26.4.2014

Työharjoittelu Ylellä

Mulla alkaa ensi maanantaina työharjoittelu Yle Areenassa, joten sen aikaa (1 kuukauden) asun Helsingissä. Opiskelut mulla loppuu Voionmaan opistolla 31.5 ja sen jälkeen etsitään Samin kanssa asunto luultavasti Helsingistä :) Kun asunto on löytynyt, voin hakea Spartan takaisin mun luokseni hoidosta!

Oon viettänyt mukavaa ja erilaista elämää opistolla, löytänyt sieltä poikaystävän ja tajunnut, että media-ala on oikeasti se ala mistä tykkään ja mitä haluan tehdä tulevaisuudessakin. Opiskelujeni aikana mun videoiden tekeminen on hieman laiskistunut, mutta nyt Helsinkiin palatessani innostuin yllättäen uudestaan vloggaamisesta aivan uudella tasolla!

Tulevaisuudessakin teen siis videoita ja toivon, että ne ovat hieman laadukkaampia, kuin ennen opistoa :)

Eniten odotan kesältä uutta kivaa asuntoa ja Spartaa <3 Mutta nyt keskityn Ylen työharjoitteluun täysillä.

6 kommenttia:

 1. Ois tosi kiva jos tekisitte samin kanssa yhdessä välillä videoita! Kauan olette olleet yhdessä? Tutustutteko siis opistolla ja missä opistolla oot?:) ois kiva jos vastaisit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me varmasti tehdäänkin :) Ollaan oltu vähän yli 6 kk ja tutustuttiin opistolla, eli Voionmaan opistolla :)

   Poista
 2. "Helsinkiin palatessani innostuin yllättäen uudestaan vloggaamisesta aivan uudella tasolla!" <- niimpä, Helsinki on paras paikka :-) en malta oottaa että saat Spartan takasin! :'3

  VastaaPoista
 3. Ja nytkös te Samin kanssa perustatte jonkun media firman Sami on pomo töissä ja Sonja kotona :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun mullakin on jo ikävä Spartaa ;_; Ootko kuullut sen hoitajalta mitä sille kuuluu? :3 onkohan silläkin ikävä sua..

  VastaaPoista