11.3.2013

Otsikot on vaikeita

Eli terrieripaita sai uuden kodin :)! Oon lähettänyt s-postia sille, kenelle myyn paidan. Kiitos kaikille tarjonneille!

Tein tänään yhden videon ja laitan sen nyt tähän. Kävin tänään myös lenkillä ja tuolla on ihan sairaan liukasta! Meinasin liukastua melkein joka askeleella. How fun :D

Onko muita innokkaita kevätlenkkeilijöitä?


83 kommenttia:

 1. Toisten auttaminen on kivaa :)
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana tää sun blogi! Oot nätti ja sul on ihanat silmät!

  VastaaPoista
 3. Lenkkeilijä ilmottautuu! T. 4 lenkkiä viikossa :D:D

  VastaaPoista
 4. Ääh oot kyl niin ihana! ♥ Ja mää oon innokas lenkkeilijö!👌

  VastaaPoista
 5. just äsken kävelin/juoksin melkee 3 kilsaa :D juu oli kyllä liukasta, kannatta varoa ulkona ettei liukastu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep onneks mä en sentää liukastunu, vaikka meinasin :D

   Poista
 6. Oon itte näkövammanen ja sen takia liikunta rajottuu. Otan enemmän ku mielelläni avun vastaa. Ja pyydän apua esim jos maksan pankkikortilla jotai, nii pyydän sanoo että millo voin laittaa koodin tms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pyydät apua :) Koska tosi monet ihmiset on kuitenkin valmiita auttamaan, toisia pitää vähän auttaa auttamisessa :D Haha

   Poista
 7. Kiitos paidasta, tuo on ihan ylisöpö! :D
  Mä oon kans auttanut muutamia kertoja sellasia henkilöitä jotka on pyörätuolissa, ja on yleensä aina kiitetty siitä avusta, vaikka ei olisikaan pyydetty apua. Vanhemmat miehet tapaa olla joskus sellasia et ne ei oikeen kiittele, eli kokemusta on tältäkin suunnalta. Mutta mä tuun itse siitä aina hyvälle tuulelle, jos saan auttaa jotain. Vaikka sitä kiitosta ei aina välttämättä tulisikaan. :)
  Niin ja, mä oon enemmän niitä kesälenkkeilijöitä, haha. :D

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä söpö :)
   Ehkä toi vanhuus tuo joillekkin mukana sitte sitä kiittämättömyyttä, tai ainaki sellaisena me nuoremmat se nähdään. Mielenkiinnolla odotan vanhenemista :D!

   Poista
 8. Minä olen kevätlenkkeilijä :D

  VastaaPoista
 9. Yleensä autan ihmisiä. Kerran pikkusiskoni otti kiinni koiran, joka juoksenteli jäällä yksin ilman kaulapantaa. Hän vei sen eläinkotiin, jossa saatiin omistaja kiinni, kun koura oli turvallisesti kotona, ei tullut mitään kiitosta. Oli kyllä musta aika törkeää, kun ajattelee mitä kaikkea koiralle olisi voinut sattua :/
  Kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! No onneks sentää sun pikkusiskolle tuli hyvä omatunto siitä ja hyvä että koira pääs kuitenki kotiin :)

   Poista
 10. Kun pääsiskin lenkkeileen jos jalka oli hyvässäkunnossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :( No ainakin voi nauttia raikkaasta kevätilmasta jos ei muuta!

   Poista
  2. Onneks pääsee kesällä lenkkeileen kun se on siihen mennessä parantunut

   Poista
 11. Sä vaa aina jaksat hymyillä. ♥
  Saat mutki hymyileen. (:

  VastaaPoista
 12. Pääsiskin lenkkeileen jos jalka ois hyvässä kunnossa

  VastaaPoista
 13. ^^^oho, kommentti jäi kesken.
  Enpä ois uskonu että se mies (ainakaan kovin helposti & NOPEESTI.) ois saanu ne paperit siitä kerättyä :'D Mutta hyvä kun autoit, vaikkei kiitollinen ollutkaa.

  VastaaPoista
 14. Mä pyrin aina auttamaan ihmisiä jos ne tyyliin pudottaa jotain. Esim. kaupassa kasan pikkukolikoita. Ja eihän ne aina kiitä, mutta usein se hymykin riittää. :D

  tohon videoon viitaten siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymy on tosissaan kyllä hyvä palkka auttamisesta :)

   Poista
 15. Paljolla möit sen paidan? :D

  VastaaPoista
 16. Mä ainakin autan ihmisiä heti kun ehdin (: oot ihanan positiivinen ihminen (;

  VastaaPoista
 17. Varmaa joku tarjonnu paijasta koska sä oot käyttäny sitä :D eivaa.

  VastaaPoista
 18. No olin kerran kävelemässä kadulla. Mun takana käveli n. 75 vuotias mummo. Sitten se mummo alkoi huutaa ''APUA,APUA!'' käännyin katsomaa ja se mummo istui lumipenkassa,menin auttamaan sitä sit lähin äkkiä juoksemalla kohti bussia,joka oli jo pysäkillä. Sitten se mummo alkoi taas huutamaan että ''APUA APUA!!'' mut sit juoksin takasin sen mummon luo,joka oli taas siellä penkassa. Kävin nostamassa sen mummon ja juokis täysiä seuraavalle bussi pysäkille et kerkeisin kotiin ( se oli vika bussi) mut toi oli sellanen auttamis tapahtuma mikä jäi hyvästi mieleen.

  VastaaPoista
 19. Itse voisin mennä auttamaan hädässä olevaa!

  VastaaPoista
 20. Minä olen juuri semmoinen henkilö joka ajattelee että kyllä minä tässä ongelmassa itsekkin pärjään enkä tarvitse apua, mutta jos joku tarjoutuu auttamaan niin enhän minä voi kieltäytä :) itse en kyllä pyydä apua :) ja sitten jos näen ihmisen jolle saattuu joku pieni onnettomuus tai jotain niin yleensä olen juuri semmonen että mietin kaksi kertaa että menisinkö auttamaan mutta sitten päädyn aina siihen tulokseen että katson miten se henkilö selviää siitä tilanteesta ja jos hän ei selviä niin silloin yleensä kyllä menen auttamaan mutta jos hän selviää niin sitten en mene apuun :) Esim. Olin työelämäänharjoittelussa viikon S-marketissa ja siellä oli todella hauskaa :) minulta tultiin päivittäin kysymään missä sitä ja tätä on ja en sanonut esim vaikka että en tieä, jos en ollut itsekkään varma missä sitä oli niin lähdin kyllä etsimään tai hakemaan jonkun oikean työntekijän sieltä ja kysymään missä niit on :) sitten yksikin päivä siellä olin laittamassa hyla maitoja hyllylle ja sitten joku mies tuli siihen ja pyysi että antaisin litran rasvatonta hyla maitoo ja minä otin siitä litran sitä rasvatonta hylaa ja ojensin hänelle ja hän kiitti ja lähti pois :) voei nyt pakko lopettaa kirjoittaminen ettei tule liian pitkä teksti :D♥

  VastaaPoista
 21. Olen pyörätuolilla kulkeva, oon sukupuoleltani nainen. Tykkään erityisen paljon, jos joku auttaa minua. Jos vaikka koulupaperini tippuvat maahan. Koska minullahan ei ole, eikä tule koskaan olemaankaan toista jalkaa. Se on amputoitu. Asun myös helsingissä, ja olisi mukava, että tulisit juttelemaan minulle! Jos näät minut kadulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelen toki mielelläni jos mulle tullaan juttelemaan :)!!

   Poista
 22. Arvoitus:
  Mikä menee ympäri maailmaa, mutta pysyy aina kulmassa?

  Hieno video. =)

  VastaaPoista
 23. hahahaha mielikuva soikusta juoksemassa ympäri stadia joka toisel askelees perseellää maassa :DDDDDDDD

  VastaaPoista
 24. No itseasiassa, olen synnynnäisesti liikuntarajoitteinen, koska olen syntynyt keskosena. En siis pysty omin jaloin kävelemään ja kans pyörätuolissa.

  Mun mielestä pitäis ja pitää kyllä kiittää varsinki jos vieras ihminen vaivautuu vielä pyytämättä auttamaan, sitä vähättelemättä, etteikö niitä tuttuja ja turvallisia ihmisiä pitäis yhtälailla kiittää.

  Kieltämättä varsinkin ennen avun pyytäminen oli mulle hankalaa, en tahtonu oikeen tuttujakaan vaivata ja aattelin että kai mä pärjään. Kai sitä aatteli kans jotenkin ettei välttämättä tulis sitä apua saamaan. Kiitin silti aina kuitenkin kun sain apua.

  Nyt vähän vanhemmiten sitä on kuitenki oppinu ymmärtämään, et ei sitä apua voi saada jos ei pyydä. Ei ainakaan välttämättä. Vielä kun ympärillä kun sit kuitenkin lähes poikkeuksetta sellasia ihmisiä, jotka kyllä auttaa, kun vaan ymmärtää pyytää. Vieläkin olen kuitenkin liian kiltti muitakin kohtaan, enkä raaski pyytää apua kun sillon, jos en ite kertakaikkiaan pysty johonkin. :)

  Tohon ylpeyteen en osaa oikeen sanoa. En tiedä tuleeko se tästä ilmi, mutta ainakaan omasta mielestäni en ole ylpeä - etenkään nykyisin. Ikävää jos on paljon sellasia ylpeitä liikuntarajoitteisia ihmisiä, koska mun mielestä pitäis olla vaan melkeen vielä "normaalia" ihmistäkin vähän nöyrempi. Sen takia, kun tietää, ettei ite pysty kaikkeen. :)

  Mutta, oli sekin hienoa et menit auttamaan, vaikka tää vanhempi mies olikin suoraan sanoen töykeä eikä kiittänyt tai katsonut silmiin. Sen ei todellakaan olis pitänyt olla liikaa vaadittu, kun kerran apuas tarjosit ja annoitkin. :)

  Sori että tuli romaani, innostuin ku kysyit näistä asioista ni päätin sit vastata mahdollisimman tyhjentävästi mitä aattelen. :)

  VastaaPoista
 25. aww tää on nii ihana tää sun blogi!:) Luen tätä 24/7!:D

  VastaaPoista
 26. Kyl mäki auttaisin hädässä olevaa :)
  Ja ääää oon ihan koukussa sun videoihin! :D
  Näin muute joku päivä sit unta, et näin sut Espoon keskustassa nasun kanssa ja sit tulin puhuu sulle jotain :D Sit hehkutin siinä unessa mun kavereille, et puhuin sulle! :D

  http://my-lovely-life1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Yksi innokas lenkkeilijä ilmoittautuu!:) Niin ja tosiaan kerran kävelin ystäväni kanssa kouluun ja eräs vanhempi nainen kaatui. Jotenkin olimme menneet jo paikalta ohitse joten emme pysähtyneet auttamaan. Tottakai koska kyseessä oli vilkas alue joku toinen ihminen auttoi häntä. Joka tapauksessa tämä tapahtuman jälkeen tuntui koko matkan koululle pahalta sillä yleensä pyrin auttamaan sen mitä pystyn. Seuraavalla kerralla samanlaisessa tilanteessa palasin auttamaan ja tuli hyvä mieli. :)

  Sulla on tosi kiva blogi ja olen seurannut sitä siitä lähtien ku aloin kirjoittaa omaa blogia. Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa mynofnofworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
 28. Soikku, arjensankari!!!!

  VastaaPoista
 29. Yritän auttaa muita parhaani mukaan, mutta joskus en vain viitsi mennä auttamaan pyytämättä. :( Mutta yleisesti kyllä aukaisen ovia vanhuksille ja pyörätuolilla liikkuville yms. :) Siitä tulee niin hyvä fiilis kun tietää että on ollut avuksi jollekkin!:)

  VastaaPoista
 30. musta ois kiva jos tultas auttaa tuol ulkona jos vaik joku kauppakassi tai joku tippuis jne :DD mut voi olla et ne jotka on joutunu pyörätuolii jonku onnettomuude takii et ne luulee et me luullaa et ne ei pystyis tekee mitää ite tai jotai sen tapast .. :))
  http://jannni99.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. Oltiin torsaina Prismassa ja siellä oli kaksi jotain kehitysvammaista (toinen pyörätuolissa, ei oo kyllä nyt niin olennaista). Kun ne oli siellä hedelmäosastolla ja toinen niistä yritti avata hedelmäpussia ja toinen kattoi siinä vähän kauempana eikä se toinen meinnu saada sitä pussii auki meinasin että menen auttamaan mutta sitten se vieressä kattonu pyysi siitä vierestä jotain näistä auttamaan ja se oli jo tulossa siihen avuksi mutta sitten sieltä tuli joku muu tyyppi auttamaan. Siinä tilanteessa ainakin riitti auttajia :)
  Toivottavasti ymmärsi tuosta jotain..
  Muuten yleensä mukaisen ovia muille tai aineki pidän niitä auki jos joku on kulkemassa siitä samaan aikaan :)

  VastaaPoista
 32. Itsekin lenkkeilen kevätilmassa, se on ihanaa kun saa päästellä vähän höyryjä päästä ja vain - elää nyt ja tässä - :) Itse aina yritän auttaa muita, vaikkei minua kovin useasti autetakkaan! Mielestäni on mukavaa auttaa tosia, siitä tulee kummallekin osapuolelle hyvä mieli!

  VastaaPoista
 33. Voi voi, omatunto alko taas kolkuttaa.. Muistan vieläkin kun muutama viikko sitten istuttiin kaveriporukalla hesellä ja siihen tuli sellanen isokokoinen vanha nainen kävelykepin kanssa joka yritti päästä vessaan, joihin tarvittiin poletti. Kiire näytti olevan hänellä ja lopulta hän kaatui vessojen eteen, meidän lähellemme. Koko porukka jäätyi ja se vanha nainen vaikersi maassa.. Kolina vain kuului.. Ketään ei tehnyt mitään kunnes yksi nainen sattumoisin samana aikaan oli menossa vessaan auttoi häntä.. Itse henkilökohtaisesti jäädyin täysin ja mietin et apua apua mitä pitää tehä meenkö sinne vai en. Kun siihen oli tullut lisääkin porukkaa, ja oltiin soittamassa mm. ambulanssia, meidän kaveriporukan pojat vaan alko nauraan et ku se vaa kaatu sinne ja vaikersi ja kolina kuulu.. Moitin poikii ja sanoin että meidän olis pitäny auttaa hädässä olevaa :(

  ssonjau-meandmylife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 34. Oot ihana ihminen! Ja on tosi kivaa kun vastaat kaikkiin kommentteihin esim. Kun luen yhen toista blogia, nii se ei ees vastaa kaikkiin kysymyksiin vaikka ne ois tärkeitä, mutta mä olen "ujo" aina tietyissä tilanteissa:D esim en uskalla pyytää meidän opelta apua koska se o ärsyttävä enkä uskalla:D mutta mä en ite oo auttanu muita jos niille on tapahtunu jotain:o oonpas ollu tyhmä! Kun katoin ton videon nii mulla sytty lamppu mun päässä:D oot mun esikuva ja sun videoita on ana ilo katella ja mulle tulee niistä aina hyvä ja parempi mieli(:

  VastaaPoista
 35. tää sun blogi on niin ihana ja varsinki noi sun videot, oot niin ihanan positiivinen aina!:-) laitoin sun vlogin mun lemppari vlogit-postaukseenki! käy kattoon jos kiinnostaa :-)

  http://jambbuuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 36. oon kerran meinannu jäähä auton alle, mulla oli minisukset( :DD ) jalas ja tulin kulman takaa sopivan kovaa vauhtia, auto kulman toiselta puolelta. No sitte se vähä tönäs mua ja treenikassi levis pitkin tietä ja kaaduin itekkiin siihe. Auton kuski huus ikkunast et sattuko ja vieres käveli about 5 ihmisen joukkio, kukaa ei tullu auttamaa mua. Siellä ne töllötti vaa ja hetke pääst jatko matkaa. Apu ois ollu kiva ku keräilin yksin tavaroita ja autot joutu väistelee mua siinä tiellä. :)
  http://viimesii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 37. miten saat muuten noi sun videot tollasiksi isoiksi?

  VastaaPoista
 38. voitko kertoo paljo paijasta tarjottiin? siis se joka sen osti

  VastaaPoista
 39. En osaa selittää tätä varmasti kovinkaan tai edes yhtään selkeästi :---D Mutta siis miten muokkaat sivun niin, että tuossa bannerikuvassa ja ensimäisessä postauksessa ei ole väliä, vaan tämä valkoinen tausta on tehty sen muotoisesti.. Siis apua nauran itelleni kun en osaa selittää. :D http://ilovepassions.blogspot.fi/ Mun blogissa on tuo ärsyttävä väli tossa bannerikuvan ja tekstejen välissä enkä osaa muokata tuolla tapaa tuota valkoista pohjaa...

  Can u help?

  VastaaPoista
 40. Autan yleensä aina kun voin, koska toivon että myös minua autettaisiin vanhana mummona jos sitä tarvitsen :)Mutta täytyy myöntää nykyään nuorisoa ei kiinnosta pätkääkään iäkkäämpien ihmisten tunteet :(
  Ja oot muuten tosi kaunis :D

  VastaaPoista
 41. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 42. tosi kiva video!:) ite tykkään auttaa ihmisiä lähinna vaan että siitä tulee ittelleenkin hyvä mieli. ja arvostan kans tosi paljon ihmisiä ketkä uskaltaa/viitsii auttaa niitä just vanhoja/vammautuneita/vähäosaisempia ihmisiä:)ja sit sitä vielä et onks tolle sun bannerin elefantin sisässä olevalle kuviolle nimee?:D

  VastaaPoista
 43. Kiva tää video ! Itteltäni on amputoitu toi vasen jalka tuosta hiukan enne polvea. Ja aina otan apua vastaan, vaikken tarttisi. :)

  VastaaPoista
 44. Kyllähän sitä autettua välillä tulee, ei mitenkään kovin paljoa. Mutta hiton hyvä fiilishän tulee jo siittä jos pysähtyy ja päästää jonkun mummun (tai kenet vaan) suojatien yli :D Sitten ne vielä kattoo sillai silmät pyöreinä, tuskin moottoripyörät kovin usein pysähtelee :P

  VastaaPoista
 45. missä oot töissä?(:

  VastaaPoista
 46. Itsekin olen aika ahkera auttamaan ihmisiä, mutta loppuviimeks hyvin harvat kiittävät tai osoittavat millään tapaa olevansa kiitollisia.
  Täytyy myöntää että välillä ottaa ihan päähän kun on keräillyt tuntemattomien tavaroita pitkin lattioita ja nostanut random mummon kauppakassit autoon kun tämä on ensin ne itse levittänyt pitkin katuja. Koska kiitosta ei vain kuulu. Ja jos kuuluu niin jostain huivin takaa kuuluu joku "kiitti ny"- tyylinen murahdus.
  Tykkään auttaa ihmisiä, mutta silloin jotenkin auttamisesta menee fiilis kun on se olo että on mennyt väkisin siihen jotain häsläämään.

  Muistan kuitenkin erittäin lämpimästi kun kerran olin ostamassa lintsin karkkikaupasta karkkia, ja edelläni pari nuorta tyttöä olivat kassalla. Heiltä puuttuikin kolmisen euroa, jonka jälkeen tytöt selvästi hieman harmistuneena poistuivat kassalta, laskivat karkkipussin hyllyn reunalle ja lähtivät pois päin. Siinä vaiheessa menin tarjoamaan tytöille tuota kolmea euroa, jolloin ensin tytöt olivat tosi hämillään. Pian kuitenkin hymy nousi kummankin korviin ja en ikinä unohda kuinka hyväntuulisesti he kiittivät.:)

  VastaaPoista
 47. Ihana blogi sulla :)!
  Voin liittyä sun lukijaks jos sä liityt mun <3!

  fashionandrendss.blogspot.com

  VastaaPoista
 48. itse "autan" aina tälläisissä arjen pienissä asioissa kuten availen muille ovia , nostan jos joltakin tippuu lähelleni tavara . Autan myös vanhuksia. mulle tulee tosi huono omatunto jos nään jonkun vanhuksen jossain yrittämässä tehä jotai enkä menis auttaaa. Meen aina, se on vain sellainen ?refleksi?. :)

  VastaaPoista
 49. kysyisin miten pystyit luomaan bloggeriin blogin kun sun sähköposti on windowsliven ? itelläni on sama, mut en osaa luoda :( ja voisitko myös kertoo voiko windowslive tilillä kommata tänne silleen ettei oo anonyymi ? :D

  VastaaPoista
 50. Mä käyn 1 salil ja 1 lenkil viikos :))

  VastaaPoista
 51. oot nätti ja kaikkee mutta nyt kun rupesin miettii niin sähän ot vähän niinkun "julkkis" tai julkkis ilman heittomerkkejä :D

  VastaaPoista
 52. Sä olet niin ihana soikku ! :D ! Ja kaunis ;)!
  Kysyit että autatteko te ihmisiä jossain tilaanteessa vai meettekö vain ohi, niin tässä mun vastaus.
  Tykkään auttaa ihmisiä, yritän olla mahdollisimman kohtelisia muille. Autan aika usein jos joku kaatuu niin menen nostamaan sen. Auttaminen on mielestäni on mulle yksi tärkeä juttu. Jos kävelisin ohi tai jäisin vain katsomaan ja nauramaan, niin tuntuisi kyllä aika nololta,tyhmältä ja miettisin sitä todella kauan. Se jäis mun päähän ja en saa sitä pois! Minä pyydän aina apua joltain jos tarvitsen ja jos hän pystyisi auttamaan. Itse käyn myös joskus lenkillä ! :DD

  VastaaPoista
 53. Mä en oo koskaa paikalla ku joku tarvitsee apua mut sen yhden ainoan kerran muistan että olin tulossa pinotunneilta ja joku mummo oli tulossa kaupasta ja kaatui pyöränsä kanssa ja ajattelin mennä auttamaan mutta heti kun olin siina niin hän nuosi nopeasti ja lähti joten minulla ei ole yhtään kokemusta että olisin auttanut jotakuta ja anteeks jos on kirjotusvirhei sollä oon kännykällä :D

  VastaaPoista
 54. Oot kaunis, ja sulla on iiihunat silmät! ♥ Mä vaan jotenkin rakastuin tähän blogiin!
  Nii, ja kerroppa kanillesi terkkuja (;♥

  VastaaPoista
 55. Kyllä mä ainakin aina autan, tänään viimeksi avustin yhtä vanhempaa henkilöä ylös maasta, hyvä mieli siitä tulee :)
  Joskus ihmettelen miksi ihmiset ei välitä? Itte kun joskus tullu huono-olo niin koulussakin vaan kävellään ohi vaikka ihan hyvin nähdään ettei kaikki ole ok. Onneksi on poikkeuksia! :)

  VastaaPoista
 56. mä oon aika ujo niinkun puhumaan mutta jos se on joku tuttu niin sillon mä kyllä meen auttamaan heti jos se tarvii:DD

  VastaaPoista
 57. Ite lenkkeilen koirien kanssa aikas usein. :) Nytkin ulkona on aivan ihanat kevätsäät! 8) Tuu joskus käymään Muhoksella? Olis hauska nähdä sut ihan livenä! :D
  // http://kahvikettu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 58. mä käyn joka päivä 7 kilometrin lenkillä :D

  VastaaPoista