25.7.2014

Belmina emona

Mun blogi täyttyy kaninpoikasista, mutta se oli vähän tarkoituskin. Kun aloitin uudestaan blogin pitämisen, niin ajattelin tehdä tästä hyvin kanipainotteisen. Mun blogi on ollut aina mua ja tulee aina olemaan, joten se muuttuu mun elämäntilanteideni mukana.

Belmina on ollut loistava mamma! Se kohtelee poikasia hyvin hellästi, vaikka ne roikkuisivatkin sen nisissä ja hyppivät ympärillä ärsyttämässä :D Belminasta on myös tullut todella huomionkipeä. Aina kun sitä silittää, niin se lösähtää maahan ihan letuksi makaamaan. Belmina osaa myös pyöriä ja antaa pusun käskystä (aivan niin kuin Spartakin). Me ajateltiin Samin kanssa, että meiltä ei lähde yhtäkään poikasta uuteen kotiin jos ne eivät osaa pyöriä ja antaa pusua :3. Periytyvä ominaisuus toivottavasti haha!


Mä tiesin, että jos poikasia tulee, niin niistä tulee ihania. Meidän vauvat on kuitenkin ihan täydellisiä! Oon niin onnellinen, ettei yksikään ole (täytyy koputtaa puuta) sairastunut tai kuollut. Yksi poikanen tosin kuoli ensimmäisenä päivänä, mutta oli varmaan kuollut jo vatsassa.

Spartan ja Belminan poikaset ovat olleet mulle piristävä ja unohtumaton kokemus. Onneksi saan olla vauvojen kanssa vielä monta viikkoa! Ja tietysti mulle jää joku :) En vielä ole ihan varma mikä jää.


21 kommenttia:

 1. Minkä ikäisii Sparta ja Belmina on?:3

  VastaaPoista
 2. Aaaaws :33 ♡ on ne kyllä iha ylisöpöjä!!!

  VastaaPoista
 3. Aivan sulosia kyllä :3 Toivottavasti ne periytyy :p :)

  VastaaPoista
 4. Tuo ylempi kuva :3 Belminan katse ♥ ja noi vauvat ♥ :3

  VastaaPoista
 5. Ihania mut ei kannata jättää kaikkia poikasia koska sit ne tekee lisää poikasia koska mullekkin tapahtu niin.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania!♥ Kauhee kanikuume tulee ku kattoo nuita ♥.♥ paljon nuo/ton rotuset kanit suunnilleen maksaa?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu paljon. Sparta maksoi 70 euroa. Veikkaisin, että 30-80 euroa keskimäärin.

   Poista
 7. Mä ottasin ton pilkullisen, joka on tossa ylemmässäki kuvassa. Se on jotenkin persoonallisen söpö! :-)

  VastaaPoista
 8. Moi Soikku! :) Mä olin jo melkein kokonaan unohtanut mun kanin mun harrastuksen myötä, mulla on viikossa harjoituksista 2 vapaapäivää joina yleensä en jaksa tehdä mitään :( mutta kun oon kattonu sun videoita oot saanu mut innostumaan mun kanin kanssa olemisesta! :) mun kani oli ennen sellanen äkänen ja ei tykännyt olla sylissä, nyt kun ikää on jo kumminkin 5 vuotta niin eihän se enää jaksa kiukuta. Koska oon kattonu sun videoita ja lukenu tätä blogia niin oon joka päivä juoksuttanu ja pitäny sylissä mun kanii! :) nyt se öisinkin tahtois mun syliin ja siks se syö sen pahvilaatikkoo ja paukuttaa häkkii. Kiitos sun mun kani saa taas elää onnellista ja sosiaalista elämää! :) Oot aivan ihana, kiitos sulle!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli todella kiva kuulla! Piristävää :) Välillä lemmikit tuppaa jäädä vähemmälle huomiolle, mutta ihana kuulla, että mun blogi on vaikuttanut positiivisesti! Keep it going!

   Poista
 9. Ihanan täydellisiä pikku-Spartoja :3 <3 kumpa jokane sais yhtä hyvän kodin ku Spartalla on, niin niistäkin tulisi kilttejä ja sosiaalisia! Kiitos Soikku ku jaat näitä kuvia, koska ite en kania saa ni on ihana seurata näitte pupeloiden elämää :* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Ihan varmasti tulee kilttejä ja sosiaalisia jos yhtään samoja geenejä on saaneet mitä Putulla on :D

   Poista
 10. Voi että nuo poikaset on ihania!❤ ja Belmina ja Sparta myös❤ Meille on tulossa ranskanluppakanin poikanen tässä lähiaikoina :3

  VastaaPoista
 11. Apua kun ne on niin pieniä ja sulosia! En kestä! :3

  VastaaPoista
 12. että nuo kaninpoikaset on sulosia!♥

  VastaaPoista
 13. Voi eiii <3 Ne on niin pieniä ja niin söpöjä! <3

  VastaaPoista