26.4.2014

Cruisailukuvia ja video ;)

Nousin ensimmäistä kertaa elämässäni cruiserboardin kyytiin. Kuulemma poljin "mongoa". Pöh :D. Pitää vielä opetella tekniikkaa ja uskonkin, että opin nopeasti jos jaksain vain harjoitella ahkerasti.

Kissapaita ja lauta on Junkyardilta. Nahkatakki H&M:stä, farkut Dr. Denimit ja kengät kirpparilta.


20 kommenttia:

 1. moi ihana soikkuu oott ihan sika ihana ja luonnollinen joka kuvassa ooot tosi ihana<333 ooot ihana videoissa kaikki on ihan perfekt!

  VastaaPoista
 2. Onko sulla lonkku tai cruiser?

  VastaaPoista
 3. Ootko vasen- vai oikeen kätinen ?

  VastaaPoista
 4. Haha mainiota! Ite rullailin ihan pähkinöinä koko (olikohan se nyt) yläaste/lukioikäni, mutta sitten skedeys jäi unholaan musiikin tieltä. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen mun on alkanut tehdä mieli päästä taas rullailemaan. Kaivoin mun vanhan skeden ja sehän oli ihan hyvässä kunnossa; ehkä käyn lähipäivä ostamassa uuden dekin siihen ni vois mennä valloittamaan taas parkit!
  Havahduin pari vuotta takaperin, kuinka huonosti voi käydä jos pään kolauttaa pyöräillessä. Aloin käyttämään aina kypärää, vaikka tsygäilisin vain lyhyen matkan. Skedeemisen suhteen mun varmuus laudan päällä ei ole niin tarkka kuin vuosia sitten, joten mun on varmaan pakko käyttää kypärää rullatessanikin. Näyttää hoopolta, mutta eipähän tule pipi, kun/jos kaadun. Ja rannesuojat tietenkin, etten mun kitarakättäni riko :)

  Hienoa, että näinkin "jätkäharrastus" kuin rullaus on alkanut suakin kiinnostamaan, edes tämän vertaa :j
  Oikein aurinkoista kevättä Soikku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan toi rullailu ihan hauska kokemus, varsinkin tolla pienellä cruiserilla, joka sopivasti sopii mun jaloille :D! Kypärä on kyllä hyvä olla ja ei tän ikäsenä enää ajattele sitä, vaikka näytäiski urpolta. Pitää varmaan käydä kaivamassa mun kypärä jostain, ettei ehdi tapahtua mitään kauheeta hahaaaa.

   Kivaa kevättä sullekin ja kiva ku jaksat kirjotella tänne näitä pitkiä kommentteja 8)

   Poista
 5. Moi Sonja! Halusin vaan kysyä, et mistä oot löytäny ton taustan tähän blogiin? Ja pakko sanoa, että oot tosi ihana ihminen ja oot innostanu mut tekemään oman blogin ja varmaan monet muutkin! Jatka tätä, selvää on että tää on sun juttus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tausta taitaa olla weheartit.com -sivustolta. Voi kiitos kivoista sanoista :) Tietysti jatkan!

   Poista
 6. ihania kuvia! rullailu on parasta :3

  VastaaPoista
 7. Tosi hauskoja kuvia ja ootan innolla et tuut mun kuviksee tiistain! ;)

  VastaaPoista
 8. Mulla taitaa olla juuri sama takki kuin sulla :D
  ps: Sulla on ihanat HIUKSET!!! <3<3<3

  VastaaPoista
 9. Mulla taitaa olla juuri toi sama takki kuin sulla
  ps: Sulla on ihanat HIUKSET!!!! <3<3<3

  VastaaPoista
 10. Heii Soikku! :) Mulla olis pieni kysymys, ja ois sika kivaa jos vastaat tähän! Niin että voisinkohan mä päästä opiskelemaan valokuvaajaksi tms vaikka mulla ei oo nyt yläasteella ollut valinnaisena kuvista? :/ vai vaikuttaako se ollenkaan jos on muuten hyvä vaikkei olisi sitä opiskellutkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu mihin haet tietysti! Mutta yleensä noissa taiteellisissa opinnoissa eli juurikin valokuvaamisessa tms. vaikuttaa enemmänkin kiinnostus alaan ja harrastuneisuus. Kouluunhan mennään opiskelemaan, ei valmiina osaajana :)

   Poista
 11. ainiin ja jatkoa tohon mun edelliseen kommenttiini, että mitä sulla oli valinnaisina ylä-asteella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kuvisluokalla ylä-asteella, joten se taisi mennä niin, että meillä oli kuvista lähinnä kaikki valinnaiset :) En muista kunnolla, koska siitä on monta vuotta aikaa.

   Poista