7.3.2013

MOAR

Käykää kattomassa MOAR.fi ! Ne on niin söpöjä :D Ps. Tämä ei ole mikään maksettu mainos, mua alko itseä kiinnostamaan paljon tämä koko moarjuttu.


35 kommenttia:

 1. Kiva tuo paita :)
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tää uus ulkoasu on tosi hieno, millä muokkaus jutulla teit ton i can match you jututn?:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. befunky photo editor, google chromeen ladattava/käytettävä. Sanottu miljoona kertaa. Ottanu norsun kuvan muualta.

   Poista
  2. tarkalleen ottaen we<3:it :PP SANOTTU MILJOONA KERTAA !

   Poista
 3. kiitti hei :D oonkiii ihmetelly mikä toi merkki on!

  VastaaPoista
 4. sulla on niin ihana blogi ja oot tosi kaunis! :)

  ♥ leave-world.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon nähny ton kommentin jo kolmes blogis..

   Poista
  2. oiskoha derya liia vaikee vaikka vaihtaa ees sanajärjestystä tai jotain :D

   Poista
 5. hyvinsäilynyt setä8. maaliskuuta 2013 klo 14.21

  Offtopic-kysymys.

  Katoin youtubessa videosi, jossa puhuit nuorelta näyttämisestä. Yhdessä asiassa ainakin voin sympata sinua suuresti: saamistasi kommenteista huomasi, että ne jotka eivät näytä selkeästi ikäistään nuoremmilta, eivät tajua aiheesta mitään. Ihmiset jostain syystä kohtelevat toisia ihmisiä niin paljon joidenkin alitajuntaisten sääntöjen mukaan. Hyvä esimerkki tästä oli se bussilippujuttusi.

  Minua alkoi aiheeseen liittyen kiinnostaa miten koet miesten huomion. Pidätkö itseäsi nuoremmista miehistä, samanikäisistä, vai vanhemmista? Entä haluaisitko, että mies näyttää siltä kuin itsensä ikäiset keskimäärin, vai itseään nuoremmalta, vai itseään vanhemmalta?

  Tämä siis kiinnostaa, koska olen huomannut omalla kohdallani, että myös tällaisissa asioissa muut hämääntyvät, jos onkin selkeästi vanhempi kuin miltä näyttää.

  Kyselee 30+ mies, joka näyttää parikymppiseltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite kiinnostun yleisimmin mun ikäisistä miehistä, tai vuos sinne tai tuonne. Monet mua nuoremmat tosin kiinnostuu musta varmaankin kun näytän nuoremmalta mitä oon :D Jos paljon mua vanhempi mies kiinnostuu musta ulkonäön perusteella niin se on musta jotenkin outoa, juurikin sen takia koska näytän nuoremmalta kun monet 21 vuotiaat.

   En ajattele paljonkaan sitä, että näyttääkö joku vanhemmalta mitä on yms. Tärkeintä on, että mies näyttää samanikäiseltä kun mä tai vanhemmalta, mutta ei nuoremmalta kun mä itse :DDDDD

   Poista
  2. hyvinsäilynyt setä8. maaliskuuta 2013 klo 16.05

   Miten koet sen, jos joku sua nuorempi kiinnostuu susta, sanotaan vaikka joku 16-18v poika? Miten ne kiinnostujat ovat ottaneet, kun olet kertonut oikean ikäsi?

   Itselläni on tällä hetkellä elämäntilanne, jossa ympärilläni on paljon n. 20-vuotiaita nuoria naisia. Jotka eivät selkästi ollenkaan tajua, minkä ikäinen olen. En tosin ole sitä heille mainostanutkaan mitenkään erityisesti... No, tällä tavalla vähän vuosia jo keränneenä sitä on oppinut paljon tarkemmin huomaamaan onko joku nainen kiinnostunut vai ei, kuin mitä tällaisia huomasi nuorena. Ja voin sanoa suurella varmuudella, että useampi niistä noin 20-vuotiaista naisista, joita elämäntilanteessani tapaan viikoittain, on vähintään jollain tapaa kiinnostunut. Mutta mutta. Luulen että naamat voisi venähtää useammallakin näistä, jos kuulisivat ikäni.

   Poista
  3. Se riippuu ihan ihmisestä. Oli se sitten minkä tahansa ikäinen poika/mies ja jos en ole kiinnostunut itse ollenkaan niin en oikeastaan reagoi koko asiaan. Mutta jos itse oon kiinnostunut niin sitten mun mielestä iällä ei oo mitään merkitystä.

   Ikä on vaan numero ja uskon, että monet ajattelee niin! Eri asia, jos on alaikäinen tai tosi paljon vanhempi, mutta tavallaan iällä ei oo merkitystä.

   Poista
 6. Ihanii vaatteita ! (: oot ihana! <3 i love u

  VastaaPoista
 7. Kalakeittoa.. :O
  Luvattiinko paketissa, että kalat olivat eläneet hyvän elämän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syön silti lihaa, mutta enemmän kalaa kuin punaista lihaa. Ja kalat useimmiten saa elää ihan luonnossa vapaina ennen kuin ne kalastetaan.

   Lehmät ja siat ne eniten säälittää.

   Poista
 8. Siis saitsä noi MOAR:in tuotteet ilmaseks? Kun niitten nettisivuilta ei voi vielä tilata ainakaan noita pipoja...

  VastaaPoista
 9. Hehee mä tiedän missä soikku on töissä

  VastaaPoista
 10. Hehee mä tiedän missä Soikku asuu

  VastaaPoista
 11. Moi sonja :) jos sulle laittaa sähköpostia niin vastaatko siihen :D siis oot sanonu ainaki videoissas et vastaat jos ei oo pelkkä yks sana niis viesteis, mut entä jos sulle laittaa viestin joka on pitkä niin vastaakko siihen ? :) ku haluisin laittaa sähköpostii sulle mut en tiiä sit et jos et vastaakkaan siihen nii sit se ei ois sillee kivaa. :)
  ja miks muuten nasu oli siellä sun luona niin pitkän aikaa?

  terv. tyttö :PP

  VastaaPoista
 12. heippa soikku! oon hankkimassa huomenna saman kameran mikä sullakin on, mutta en tiedä minkä kokoinen muistikortti olisi hyvä. minkä kokonen sulla on ja ootko kokenu sen hyvän kokoseks? :) osaatko sanoa onko 8Gt liian pieni? kiitos jos vastaat <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8gt on ihan hyvän kokoinen, aina voi tyhjentää kortin ja ottaa lisää kuvia :)! Se riippuu ihan itsestään mistä tykkää.

   Poista
 13. Artsi23:

  Mitä sä siitä hyödyt vaikka tiedät, missä Soikku on töissä tai asuu?
  Kyllä jokaisella pitää olla oma rauha elämiseen vaikka onkin saanut tunnetuutta netissä.
  -Jani-

  VastaaPoista
 14. Moi soikku :) sul on tosi kivoja ja hauskoja videoita ! Ja oot tosi aito ja hyvän tuulinen ihminen :D :333 vastaatko sähköpostiviesteihin? Oot sanonu et vastaat jos siin viestis ei oo vaan yhtä sanaa, niin jos sulle laittaa pitkän viestin niin vastaatko siihen :) koska haluaisin lähettää sähköpostia sulle mut sit jos et vastaakkaan siihen nii sit se ei ois kivaa... :'( :D

  Terveisin. Soikku fani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikee ehi vastailla sähköposteihin :/ Mä kyllä luen kaikki!

   Poista
  2. Aijaa:( (sori muute ku tää kommentti on nyt täs postaukses 2 kertaa ja tos uusimmas kerran mut en ollu varma et tuliks nää kommentit ja näköjään tuli! xD mut jos se ei oo ajatuksia herättävä sähköposti tai jos siin ois kysymyksiä joita on jo kysytty niin oisko mahdollista et voisit vastata jotain tyylii et : sain viestisi mut löydät vastauksia videoistani. Tai jotain :D (nii sit tietäis et oot saanu sen viestin? xD )

   Poista
 15. Hei ihania kuvia ja videoita sulla!Aijon 8.-9.3 kattoo sun kaikki tube videot!Oot tosi nätti ja Sparta on myös tosi ihuna!Tää on sitten hyvällä:Mää aluks luulin sua joksikin 16 vuotiaaks,mut sitte ku jossai videossa kerrottiin että oot yli 20 ni olin sillee hups!:DJa eikö se oo hyvä et nainen näyttää nuoremmalta ikäisekseen?Kiitti viellä siitä että oot jaksanu tehdä tollasii videoita!(:

  VastaaPoista
 16. Sä oot tositositosi paljon samanlainen semmosen vloggaajan ku xxfluffypunkxx tai teillä on aika samanlaisii videoit tai sä et valita nii paljon mut teillä on samantyyliset hiukset ja te ootte jotenki nii samanlaisia, oot niinku suomalainen se!! tai se amerikkalainen sä!;) tsekkaa oikeesti :) mut mä tykkään näistä sun bloggailuistais ja videoista:)

  VastaaPoista