21.4.2013

Mielipiteitä?

Tää video sai jo mukavan p*skamyrskyn youtubessa, mutta sehän ei minua haittaa. Ymmärrän, että jos jollain on jokin mielipide jostain asiasta ja se tuodaan julkisesti esille, se herättää mielenkiintoa. 

Robin jakaa paljon mielipiteitä ja tässä sen huomaa. Se on jännä, että vaikka jostain asiasta ei pidä yhtään, herättää se sen verran mielenkiintoa että on pakko kommentoida tms. kyseistä asiaa. Jos mua itseäni ei kiinnostaa yhtään jokin asia, niin annan sen olla, koska mua ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta.

Kuvitelkaa tässä tapauksessa Robinia. Vaikka se tosiaankin jakaa paljon mielipiteitä, eikö huomio ole juuri se mitä Robin tarvitsee pysyäkseen pinnalla? Jos jotain ei oikeasti kiinnosta koko ihminen niin suosittelen jättämään huomioitta, koska siten annatte parhaiten mielipiteenne asialle :)

Haluan korostaa, että en valita tai mitään, mutta kannattaa joskus miettiä näitä asioita.

:)




50 kommenttia:

  1. oon sun kanssa samaa mieltä tän asian kans! Robin on just huikee :) nimim. kuuntelen nytkin Robinia! :DD

    VastaaPoista
  2. Porissa on keikka, yhes vaihees, en muista minäpäivänä.

    VastaaPoista
  3. En vois olla enempää samaa mieltä. (:

    VastaaPoista
  4. Jeah, hyvä Soikku!!

    VastaaPoista
  5. Niimpä! jos ei kiinnosta ni miks pitää kommentoida!?

    VastaaPoista
  6. Niimpä! jos ei kiinnosta ni miks pitää kommentoida!?

    VastaaPoista
  7. Mun mielestä Robin on älyttömän hyvä laulamaan, mutta se sai ns. huono alun uralleen just koska sille lykättiin se frontside ollie laulettavaks. On jotenkin huomattavissa, että monet nuoremmat artistit saa negatiivista palautetta sen biisin takia, millä ne nousee pinnalle.

    Ja on muuten naurettavaa miten moni tuli ton videon kommentteihin sanomaan: "poistun tilaajista" tms. Eiköhän jokainen saa tykätä mistä haluaa. Anteeksi tä kilometri viesti.

    VastaaPoista
  8. Justin on paras :D ei robin justinin ohi mee... :D

    VastaaPoista
  9. Niimpä! Ite en oo mikään Robinin suuri fani, osaa se laulaa ja pari ihan hyvää biisiä. Sama Justin Bieberin kanssa. Mut en mä kylil mee huutelemaa esim. beliebereille ja Robinin faneille, et hankkikaa elämä, niinku monet tekee tai sit directionereille, ite oon toi viimene. Tai just jotain "justin on paska" - juttuja, koska se on ihan lapsellista ja voi pitää tiedon itellää.

    VastaaPoista
  10. "Julkisuutta se on negatiivinenkin julkisuus."

    Tämä fakta koskettaa jokaista julkisuuden henkilöä Suomessa oli kysymyksessä sitten Vesa Keskinen, joku "kohublondi" tai Robin. Niin kauan kun pysyt keltaisen lehdistön sivuilla niin olet julkisuudessa, nyt käytännössä on ruvettava uutisoimaan "Robin-inhosta", jotta Robin pysyisi edes hetken vielä pinnalla ja levyistä tulisi rahaa. Ei ole montgaa esim. Idols finalistia joka on tehnyt urallaan enemmän kuin yhden hyvin myyneen levyn.

    Tavallaan videoillasi ruokkivat käytännössä samalla sekä Robin vihaa, että fanitusta + julkisuutta. Mielenkiintoista... Yliopistotason julkkis-tutkimusta odottaessa...

    VastaaPoista
  11. Itseäni ei kiinnosta Robinin musa ollenkaan, joten en vain kuuntele sitä. Voin silti katsoa haastatteluja tms. Ei luulis olevan vaikeaa :-D Niin ja Soikku oot upee ja ihailtava ihminen!<3

    VastaaPoista
  12. Mitä mieltä oot Isac Elliotista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo oikeen mitää mielipidettä siitä jäbästä :D

      Poista
  13. Samaa mieltä! Ite en Robinista tykkää,mut mitä järkeä on haukkua sitä? Tai sen faneja? Mun mielestä jokainen saa kuunnella ihan sellasta musaa mistä tykkää ja kenelläkään ei pitäis olla mitään sitä vastaan! :) Oot ihana<3

    VastaaPoista
  14. Just näi :3 Robin on hyvää :3 ♥

    VastaaPoista
  15. Robin jakaa paljon mielipiteitä ja tässä sen huomaa. Se on jännä, että vaikka jostain asiasta ei pidä yhtään, herättää se sen verran mielenkiintoa että on pakko kommentoida tms. kyseistä asiaa < Itsestä ainakin on hienoa jos ihmiset jakaa mielipiteitään. :) Eri asia onkin, että onko mielipide asiallisesti sanottu, eikä vain "Hyi vittu joku Robin, käyttää autotunea joka biisissä ja on muuteki nolo". Tuommoinen ei ole lähelläkään mielipidettä :D Oma mielipiteeni on Robinista että jos ei tykkää Robinin musiikista niin ei sitten, makuasia. Harmittaa vain että Robinin avulla koitetaan takoa rahaa, nyt kun rauta on vielä kuuma. Itse en paremmin perustu näistä "lapsi-staroista" muutenkaan, keskittyisivät kouluun ennen mitään varsinaista työ-uraa. Silti ei ole mitään Robinia vastaan mulla, antaa toisen laulaa jos tahtoo :)

    VastaaPoista
  16. Vastaukset
    1. Kuten "Minna" jo sanoi, ei tämäkään ole lähelläkään mielipidettä. Joten Anonyymi, jossinulla ei ollut muuta, törmäillään!

      Poista
  17. Robin on kohtelian tuonikäinen poika, jonka tiedän. Älyttömän mukavan ja fiksun oloinen nuorimies! Laulaa Robin osaa myös tosi hyvin, mut jos hän haluaisi enemmän menestyä, mun mielestä pitäis laulaa englanniksi. Ja kaikki haukkujat ei oo säälittäviä, niillä vaan ei oikeesti oo muuta tapaa kommunikoida ihmisten kanssa, kun kommentida vihakommentteja videoihin.

    VastaaPoista
  18. asuksä nasun kans samassa kämpässä? :D

    VastaaPoista
  19. Robinin keikka


    10.6.2013, Maanantai



    Helsinki, M/S Silja Europa

    :D

    VastaaPoista
  20. ihanan värinen toi toppi! :3 mistää ostit sen

    VastaaPoista
  21. Niin totta! Ja oikeesti mä en tajua sitä että mitä se muihin vaikuttaa jos sä kuunteletkii Robinia yms?? SO WHAT?!? Pitäiskö kaikkien olla samaa mieltä jostain bändistä ja kuunnella samanlaista musiikkia? Musta on aika lapsellista tuomita jonkun musiikkimaun perusteella ketään. Ärsyttävää vaan, kun joskus tuntuu että näitä tuomitsevia ihmisiä on enemmän kun niitä jotka ei tuomitse.. :)

    VastaaPoista
  22. En fanita Robinia, sen se yks biisi on ihan hyvä. Mut en muuten tykkää koko pojastia, mutta jotkut tykkää. Ei se mua sen olemassa ololls häiritse. Sekin on ihminen. Jotkut tykkää toiset ei, siitä ei voi kiistellä. Antaa sen elää omaa elämäänsä rauhassa ja niin muidenkin jossei ole positiivista tai rakentavaa kritiikkiä :-) Se varsinkin että jos sanoo: "Mä vihaan one directionia" "Mä vihaan robinia" "Hyi joku hevi" Kaikilla oma makunsa. En nyt pakota kaikki alkamaan tykkää kaikesta, mutta se että hyväksytään muidenkin mielipiteet ja ettei juuri oma mielipide oo tärkein. Ja sit miten voi vihata joitain ihmisiä, joita ei edes tunne. Ja vihaaminen on tosi mmm.... tämä tämä... no ei tuu mieleen mut tosi sellane sana. Toivottavasti joku tajus mitä tarkotin :D

    VastaaPoista
  23. Tuu sinne Welcome to Finland Justin Bieber -tapahtumaan Kaisaniemeen klo 12 alkaen. Siellä esiintyy Robin ja paljon muita:D

    VastaaPoista
  24. Siis tänä perjantaina unohtu*

    VastaaPoista
  25. Nosiis... kaikilla on oma mielip. :D Esim. mä en yhtään tykkää robinista.. Se on nyt mun juttu tykkäänkö vai en.. Koska ei voi tulla dissaa että ei vit:tu et tykkää robinista.. :DDD

    VastaaPoista
  26. mul on tommonen samanlainen kiikarikaulakoru :)

    VastaaPoista
  27. Millä sheivaat sun kainalot?:) Haluun kanssa tommoset sileet :D

    VastaaPoista
  28. Joo itte oon sillein et Robin- plääh! ei kiinnostaaaaa! mut silti hyvä laulajahan se on ja silleesä... (ei vaan oo muhun iskeny oikeenxD)
    Et turhaa nimenomaan ruveta mollaamaan ja paskaa jauhamaan, koska varmaan suurin osa niistäkin ketkä haukkuu että on surkee ja paska laulaja tuo robin ja vastavaa niin ei ole itsekkään sen kummoisempi laulaja. Että katotaampa vaan sitte ku niille lykätään biisi kouraan ja käsketään vetää paremmin, nii varmaan vittu suurinosa jänistäis tai ei joka tapaukses pystyi tai jotain kuitenkiii kaipa tajusit mitä meinaan cx
    Joooh tämmöne pitkä hömpötys tässä, heh! :D

    Ps. oot kaaanis <3

    VastaaPoista
  29. Tulisin varmasti juttelee sun kanssa, ellen asus 500 kilometrin päässä :( ♥

    VastaaPoista
  30. Ite en tykänny ollenkaan robinista alussa, mutta olin joulun aikaan sen keikalla. Oikeesti se on ihan hullun hyvä livenä. Ja oon siitä keikan jälkeen tykänny robinista.

    VastaaPoista
  31. Ostin kaverille läpällä Robinin levyn jouluna ja laitoin siitä musiikit tietysti ensin omalle koneelleni. Aluksi Robin oli mullekin sellanen "ihan sama" -jätkä, kunnes kuuntelin sen muita kappaleita, ku pelkkää Frontside Ollieta. Räjäytät mun pään, Ei tarvii esittää ja Hiljainen tyttö on todella hienoja kappaleita.
    Itse en katso miltä laulaja näyttää tai minkä ikäinen se on. Jos musiikki miellyttää miun korvaa niin millään muulla ei oo väliä!

    VastaaPoista
  32. Toi on niin totta!! En itekkää kuuntele Robinia mut ei voi sanoo et vihaan sitä! Ja niinku sanoit, on lapsellista ruveta haukkuu ja tekee pilavideoita youtubeen. :/ Voisitko kommentoida mun blogiin ja lukasta sen? (; En haluu roskata blogii mainoksil ym. mut tarvitsisin lukijoita. :( http://commafennonblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  33. Siis, samaa mieltä! Makuasioista ei voi kiistellä! c':

    VastaaPoista
  34. Jos joskus hankin lapsen,toivon, että siitä tulis yhtä fiksu kun susta. Sun vanhemmat on varmasti tosi ylpeitä, ja niin saa ollakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu, kiitos paljon :) Kyllähän mun vanhemmat on ylpeitä musta, ainakin sanojensa mukaan ;D Mutta kukapa ei olisi omasta lapsestaan?

      Poista
  35. hei mitä blondi värii käytät hiuksilles ??:)

    VastaaPoista
  36. oon ollu alust asti samaa mieltä, et robin on jätkänä iha hullu rento, reipas ja tällee, mut niinkää sen musiikki ei oo iskeny muhu :D mut en silti väitä et robinil ei ois ääntä, päivastoi !

    VastaaPoista
  37. robin on paras voisin syyä sen ku se on nii sulone :3!

    VastaaPoista
  38. Robin on aito , ja osaa kyllä tuon ikäiseksi laulaa, sen biisejä kuuntelee mielellään, mitä sit jos jtn autotunea käytetty? Ei kukaan osaa täydellisesti laulaa. Kuunnelkoot kuka mitäkin haluaa . + Tytöt tykkää mut jätkät ei koska kateellisia ku se vie niiden naiset :3

    VastaaPoista
  39. robin = aivan ihana !<3

    silloinku frontside ollie tuli youtubeen, katoin sitä videota suunnilleen 30 sekuntia ja sen jälkeen pamautin tietokoneen näytön alas ja sanoin, että hyi :D
    joka paikkaan, missä kysyttiin, mitä mieltä on robinista, vastasin aina, että ihan kamala laulaja, hirveä heliumääni ja rumaku rullamatto !:D

    tammikuun lopussa tylsyydessäni katoin sen videon kokonaan ja
    silloin tajusin, että eihän toi mikään hirveä heliumääninen ruma laulaja ole,
    vaan ihan tavallinen, silloin 13-vuotias poika, joka tosiaan osaa laulaa (ja
    laulutaidon huomasin vastaku katoin robinin aikasempia lauluvideoita, mitä se oli
    ite youtubeen laittanu)

    musta tuli ihan kamalan kova fani. elokuussa pääsin ensimmäiselle keikalle
    monen kuukauden odottelun jälkeen simerockiin rovaniemelle (: lähin sinne
    mun kaverin kanssa ja majotuttiin 130 km bussimatkan jälkeen mun serkun luo.
    seuraavana päivänä päästiin keikalle ja voin sanoa, että oli tosi hyvä keikka !
    robin veti ihan älyttömän hyvin, bändi myös ja kaikki toimi (:

    keikan jälkeen robin tuli vielä jakamaan siihen aidan taakse nimmareita ja siinä vaiheessa oltiin saatu kavereiden kanssa tungettua ittemme eturiviin :D

    silloinku robin ehti mun kohalle, menin ihan hiljaseksi ja tuijotin
    sitä vaan. olin aikasemmin miettiny ennakkoon, mitä sille sanoisin ja pyytäisin
    halin ja niin pois päin. mutta en saanu mitään muuta sanaa suustaku ''hei'' :DDDDD
    kaikki vaan katos siitä ympäriltä, koko kirkuva yleisö, se vaan seiso siinä minun eessä. sinä hetkenäku
    se otti mun kädestä kiinni, että vois kirjottaa siihen nimmarin... en voi
    kuvailla sitä tunnetta !

    tuosta päivästä on nyt 8 kk ja täällä odotellaan, koska päästään
    etelään lomalle ja samalla ehkä robinin keikallekki (: toivon vaan, että
    robin tulis uudestaan tänne... toivottavasti niin tapahtuu pian !

    VastaaPoista
  40. ihana soikku<33Seuraan sun blogii...;D Sul muuten on ihanat liukuvärjäykset<33

    mun omablogini....

    shiningnoona.blogspot.com

    käy kattoo... en oo kyl niin "vanha" kuin sä, mutta 11 vuottaXDXD

    VastaaPoista
  41. Meetkö sää sinne festivaaleille jossa laulaa esim: Cheek, Kiia Koo, Justimus films...:?
    (Sori jos en kirjottanu oikeen, mutta aiotko mennä?) Ne ovat Oulussa, mää meen sinne ite. I Love Cheek!<3

    VastaaPoista
  42. SOIKKU LUE TÄMÄ!!!!!!!

    Jos meet lauantaina 27.4 Saarijärvelle Robinin keikalle, ni anna nimmari mun kaverille ja sit se antaa mulle sen :D Ja oikeestaan syy siihen miks haluan nimmarin, koska soot ihan helvetin mahtava ja asiallinen tyyppi! Jaja inspiroit mua ja noi sun videot antaa positiivista kuvaa susta ja aina jos on paska olo niin alan kattoo niitä ja ne saa hyvälle tuulelle. (: Jaja sillonku alotit vloggaamisen ni aloin siitä lähtien kattomaan tätä, ja kieltämättä oon koukussa sun videoihin. ym. :D

    Joo sori tää täs blogis avautuminen + hei mua ei kiinnosta mitä muut tulee tähän valittamaan tästä mut joo. :) eikä mulla muuta :>

    VastaaPoista