26.4.2014

10 PARASTA KOMMENTTIA

Huhhuh, mulla kesti yli vuosi saada aikaan tämä video! Lisäsin mun alkuperäsin 10 parasta kommenttia -videon Youtubeen lokakuussa 2012 ja nyt sen seuraaja on saapunut. Tein tarkoituksella ylivaloittuneesti ja sinertäväksi, koska se oli aluksi mun tyyli tehdä videoita :) Voisin ehkä harkita sen käyttämistä useamminkin nykyään.
6 kommenttia:

 1. Soikku oot ihana, odottamisen arvonen video todellaki! Spartakin on niin sulone x Mulla on samanlainen paita ku sulla tossa videossa, j asuahan todellaki kiinnosti xD

  VastaaPoista
 2. Voi että rakastan sun "entistä" tyyliä tehdä videoita, just tollanen sinertävä ja ihana ah :3 Ihana video, oon kaivannut näitä!!

  VastaaPoista
 3. Jee tuli vanhat hyvät ajat mielee. Ois kivaa et teet sellasia videoita taas mil ei tavallaa oo mitää tarkotusta eli aa höpötät. Niinku se makarooniaaa ja laatikkoa ja se soikun salainen kaakaoresepti ja ne. Niitä on ikävä. Ja tota sinertävää ja valottunutta kuvaa. On sun videot vielki kivoja mut noita kattoi mieluiten. Sun hiuksissa ei oo mitään vikaa. Vanhoista ne eroo ehkä vaan väriltään ja ne ei oo nii pöyhityt päältä ja ei oo nii kerrostetut. Hienot ne silti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaset höpötysvideot on juu jääneet vähän vähemmälle tuolla opistolla ollessani. En oikein kokenut sen olevan niin mun "koti" :) Mutta eiköhän ne tästä lisäänny taas kun löydetään kiva uusi asunto ja pääsen takaisin ns. normaalin arjen pariin :) Kiitos kehuista!

   Poista