2.5.2014

HAALARIPÖKSYT ja videoita :3


12 kommenttia:

 1. Nyt ollaan jännän äärellä, apteekin muovipussit? Mä en käytä lääkkeitä lähes ikinä, mutta korvatulppia ja carmolispastilleja haen usein apteekeista. Onko tämä erityinen tuoksu kaikkien apteekkien pusseissa, vai erityisesti jossain tietyssä? Videossa puhut yleisesti apteekeista, mutta mun on vain niin hassu kuvitella, että niiden pussit olisivat erityisiä. Olisiko syy, että ne pussit tehdään esim. streliiseissä olosuhteissa - tai muuta vastaavaa? Hassua :D Täytynee testata, vaikka nyt etukäteen on erittäin vaikea kuvitella, että siitä mitään erityisiä viboja saa. Mukavaa kuitenkin, että osaat olla pähkinöinä noinkin pienestä asiasta :)

  Frank Sinatrasta semmoinen hauska triviatieto, että oli kuulemma ihan hc Jack Danielsin fani (lähde: Jack Danielsin FB-sivut). Se on todella hassua, sillä nämä kasarin tukkarokkibänditkän brändäsivät vallan suuresti tuotteen juuri rock kulttuuriin - ja rock kulttuuriinhan tuote vieläkin yhdistetään. Onhan Sinatra nyt aivan mielettömän cool, täytynee ensi kerralla pistää Sinatra soimaan, jos kyseistä viskiä nautin :)

  Ps. Tuo sinun asusi on kyllä kesäinen kuin mikä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. En oo huomannut eroja apteekkien välillä, taitaa juurikin johtua tuosta steriilistä valmistustavasta. Ehkäpä? Mutta se tuoksu on jotenkin niin erilainen ja puhdas :D

   Hauska fakta perään! Sinatra on ihan mahtava. Ja kiitos :)

   Poista
 2. Millon italia videoita lisäää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee tämän kuun lopussa luultavasti. Valitettavasti mulla on niin huono editointiohjelma, että niin pitkän videon editoiminen ei onnistu. Menen koululle takaisin viikoksi toukokuun lopulla. Joten joskus silloin :)

   Poista
 3. Ihan hienot nää sun "HAALARIPÖKSYT" mut sulla on kyl maailman hyvimpiä videoita ;)

  VastaaPoista
 4. on ollu tosi mukava kattoo ku sulta on taas alkanu tuleen videoita! HUIPPUA! Oot edelleenki hyvä videoitten tekemises se ei muutu mihinkää vaikka kuin pitkä tauko ois. Sun videot saa päivän paremmaks (: Jatka samaan malliin wuhuuu! ♥:llä Jossu

  VastaaPoista
 5. Haha, samaistuin kyllä kaikkii muihin, paitsi ikävä kyllä tuohon apteekin muovipussi -hommaan. :D

  VastaaPoista
 6. On kyllä ihana kun suomessa on noinkin pirteitä ja kauniita naisia tai tyttöjä c: :D Mutta Joo Tää sun blogis ja videot on kyllä maailman parhaita ne piristää päivää aina :)

  VastaaPoista
 7. Uij Soikku ihanat noi haalaripöksyt :3! Oot söpö ja niin on kaniski ;3 mistä oot muute saanu sen? :D ootko saanu kaverilta vai onko se syntyny jollekki tutulle vai eläinkaupasta vai mistä? :))

  VastaaPoista