29.7.2014

Oletko kiinnostunut yhdestä poikasesta?

Monet ovat kyselleet poikasia ja yhteydenottoja tulee päivittäin. Haluan Spartan ja Belminan poikasille hyvän loppuelämän kodin (kuka nyt ei haluaisi?). Haluan, että ostaja on joko täysi-ikäinen tai vaihtoehtoisesti alaikäinen, joka on jutellut jo etukäteen vanhempiensa kanssa.

Pääasiassa yritän saada ystäväpiiristäni poikasille kodit, jotta yhteyden pitäminen on helpompaa jatkossakin. Halusin laittaa tämän ilmoituksen blogiini, jotta kaikki poikaset saavat varmasti hyvän kodin. Koskaan ei voi olla liian varma.

Jos kiinnostuit aidosti poikasesta, niin lähetä mulle sähköpostia (soiq@windowslive.com), jossa kerrot itsestäsi ja mahdollisesti muista lemmikeistäsi. Kerro myös haluaisitko mieluiten uroksen vai naaraan ja mahdollinen suosikkisi. (Poikasten sukupuoli ei ole vielä tällä hetkellä täysin varma)

Pyydän, että et ota yhteyttä jos et ole tutustunut kaniin (pienirex) lemmikkinä tai jos et ole saanut vanhemmiltasi lupaa kanin hankkimiseen ollessasi alaikäinen. En luovuta kania alaikäiselle, vaan luovutustilanteessa tulee olla huoltaja mukana.

Vastaan kaikille tästä asiasta sähköpostia laittaneille viimeistään luovutusviikolla. Tietenkin olen yhteydessä etukäteen niihin, joille luovutan poikasen.

Varauksia en ota vastaan ja hinta + muut tiedot kerrotaan kiinnostuneille henkilökohtaisesti.

Poikasilla on elinikäinen palautusoikeus (ilman rahanpalautusta). Niitä ei saa myydä/antaa eteenpäin ilman suostumustani, vaan mahdollisen elämänmuutoksen takia pitää olla yhteydessä muhun. En tietenkään halua, että poikanen otetaan vaan sen ollessa pieni ja luovutaan siitä heti.
Toivon myös kuulumisia ja kuvia poikasesta.

Ennen kun otat yhteyttä ja jos itselläsi ei ole kokemusta kaneista, niin pyydän lukemaan TÄMÄN. Multa voi myös kysyä mitä vain liittyen meidän kaneihin ja mun hoitotapoihin. Kannattaa myös lukea keskustelupalstoja tai kysellä kokeneilta kasvattajilta tai muilta kaninomistajilta.

22 kommenttia:

 1. Aina ihan hirveen paha paikka, kun joutuu myymään "tuntemattomille" poikasiaan. Itekkin aina yritän saada tutuille ja vielä harrastaviin koteihin, jotta sitten näkee paljon kasvattia jatkossakin. Koskaan kun ei tiedä pitääkö ostaja enää koskaan yhteyttä oston jälkeen..sellaistakin kun on käynyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Teen kyllä kaikkeni, että kuulen pupusistani myöhemminkin :)

   Poista
 2. voii harmi kun meille ei varmasti kania voi hankkia, koska meillä on jo kissa. :( toivottavasti kaikki poikaset saa ihanat kodit!

  VastaaPoista
 3. mmoi, haluisin kysyä vaan että kun mulla on sellanen 3v hermeliinikani, joka tykkää tosi paljon ulkoilusta, joten haluan pitää sitä paljon ulkona, mutta en uskalla viedä esim sateella tai "liian" viileällä ilmalla ulos koska pelkään että pupu vilustuu, niin osaatko sanoo että mikä on sellanen maksimi lämpötila jossa kanin voi viedä ulos? Tai että miten kylmä pitää olla että kani kannattaa pitää sisällä? Jos ymmärsit, vähän epäselvä selitys :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko oli vastata kun huomasin tän kysymyksen. Itse käytän kanejani talvellakin ulkona. Kun kani alkaa selvästi palella niin sisälle vain. Sateella en suosittele koska kastuessaan kani vilustuu helposti.

   Poista
 4. Toivottavasti kaikille löytyy hyvä koti, itse jouduin aikoinaan myymään kanini koska siskoni tuli allergiseksi. Luulin löytäneeni hyvän kodin, mutta sain vain yhden viestin missä kertoi kanin sopeutumisesta, eikä se täsmännyt yhtään kanin luonteeseen. Yritin kysellä lisää eikä enään vastannut. Jäi harmittamaan, toivottavasti löydät lähipiiristäsi uusia koteja, tai jos spartan kasvattajilla on tiedossa joku kuka olisi kiinnostunut kanista. :) mutta jokatapauksessa tsemppiä kotien etsimiseen :)

  VastaaPoista
 5. Oivoi haluaisin niin ottaa mutta en voi koska vanhemmat eivät suostu itselläni on 8 vuotias pupu ja koira joka tulee toimeen kanin kanssa mutta en voi ottaa :/

  VastaaPoista
 6. Luinpa kiinnostuksesta linkin, oli kyllä hyvä ja ytimekäs sai tämäkin kaniomistaja jotain uutta tietoa:) ihanaa kun välität oikeesti mihin ja kenelle poikaset menee, joillakin on sitä että kunhan rahat saa käteen...

  VastaaPoista
 7. Oiih! oon aina haaveillut kanista :3 kaks hamsteria meillä on kyllä ollut ja akvaario,mutta aina käyn eläinkaupassa kattomassa häkkejä yms muita tavaroitakin :DD ihailen kanien kuvia ja haaveilen :P

  VastaaPoista
 8. Multa just kuoli molemmat kanit. Taisin muuten kommentoida Spartan kuvaankin. Olis niin kova halu ottaa, mutta en kestä sitä että joudun menettämään sen joskus :( Toivotaan että poikaset löytää onnelliset ja rakastavat kodit!:)

  VastaaPoista
 9. Indiana on niin sulonen ja ja vaikuttaa kertomas mukaan ihan täydelliseltä mulle, mut valitettavasti mulla on äidillä jo koira ja isällä ei oo enään tilaa ku muutettiin pienempään kämppään :/ Mut kanin mää oon ajatellu hankkivani joskus ku muutan omilleni ja sille on aikaa.

  VastaaPoista
 10. Harmi ku on näin pitkä välimatka! Mutta varmasti löydät hyvät kodit pikkuisille :)

  VastaaPoista
 11. En tiedä suostuisitko myymään kanin jos on jo ennestään 2kania, 5kanaa, 1kukko, 8 kissaa (kaikki tottuneet kaneihin), 2koiraa jotka myös tottuneet, kaloja ja yksi marsu, kovasti haluaisin yhden, mutta et usko, että tämä sulle kävis, ja olen siis pian 13v ja asun maalla lähellä joensuuta :) en ole jutellut vielä mun äidin kanssa, mutta se olis mun synttärilahja ja oisin tosi onnellinen jos se kävis mun vanhemmille, jos koteja ei löydy kaikille niin mä kysyn vanhemmilta ja jos se sulle kävis, otetaan sitten ehkä myöhemmin yhteyttä mun vanhempien kanssa jos se molemmille käy.

  VastaaPoista
 12. Jos pystyisin ottamaan lähiaikoina kanin, niin Alaska ois aivan ihana ja juuri sellainen vilkas minirex :3 Harmiks vaan lähen juuri opiskelemaan ja asuntoloihin kun ei voi lemmikkejä viedä, niin täytyy odottaa oman asunnon löytämistä ja sitten vasta kanin hankkimista, Toivottavasti kaikki löytävät hyvän kodin :)

  VastaaPoista
 13. aijotko pitää ittelles yhtään kania?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikoo se, ja jos ei löydä kotia muille niin pitää nekin :D mutta noille söpöläisille löytyy kodit varmasti! :)

   Poista
 14. Miten on jos täyttää tänä vuonna 18. Ymmärrän toki, ettet alaikäiselle myy mutta kiinnostaisi toki seuralainen kun omaan kämppään lähtee muuttamaan melkein heti täytettyään. Milloin mahtaa olla luovutusikä, se oli kommentin pointti. Jos ehtisi täyttää ennen sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyn alaikäiselle vain huoltajan ollessa luovutustilanteessa paikalla :)

   Poista
  2. mutta miten se luovutusikä?

   Poista
 15. oijoi. mielelläni adoptoisin poikasen tai pari omalle kanilleni kaveriksi *-*
  taitanee vain välimatka ja tilan puute hieman vaikeuttaa asiaa
  ..mutta onnea kotien etsintään! toivottavasti saavat hyvät ja ihanat kodit (:

  VastaaPoista