6.9.2015

Porvoo on kaunis!

Käytiin eilen pikavisiitillä Porvossa Sami, minä ja Samin kaveri Kasper. Jäbät menivät kuvaamaan ja mä ajattelin vain roikkua messissä.

Mä haaveilen muutosta Porvooseen, koska se on niin kaunis ja rauhallinen paikka ja silti niin lähellä Helsinkiä. Nimenomaan vanhat puutalot on niin ihania, että voisin muuttaa sellaiseen heti jos se olisi mahdollista!

Jos sä olet joskus asunut tai asut tällä hetkellä Porvoossa, niin kerro mielipiteesi paikasta :)

Kuvat: Kasper Garam (Instagram: kaspergaram)

Takki, paita, reppu ja kengät: VANS - farkut: LEVI'S
8 kommenttia:

 1. Olen sieltä kotoisin ja vaikka ulkokuori on kaunis, niin se on sisältä läpimätä. Jos kuitenkin sinne haluat muuttaa vältä gammelbackaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, samaa mieltä. Yritin asua Porvoossa kerran - kestin vaan 4 kuukautta. :D

   Poista
  2. Perusteluit?:P

   Poista
 2. Olen itse asunut 16 vuotta porvoossa ja asun edelleen. Muuten mukava paikka asua lukuunottamatta gammelbackaa...

  VastaaPoista
 3. Kaunis paikka tosiaan on Porvoo, käyn aina kesäisin siellä kiertelemässä ja syömässä jäätelön. Kivat vaatteet sulla! :)

  VastaaPoista
 4. Asun tällä hetkellä Porvoosaa ja pidän paikasta nimenomaan sen rauhallisuuden takia!
  Vanha Kaupunki on erityisesti tosi kaunis paikka ❤

  VastaaPoista
 5. Näin sun snäpist että ootte porvoossa ja teki niin paljon mieli tulla moikkaa sua koirien kaa, mutta en sit viittinny häritä.. :/ tuu ens vkl porvoosee ku täällä koiranäyttely nii tuu kattoo lk collieta :) Mutta itse tykkään porvoosta ! Yhdyn muihin gammelbakan kanssa, mutta muuten paljon ihania paikkoja! Ja Porvoossa ei vaan niin hyvät kulkuyhteydet kuin helsingissä.

  VastaaPoista
 6. "turisteille" päin se näyttää hyvin täydelliseltä, mutta asuminen Porvoossa voi olla aika eri luokkaa. Nimimerkillä Porvoon lähettyvillä asun ja käyn harrastamassa siellä ja välillä muuten vaan ostoksilla tai käppäilemässä.
  humanlifebyk.blogspot.fi

  VastaaPoista