18.1.2013

Minä ennen ja nyt

Heippa kaikkiiii! Mä kirjotan tästä aiheesta, koska se on noussut aika paljon nyt esille mun blogissa. Eli siis se miltä mä näytin ennen. Monet on tullut sanomaan mulle, että oon lihonut kauheesti verrattuna vuosi sitten kirjoittamiini blogiteksteihin. Se ON totta. Mä olen lihonut ja aika paljonkin.

Mua ei hävetä kertoa tätä juttua. Noin vuosi sitten mä painoin alimmillani 42kg joka on todella vähän. Mulla oli silloin asiat muutenkin huonommin, lähinnä juurikin tuon painon takia. Mulla oli huono olo melkein joka päivä, eli oksetti ja pyörrytti. En todellakaan ollut laiha omasta tahdostani, en vain pystynyt syömään kunnolla, ei tehnyt mieli ikinä oikein mitään yms.

Lihoin muutamien kuukausien aikana hurjasti, noin 8 kiloa. Painan nyt 48-50kg vaihtelevasti. Oon pysynyt siinä painossa hyvin jo kauan ja se on mun ihannepaino. Mulla on nykyään kaikki paljon paremmin ja en enää kärsi huonosta olosta.

Mä en halua tästä asiasta nipottaa, mutta halusin kertoa vain sen, että en ole katkera siitä että mä olen lihonut. Vaan nimenomaan päinvastoin. Oon tällä hetkellä terve (märkärupea lukuunottamatta :D) ja onnellinen.

Mun "hurja" lihominen ei kuitenkaan oo näkynyt päällepäin mun ystäville ja läheisille kovinkaan paljon. Monet on sanonut ihan rehellisesti, että kyllä musta jotenkin huomaa että oon saanut vähän lisää painoa, mutta ei ne olis huomannut jos en olisi maininnut :D Kuvista kai sen paremmin huomaa. Mulla ei siltikään ole mitään ylimääräistä ja oon erittäin tyytyväinen mun kroppaani :))

Soikku kuittaa, odotan keskustelua aiheesta.

51 kommenttia:

 1. Sulla on täydellinen kroppa. :)

  VastaaPoista
 2. juu, sun kroppas on nyt täydellinen (:

  VastaaPoista
 3. oot just hyvä tollasena kun nyt oot :)

  VastaaPoista
 4. Haukkujat on vaan KATEELLISIA. ;)

  VastaaPoista
 5. oot muute ehkä iloisin ja pirtein tyttö jonka tiedän :)!

  VastaaPoista
 6. tää ei kuulu mulle mutta ooksä seurustellu juho nummelan kans ? :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin sanoit, se ei kuulu sulle :D

   Poista
  2. ihmisiä kiinnostaa nykyään muiden asiat enemmän ku omat ! Blogien kautta kuvitellaan että kirjottajan koko elämä kuuluu julkisesti kaikille, ei tosiaankaan kuulu :D

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 7. Jess, hyvä että oot saavuttanu ihannepainon! Mulla kans alipaino "vaivannu" vuosia, ihan hirveet päänsäryt oli aina ja just toi oksetus, hyi. Nyt oon ilosesti läskimpi :D

  VastaaPoista
 8. Sun kroppa on just hyvä, ja se on tarkotustki että mitä vanhemmaksi ja kasvaa,niin tottakai painoaki tulee. Ihan perus juttu :)

  VastaaPoista
 9. Aloin vasta muutama viikko sitten seuraamaan videoitasi/lukemaan blogia ja tykästyin heti. Itelläni on aika vakava mielenterveydellinen ongelma painon suhteen, mutta ihan rehellisesti sanon, että sun kroppa näyttää todella hyvältä ja oon ihaillutkin sitä useampaan kertaan! En pysty itse nauttimaan elämästä normaalisti, mutta sun videot on selkästi tuoneet mulle positiivisempaa asennetta myös itseäni kohtaan eli suuri kiitos siitä. :)

  VastaaPoista
 10. Sä oot kyllä tosi siro ollu koko ajan mitä näitä sun postauksia oon taaksepäinkin lueskellu!:)

  VastaaPoista
 11. Tähän kysymykseen ei ole pakko vastata mutta kiinnostaa vain että: mistä tuo huono olo, pyörrytys ja oksettaminen johtui..? :s :oo itselläni samoja ongelmia ja paino on alkanut pikkuhiljaa laskea.. haluaisin tietää siihen syyn, mikään ei maistu ja huono olo on jatkuvasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se johtui nimenomaan siitä vähäisestä painosta.

   Poista
  2. Itellä oli sama 2,5vuoden seurustelun päättymisen jälkeen joka luultavasti johtui stressistä. Se vaan menee niin, että vaikka ei itse niinkään hätkähdä asiasta, niin kroppa kuitenkin reagoi. N. kuukauden verran ruoka oksetti, söin väkisin ja laihduin n.5kg. Onko joku joka voisi stressaannuttaa?

   Poista
 12. Tee joskus semmonen postaus missä on kuvia/videoita susta ennen, ei siis sen takia että "vitsi haluun nähä kuinka soikku on lihonu" :D Vaan sen takia et löysin eilen sattumalta sun toiselta youtube-kanavalta videon jonka olit infon perusteella tehny 2008 vuonna, sulla oli tummat hiukset, lävistys yms. Oli kiva nähä miten sä oot muuttunu esim 15-vuotiaasta 21-vuotiaaks. :)

  Ps. ooks käyny ikinä Vaasas? Jos oot nii mitä tykkäsit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo niitä videoita oikeen tallessa enää :D Eikä kyllä kuviakaan, kaikki hävis joskus koneen mukana.

   En oo käyny vaasassa :)

   Poista
 13. Onneks oot sellanen, ettet välitä noista haukkujista :)

  VastaaPoista
 14. moi soikku. et sinö nöytä lihsvalle. oot natti. t. lotta
  ps. olen sinyn fano

  VastaaPoista
 15. Minulla sama ongelma,painan siis tois vähän ja toivo lihovani... :)

  VastaaPoista
 16. http://www.youtube.com/watch?v=lFqinid42NM Töttöröö Soikku älä Stressaa liikaa painoasioiden kanssa hyvältä näytät edelleen! :-D Mun mielestä tuo sun nykyinen painosi on normaalimpi kuin aikasempi.

  VastaaPoista
 17. hah, löysin sut ton anon kommentin avulla facesta ton juhon kamuista :p
  jjeeeeei :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee haluuks mitalin? :)

   Poista
  2. ihme stalkkereita täynnä tää paikka :D
   ihan läppä sit oli tää.

   Poista
  3. Jeeee haluun mitalin! :)

   Poista
 18. hei oikeesti! mitä ne jotkut oikee ajattelee? siis 48-50kg on vähä :O
  ..ite oon 16, ja painan nyt yli 50kg!
  ja kaikkein tärkeintähä on just se, et on ite tyytyväinen itteensä (:
  rakastan sussa sitä, et sanot vaan asiat suoraan, ja ku oot aina aito oma ittes <3 bravoo soikku!

  VastaaPoista
 19. En ole ajatellutkaan tuota asiaa. En itse ainakaan huomaa videoista mitään eroa, mutta kai sä sitten olet lihonut vähän jos niin kerta sanot! :D en kuvistakaan oikeen mitään huomaa. Mutta mulla itselläki on ollut jonku aikaa sitte aina sellasta pientä pahoinvointia, oikeestaan vaan pyörryttämistä, mutta se on loppunu heti ku on syöny. Enää mulla ei oo sitä, ja oon pari kiloa lihonutkin. Ärsyttää että ihmiset haluaa olla sellasia kukkakeppejä, SYÖKÄÄÄÄ! :D
  Mulla itsellä on sellanen inhottava juttu, et en liho kovinkaan nopeasti vaikka söisin 24/7h.
  Tää oli hyvä postaus, tykkään sun blogista päivä päivältä vaan enemmän! :D

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. Tää on hyvä, että valotat asiaa näille joillekkin, jotka asiasta kyselevät. Ja kiva, että oot sinut sen kanssa, että oot lihonut. Plussana myös, ettet enää voi pahoin sun muuta. Voi hyin jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 21. oot niin mahtava ihminen!
  jotkut valittaa siitä ku on niin läski vaikka todellisuudessa on alipainonen.
  mut sulla on niin siisti luonne! :) ja mahti blogi myös! :)
  oon ite alipainonen ja pitäis saada massaa luitten päälle,
  mut ei onneks mitään "oireita" oo.

  VastaaPoista
 22. Näytät parhaimmalta just nyt ja päivä päivältä vaan paremmalta. Dont worry mitään painoasioita. Täällä näitä sanojia ja haukkujia riittää vaikkei mitään syytä oliskaa :) Unohda ne.

  VastaaPoista
 23. Soikku, mustakin olet nätti ja ihan juuri sopiva tuollaisena, ja hyvä että tykkäät sun nykyisestä painosta, ja hyvä että on nyt näin ja että sulla ei enää ole sitä huonoa oloa ja muuta! Muuten sulla on tosi kaunis tukka, ja olet muutenkin kiva ja nätti, että ei toisilla pitäis olla mitään moittimista susta! Ihanaa että sun kaltanen "ilopilleri" ihana ihminen on olemassa! Piristät mua paljon kun katson videoitasia ja Sparta on tosi ihuna! TERVEISII Spartalle!

  VastaaPoista
 24. Kattelin sun videoita youtubesta ja pakko sanoa, että oot tosi positiivinen ja iloinen ihminen!<3 Sulla on ihanat hiukset<33

  VastaaPoista
 25. Oot ihan mahtava tollasena! Ite tein sen virheen että kun mulle tuli sanomista mun vartalosta, niin aloin laihduttamaan. Nykyään tajuan että se oli virhe.

  VastaaPoista
 26. tää ei liity tähä mitenkää mut mistä tunnet juhon ja sen toisen jf:n pojan :D (en muista nimee) ? pliis kerrro :)))

  VastaaPoista
 27. mulla on sillee et mun kaverit ympärillään haukkuu omaa vartaloaan ihan koko ajan ja se ärsyttää mua koska oon ite tosi tyytyväinen mun painoon ja ulkonäköön yleisesti ! en vaan tiiä mitä pitäis sanoa ?! xd ooot ihan mahtava soikku ja piristät mua joka päivä ! <3

  VastaaPoista
 28. Eiks se ole silleen, et jokainen saa painaa sen verran kuin painaa. Tosin, ylipainoa ei kannata kauheasti olla eikä alipainoakaan. Kunhan on hyvä olo ja tuntee olevansa nyt hyvä.

  VastaaPoista
 29. Hei soikku.Tiiätkö mis on Porvoo ku se on siin Vantaan lähellä ja ei sielt silleen pitkä matka oo Stadiinkaa!

  VastaaPoista
 30. oot just tosihyvä kroppanen, sopiva :) mulla on itte aina huono olo koska en halua syödä ja toivon et jos joskus tulee vähän parempi olo ja painoo lisää ni haluaisin olla just samaa kokoluokkaa kun sä oot nyt, tsempit! soikku oot muutenki ihana ja super positiivinen :*

  VastaaPoista
 31. Älkää nyt liian huolissaa Soikun paino asioista olko! 42 kg on vähän, mutta Soikku on myös tosi lyhyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no on 42 kg pituudesta riippumatta tosi vähän parikymppiselle naiselle, AIKUISELLE. ajattele nyt vähän.

   Poista
 32. Mulla taas on ns ongelmia painon kanssa ihan toiselta laidalta. Pidän itteäni lihavana, vaikken nyt sitä muiden mielestä ole. Toki äitikin on sanonut, että hoikempikin voisin olla, mutta vaikka tuo asia vaivaa mua paljon, en tee asialle mitään. Jos päätän edellisenä iltana aloittaa "lahduuskuurin" seuraavana päivänä en ole kuitenkaan tehnyt mitään laihtumisen eteen...
  Ja tää ei oo mitään anoreksiaa, koska en oikeesti ole mikään tikku... Välillä tuntuu, että alan olla jopa masentunut tän asia takia, eikä liikkuminen sen takia innosta, eikä motivaatio riitä. Päin vastoin, alan esim vaan syödä, vaikkei mulla olisikaan suurempaa nälkää...

  VastaaPoista
 33. Oot just sopiva ja kaunis, älä kuuntele muita vaan itseäsi ! :)

  VastaaPoista
 34. Soikku, kiitos että oot tollanen! ;)

  VastaaPoista
 35. Mä haluisin saada lisää painoa ! Häiritsee kun kylkiluut näkyy jotenkuten joka on tosi ällöttävää :(( miten lihoit? oisko sulla antaa vinkkejä vai lihositko vaan yhtäkkiä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä oikee tiiä, mulle tuli vaa ruokahalu oikeestaan yhtäkkiä takas :D Mut siis sun pitäis vaan syödä joka päivä säännöllisin väliajoin ja kattoo ettet kuluta liikaa. Jos oot nuori, nii yleensä sitte vanhempana vähän lihoo!

   Poista
 36. pukeuduit ennen paljon tyylikkäämmin ja aikuismaisemmin. sekä nykyinen hiustyylisi tekee sinusta enemmän teinin näköisen kuin ennen :o ihmettelin oikein eroja. enivei olet ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä elän sen mukaan miltä musta tuntuu, eli silloin "ennen" musta tuntui oikeelta pukeutua niinku pukeuduin ja nykyään tää tuntuu oikeelta. Varmasti muillakin muuttuu tyyli joskus.

   Poista
 37. Mäkin olin joskus selkeesti alipainonen vasten mun omaa tahtoa, mut mua helpotti hirveesti kuulla et en oo ainoo jonka kyliluut vilkkuu teini-iässä, kai se on vaan jokin vaihe. Tosin mulla on aina ollu hirveen kapee vyötärö ja kylkiluut erottuu aika selvästi mut mun reidet taas on söpöt nakkipötkylät:D siis tosi paksut:D mut eipä tuo haittaa koska mulla on ihan hyvä olo:)

  VastaaPoista