12.7.2014

Puttu :3

Monet ovat kysyneet, että miksi Spartaa sanotaan Putuksi. Mun mielestä Sparta on ihan Putun näköinen! Yksinkertaista. Lempinimiin kuuluu myös Putte, mutta se on jäänyt vähemmälle käytölle :) Puttu on söpömpi ja jotenkin henkilökohtaisempi nimi kuin Sparta, mutta Sparta on silti mun mielestä ihan loistava nimi.

Spartalla on mun mielestä ihan PUTTUSUU. Katsokaa nyt. Se näyttää ihan nallekarhulta.
Mulla on ollut elämäni aikana vaikka mitä lemmikkieläimiä ja joistakin tulee hieman tärkeämpiä kuin toisista. Meidän koira Pimu on mulle todella tärkeä, edesmennyt hevosemme Howie oli mulle henkireikä ja Sparta on mulle eräs tärkeä vaihe elämässä. Sparta on tuonut niin paljon mun elämään. Kun jouduin luopumaan siitä 10 kuukauden ajaksi opiskelujen takia, niin päätin, että en enää koskaan luovu siitä elämäntilanteiden takia :) Vain ne ymmärtävät joilla on/on ollut lemmikkejä! Ja nyt Sparta jatkaa sukuaan <3
40 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia! Varsinkin tuo viides :')<3

  VastaaPoista
 2. Aww :3
  Mun gerbiileiden suu on kans sellanen nallensuu; ne näyttää siltä että ne hymyilis!

  VastaaPoista
 3. Vooi kui ihana Sparta :*


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi Putteua :D! :3 On kyllä Sparta söpö siitä ei pääse mihinkään. :3 Mä en tiedä haluaisinko kanin... Vähäaika sitten mun rakas maatiaiskanini, menehtyi pasteurellan takia. :( Mut onnee pikkusten kanssa! :) :3

  VastaaPoista
 5. Ihana Sparta. <3 Toivottavasti kaikki kanivauvat eläis pitkään. Mulla oli joskus kani sen nimi oli Jussi. Se kuoli 11 vuotiaana :'(

  VastaaPoista
 6. Ihana Puttu ja Sonja!

  VastaaPoista
 7. Kyllä, sparta on puttusuu :D todella sweet :3

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Oikun ihana postaus,onkos tuo tatuointi kani? Tässä luettavaa olisi hienoa jos lukisit http://rabbitlivestyle.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 10. Moi, mun kaveri on 14 vuotta ja sillä on monta kymmentä kania. Se ei hoida niitä kunnolla ja mun käy niitä sääli. En osaa tehdä yhtään mitään tän asian eteen, osaisiks Sä kertoo mitä mun kannattaa tehdä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ilmoittaa eläinsuojeluyhdistykseen jos oikeasti epäilee kanien hoidon laiminlyöntiä. Turhaan ei kannata ilmoittaa. Pitää olla mun mielestä jotain todisteitakin. Harmi jos kanit eivät saa kunnollista hoitoa!

   Poista
 11. Mieleeni tuli että mun silmään se tummin poikanen vois olla luonnonharmaa, mutta voihan se olla chinchillakin. Ne missä on paljon samaa näköä kuin spartassa ovat varmaan chinchillaa ja valkoista väriä omaavia. Luonnonharmaa on aika voittava väri ja sitä voi tulla melkeen mistä vaan kahden eri värin yhdistelmästä! :)

  VastaaPoista
 12. "sparta on ihan putun näköinen" siis minkä putun, en vieläkään ymmärrä :DD

  VastaaPoista
 13. Mun koiran nimi oli Puttu. Se oli mulle tosi tärkee ja rakas. Se oli kuitenkin usein hoidossa ja oli siellä kerran vuoden. Päätin sit just etten ikinä enää pidä sitä hoidossa vaan jään vaikka sen kanssa kotiin jos on pakko. Kesän lopussa se kuitenkin kuoli vanhuuteen vuonna 2013. En sen jälkeen enää ikinä oo halunnut olla tekemisissä minkään eläinten kanssa . Mut heti kun näin sun ihanan huskyn niin olin silleen voi ei miten söpö j tällä hetkellä mulla on husky tyttö . Sun blogi piristää mun päivää ihan sikana aina!

  VastaaPoista
 14. Mä en koskaan pystyisi jättämään kanejani tai mitään muita eläimiä 10 kk koska jos olen viikon erossa niin tulee jo semmoinen fiilis et nyt pitää päästä kanien lla tekemään kaikkea:D

  Topohantienelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Sä oot kyllä niin ihanan eläinrakas! <3
  Tuli tissa hetki sitten mileen että et varmaan käytä eläintestattuja tuotteita,ja päätin sullekkin ilmoittaa,että Dove tekee eläinkokeita,en tiiä,kiinnostiko sua,mutta mun oli oakko sanoa!

  P.s.Sää oot mahtava esimerkki bloggaajasta, joka panostaa blogiinsa!!!

  VastaaPoista
 16. Hehee, vähän oon onnellinen kun löysin tän blogin! Itsekin omistan kaniblogin ( Mun blogi <- tuolla ) ja olen erittäin kiinnostunut kaneista. Mua ei varmaan katota täällä hyvällä, kun blogiani mainostan, mut kaikkihan sitä tekee, eiks je?

  VastaaPoista
 17. Mä niin tiiän ton tunteen! Jouduin kans ite yhes vaihees luopuu omasta koirasta hetkeks, meni niinsanotusti "huostaan" tutun luo siks aikaa et saatais kämppä mihin sen voi ottaa. Kyl se suru ja ikävä oli ihan valtava.
  Päätin kans ite, ettei toi koira enää lähe mun rinnalta yhtään mihkään :) Aivan mahtava koiro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo eläimet ansaitsee paikan perheessä :)

   Poista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Meillä on nytte muutaman viikon ikäsii kanivauvoja♡ ne on sairaan söpöjä :* meillä ne alotti avaa silmiä 10-12 päivän ikäsinä. Kerrothan sitte millon teillä? Ois kiva tietää ;) laitoin sulle insta directillä kuvia niistä mutta tajusin ettei ne tuu sulle ku et seuraa mua :(harmi... ps.laitoin siks anona ku en omista tiliä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kuvia sitten, kun poikasilla aukeaa silmät :) Menee varmaan vielä n. viikko :)

   Poista
 20. Aaww tää oli ihana postaus!❤

  VastaaPoista
 21. Ihan asiasta poiketen tuletko 23.7 tubemiittiin Treelle ja monelta se alkaa:))?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tuu sinne silloin, asun tällä hetkellä Joensuussa :)

   Poista
 22. Aww mitä kuvia ja en tienny et sulla on ollut hevonen ♡

  VastaaPoista
 23. Olisiko sulla neuvoja ku mun kani ei anna ottaa sylii se vaa potkii ja silla on terävät kynnet nekin pitäisi leikata mutta en ole koskaan leikannut kanin kynsiä kun se ei anna ottaa syliin nii mitä voi tehdä olisiko sulla neuvoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kani pitäisi totuttaa kynsienleikkuuseen pienestä pitäen. Jos ei millään onnistu, niin jotkut eläinkaupat leikkaavat pieneen hintaan kanien kynsiä. Jos sielläkään ei onnistu, niin eläinlääkäriin. Kynnet pitäisi kyllä leikata :)

   Poista
 24. Onko blogissa postauksia Howiesta, ja miyä Howielle kävi? Ja ratsastatko vielä? Anteeksi jos utelen, mutta olen vain utelias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun blogissa oli joskus aikoinaan juttuja Howiesta, mutta oon poistanut ne aikoja sitten :) Howie loukkasi jalkansa sen verran pahasti, että se piti lopettaa. Oli jo parikymppinen. En ratsasta enää.

   Poista