17.7.2014

Spartan leikkaus ja poikasten karva

En kestä! Poikasista tulee luonnon-/raudanharmaita ja se on aika selvää nyt. Olisin kamalasti halunnut Sparta juniorin, eli samanlaisen kun Sparta on :D Mutta niin söpöjä ne on ja en halua nipottaa väreistä! Itseasiassa tuo väri vaikuttaa ihan kiinnostavalta. Mun lempparit on edelleen valkoinen ja "pikkumusta".Sparta leikattiin tänään ja leikkaus meni hyvin. Ruokahalukin löytyi heti ja ruokakuppi oli melkein heti tyhjäksi syöty. Nyt Sparta on väsynyt ja makoilee paljon häkissään. Sille syötetään kipulääkkeitä muutama päivä :)

Mua pelotti kamalasti, että Sparta ei herääkään nukutuksesta. Nyt vain jännitetään, ettei leikkaushaava tulehdu. Me lähdetään Samin kanssa viikonloppuna häihin ja joudun jättämään Spartan hoitajan vastuulle. Onneksi puhelin on keksitty ja hoitajallakin on kani :) En halua enää yhtäkään velvollisuutta kesälle. Saisinpa vain olla kanien seurassa.

21 kommenttia:

 1. wooouu ompas ihania! munkin lemppari on ehdottomasti toi "dalmatialaiskuvioinen" otus :) onneks leikkaus meni niinkuin piti ja spartalla on kaikki hyvin :-)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että kaikki meni hyvin! :) Onnea pallittomalle Spartalle <33.

  VastaaPoista
 3. Ihania poikaskuvia taas kerran! :D Oon sun fani ja olis kiva jos liittyisit, mun kani blogiin lukiaksi emmankanit.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kiva että Spartan leikkaus meni hyvin�� Terkkuja pikkuisille ja jaksamista Spartalle. :)

  VastaaPoista
 5. Nuo kanit ovat aivan supersöpöjä♥ meilläkin on tällä hetkellä 4 täydellistä pupuvauvaa♥

  VastaaPoista
 6. Ihanii pupuja!!!!!! Mitä kaikkia hedelmiä/vihanneksia syötät sun pupuille? Kun mietin etten ite anna mitää niille sopimatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkista aina vaikka netistä (luotettavalta sivustolta) jos olet epävarma mitä kanille saa ja ei saa antaa! Mä syötän enimmäkseen mun kaneille porkkanaa, omenaa, banaania, selleriä, roomansalaattia ja erilaisia yrttejä (mm. persilja). Kaikkea kohtuudella kuitenkin.

   Poista
  2. Kiitti tiedosta. Samoja nameja meijänkin pupu syö

   Poista
  3. Syökö sparta joitain jursijäsekoituksia vai elääkö se heinillä ja 'herkuilla'? Toivottavasti vvastaat tähän vaikka ei ookkaan ihan edellisin postaus:)

   Poista
  4. Sparta syö Geneis alfalfa -pellettiä, heinää ja vihanneksia/hedelmiä :)

   Poista
  5. Syötätkö ruohoa/voikukkaa tai jotain sellaista? Jos syötät niin kuinka paljon

   Poista
  6. Voiko kani syödä kaalia? Jossain sanotaan että ei voi ja jossain että voi. En ole itse antanut, mutta voisiko sitä antaa pienissä määrin vai ei ollenkaan? Ajattelin vain kysyä:)

   Poista
  7. Vähän voi antaa. Mä en itse anna ollenkaan, koska siitä voi tulla ilmaa kanin vatsaan ja se ei välttämättä kestä sitä.

   Poista
 7. Tosi ihania ja onnee vielä kun menette häihin

  VastaaPoista
 8. Nuista kaneista tulee ihan superihanan värisiä:3<3<3<3

  VastaaPoista
 9. Heips! :)
  Edellisessä postauksessa huomasin sun vastauksen jossa kerroit sun nukutetuista lemmikeistä. Sanoit siinä että sun gerbiilit oli selvinneet nukutuksesta ja mua alkoi ihan superpaljon kiinnostamaaan että minkälainen toimenpide oli kyseessä jos se/ne nukutettiin? :) Itselläni kun on gerbiilejä (http://pahvit.blogspot.com).

  Pahoittelen jos nyt ihan poikkean aiheesta :s Paljon onnitteluja kuitenkin Spartalle ja Belminalle (sekä sulle) poikasista, ja paranemisia leikkauspotilalle :3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli gerbiileitä, kun olin tosi nuori. Tais olla itseasiassa hampaiden leikkaus kyseessä, oli ylikasvaneet tms. En muista ihan kunnolla :)

   Poista
 10. Meetteköte siis Samin kaa naimisiin?!

  VastaaPoista