13.4.2014

En päässyt Tube Family Nightiin, joten jos jäi yhteiskuva mun kanssa ottamatta, niin tule hakemaan se täältä :)

Mitkä ihmeen Radiofestarit?

Mä opiskelen tällä hetkellä radio- ja tv-toimittajalinjalla Voionmaan opistolla ja me mennään luokan kanssa Radiofestareille. Mun yksi työ on siellä mukana kilpailemassa dokumenttisarjassa ja lähetin juontodemon juontajakilpailuun.

Mutta mikä hauskinta, mä pääsen tuomaroimaan tänä vuonna uutta nuorten sarjaa. Mut voi siis tavata Tampereella Radiofestareilla 23-25.4. Tapahtuma on täysin ilmainen ja ikärajaton ja kaikkina päivinä voi tulla yleisöksi paikan päälle. Tarkemmat aikataulut löydät täältä. Tule ihmeessä paikalle, todella mielenkiintoista ohjelmaa luvassa!

Me tehtiin myös koulutyönä mainoksia Radiofestareille. En onnistunut upottamaan videoita tänne blogiin, HÖH. Mutta tässä linkkejä:

1. Soikku tuomaroi nuorten sarjaa
2. Tietopaketti festareista (:D)
3. Kuunnelmakilpailu
8 kommenttia:

 1. Tuutko säää ToukoFesteille Jyväskyläää ?

  VastaaPoista
 2. Missä asut, missä poikaystäväsi asuu, kuinka kauan olette seurustelleet, kuinka usein näätte ja jos saan viel kysyy ni mikä poikaystäväsi nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun tällä hetkellä Tampereen lähistöllä, koska opiskelen. Ollaan seurusteltu vähän yli 6 kk. Me nähdään joka päivä Samin kanssa, eli poikaystäväni nimi on Sami.

   Poista
 3. ihana toi tietopaketti xD

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On :) Se on hoidossa ja haen sen kesällä takaisin kun löydän kämpän! :)

   Poista