nukkua mun vaatteiden läheisyydessä. 

Pieni ja näppärä sopii mulle. Olohuoneessa ei ole mitään johtoja, koska kanit syö ne sekunneissa. Tämän takia makkarista löytyy aina läppärit, telkkari ja muut viihdelaitteet. Ei ole ehkä niin rentouttavaa, mutta sitäkin toimivampaa tässä taloudessa ja sitä paitsi tykkään rikkoa perinteitä. Telkkariton olohuone on oikeasti harvinaista :-)

Ainiin ja kaneilla ei ole siis mitään asiaa makkariin! Johdot, johdot.















13 kommenttia:

  1. Ihanan kotoisa makuuhuone!:) sängystä tuli mieleen, päästetäänkö spock sänkyyn tai sohvalle? Meidän koiraa ei ole pennusta asti päästetty, eikä kyllä sinne ole halunnutkaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Spock saa tulla mihin haluaa. Välillä hyppää perässä sängylle ja sohvalle, mutta ei viihdy kauaa :)

      Poista
  2. Ihanan näkönen asunto! Ite etin tällä hetkellä 27m2 yksiötä joko Etu-Töölöst, Kampista, Punavuoresta tai Krunasta. Tuun maksamaan itteni ihan kipeeksi, mutta ei voi mitään. Unelma on aina ollut saada oma pikkukoti ydinkeskustasta ja nyt saatuani vakituisten työpaikan Luonnontieteellisestä Museosta - voin varman talouden turvin toteuttaa unelmani!

    Sori jos oon Jonne, mutta ihme on tuo herätyskellon takana oleva laite? Näyttään 60-luvun taulutelevisiolta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluan muuttaa täältä keskustaan :D Ollaan n. puolen tunnin päästä keskustasta ja mulla menee hermot. Kämppiä on vaikee saada ja varsinkin kun on kaksi kania ja koira, hankaloittaa entisestään. Unelmakoti ois myös jostain keskustasta ihana vanha kerrostalo :) Kaipailen edelleen Kallion 20-luvun asuntoani.

      Jee toivottavasti löytyy kiva kämppä :)) Laite on peili, joka näyttää vanhalta telkkarilta hahahaha. Joku vanha löytö jostain ja siinä hengailee.

      Poista
    2. Ja siis puhuin itse nyt vuokrakämpistä, mutta oispa todella siistiä omistaa joku ylihintainen ihana pikkukämppä keskustasta <3__<3

      Poista
  3. voitko tehdä postausta sun päivästä?:) ja sit kysymyspostaus ois kanssa kiva! Ihania kuvia, ihana makuuhuone<3

    VastaaPoista
  4. En ollu montee kuukautee lukenu sun blogia! Wow, kuinka hieno makkari!:3 itellä pitäs ysinjälkee eli tänä vuonna muuttaa omaan kämppään kissan (ja ehkä poikaystävän) kanssa :D pääsee sitte itekki vähä sisustamaa :) Tästä poimin jo pari ideaa :3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo myöskään moneen kuukauteen kirjoitellut tänne mitään :) Jee kiva kuulla!

      Poista
  5. Mitä kaniineille kuuluu <3♡.♡♡.♡♡.♡♡.♡♡.♡

    VastaaPoista
  6. Mitäs pupuset♡.♡♡.♡♡.♡

    VastaaPoista
  7. Hieno huone:)!
    Ja tätä sun blogia on kiva lukea kun nyt teet niin usein postauksia♡

    VastaaPoista