1.7.2014

Puttu ulkoilemassa










44 kommenttia:

  1. Oii en oo enne näin kiinnostunu kaneist mut kyl se kiinnostus on tullu ku kattelee Putun ja Belmiinan puuhii meille tulee ens kuus kani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, onnea kaninomistajuuteen :)!

      Poista
    2. Kiitti ittelles kiva oot mun lempi blogaaja ja vlogaaja se meiän kani on hermeliini

      Poista
  2. Ihania kuvia! :) Miks spartaa kutsutaan Putuks? :D

    VastaaPoista
  3. Ihana Sparta! Vissiin viilettää ulkona hieman kovempaa vauhtia menemään kuin mun pikkunen pupu, joka vielä vaan kattelee ja ihmettelee kun sen vie pihalle, hah. Se on vasta 8vko vanha, ja meillä ollut sen yhden viikon, ettei kyllä vielä ihmekään että kaikki on uutta ja ihmeellistä. Oon tykästynyt ihan super paljon sun blogiin nyt just kanijuttujen takia, vaikka on muutkin postaukset tosi kivoja. Keep going girl! :)

    VastaaPoista
  4. Saanko kysyy et miten opetat pupujas? Oot kaunis ja belmiina ja sparta on ihania 💕👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon vaan herkkuja :D Jos opettaa kania pyörimään, niin herkulla voi näyttää suuntaa mihin päin pyöritään.

      Poista
  5. Sparta näyttää aina niin iloselta kun se pääsee ulos ♥

    VastaaPoista
  6. Voiii❤️ millä koulutat pupus? Nimen ymsyms? Oot kaunis ja belmiina ja sparta on nii ihania💕👌

    VastaaPoista
  7. Sparta on kyl ihana :3

    Ittee harmittaa ku mun kani alko jyrsii johtoja. (Se sai olla koko kämpäs vapaana) En uskalla pitää sitä vapaana koko talos koska pelkään et se saa jonku sähköiskun :/ mut nyt sil on oma huone mis se on vapaana mut se ei oo enää niin kesy kuin vähän aikaa sitten D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupoissa myydään siistejä suojia johdoille. Jos johdot on esimerkiksi sohvan takana eikä suojan ulkonäöllä ole niin väliä, voi vesiletkun laittaa halki pystysuunnassa ja laittaa johdon ympäri :) Kompostikehikoista saa rakennettua kivoja ja isoja aitauksia kaneille ja estää pääsyn huoneisiin, joissa on paljon johtoja.

      Poista
  8. Oi kuinka söpö! ♥ Itelläkin on 2 kania ja 3 kissaa :3♥ meillä on vaa 2 pentu kissaa jotka synty 28.6 :)♥

    VastaaPoista
  9. Ooooiii ihana❤❤❤❤❤❤❤❤ oot kyllä onnekas kun omistat tommosii ihania puputtajia vaikka belmiina ei oo sun mutta silti💜💛💚💙❤♡.♡

    VastaaPoista
  10. Oi Sparta on niiiiiiiiin söpö!! :3

    VastaaPoista
  11. Hauskaa kun spartakin pääsee ulkoilemaan! :33 laitoin edellisee postaukseen kysymyksiä yhden kanin hoidosta, mutta en tiedä vastaatko, koska se ei ole enää uusin postaus :D .ja unohdin kysyä, että onko kani kallis ylläpitää, ja (olen itse siis 13 v.) Ja Olen ollut koko kouluajan ihan sekaisin kaneista, mutta kyllästynkö sen hoitamiseen heti kahdenviikon kuluttua :/ (tai näin minulle uskotellaan)? Minkä ikäisenä sinä sait ekan kanisi? ja kyllästyykö sen hoitoon :')?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, en ole tainnut huomata kommenttia juurikaan sen takia, jos se on vanhemmassa postauksessa. Mikä postaus oli kyseessä? :)
      Ei kani niin kovin kallis ole ylläpitää. Pitää kuitenkin muistaa, että yllättäviä menoja voi aina tulla! Mulla menee 20-30 euroa kuukaudessa kaneihin. Ehkä lähemmäs 30 euroa.

      Pystytköhän hoitamaan jonkun tuttavasi kania jonkun aikaa? Kania ei kannata ottaa jos ei ole ihan varma, että jaksaa hoitaa sen loppuun asti. Mulla oli joskus nuorempana gerbiileitä ja myöhemmin marsuja ja rehellisesti sanottuna en jaksanut hoitaa niitä ihan täydellisesti aina. Spartan kanssa on ollut eriasia, koska hankin sen aikuisena itselleni. Vastuu on ihan eri tasoa! En kuitenkaan halua missään nimessä lytätä kanihaaveitasi. Kannattaa vaan miettiä tarkkaan, ettei tarvitse luopua rakkastaa pupustasi :)

      Poista
    2. Okei kiitos! Ja se oli tätä edeltävässä postauksessa (muistaakseeni)

      Poista
    3. Niin, ja ajattelin vielä kysyä, että jos se kani olee vielä elossa kun menen lukioon ja opiskelemaan, niin tuottaako se silloin hankaluuksia? D:

      Poista
    4. Kannattaa tosiaankin harkita kunnolla jos haluat kanin. Kun menet lukioon, niin sulla ei varmaan ole niin paljon aikaa kanille. On paljon jyrsijöitä, jotka elävät vähemmän aikaa ja ovat helppohoitoisempia (mm. gerbiilit). Niitäkään ei tosin kannata ottaa lyhyen harkinnan jälkeen. Tärkeintä on miettiä miettiä miettiä ja kantaa vastuu lemmikistä koko sen elämän ajan :)

      Poista
  12. Saako sulle enään lähettää postia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin osoitteeseen? En oo varma saanko mutta veikkaan että saan :)

      Poista
    2. Lueppa tuolta yläpalkista missä lukee "Minä". Siellä on osoite :)

      Poista
    3. Ok, oon vähän sekaisin kun muutit ja löysin sun blogin

      Poista
    4. Hups anteeksi, siis Ota yhteyttä -sivulta löytyy. Mutta osoite on siis tämä:

      Sonja Hämäläinen
      Poste Restante
      00530 Helsinki

      Poista
  13. Söpö pikku Sparta ♥
    Millon Belmiina siis astutettiin? (Demettia näköjään alkanut xD)

    VastaaPoista
  14. sparta on niin SÖPÖ <3 mullakin on kani leijonanharja kani :3

    VastaaPoista
  15. Söpöjä rexejä sulla :). Varsinkin Sparta näyttää kivalta! Käy tsekkaa munkaniblogi jos kiinnostaa :) http://roborabbitit.blogspot.com! Siellä seikkailee kaneja 3kk-6v :)

    VastaaPoista
  16. Onko rexkanit vaikeita kouluttaa? Ollaan hankkimassa kani joulun lähellä mut hankin joko leijonan harjas kanin tai luppakorvasen. Mut sit oon myös pari vuotta kattonu rexkaneja ja pitäny niitä aika kauniina rotuna. Tietenkin on erikseen yksilöitä mutta oliko Sparta helppo kouluttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienirexit ovat uteliaita ja eläväisiä kaneja. Sparta on mun mielestä fiksu yksilö. Kaikki riipuu siis yksilöstä ja hoitotavoista :) Sosiaalistaminen on mun mielestä tärkeää! Sparta on melko helppo kouluttaa ainakin tekemään temmpuja, koska se on niin ahne herkkujen perään. Se on myös aktiivinen.

      Poista
  17. Mitä muita tatuointeja sulla on kuin rusakko ja se risti? Ja asutko samin kans Helsingissä? Kiitos paljon jos vastaat, oot ihana <3 -Sohvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on toisessa kyljessä korppi ja toisessa sellainen bändin logo :) Ne ovatkin niin piilossa, ettei oikein koskaan näy. Me asutaan tällä hetkellä Joensuussa :)

      Poista
  18. Ihana kyllä tuo viimenen kuva!:)

    VastaaPoista