2.9.2015

Pitkä tauko


Olipas mulla kirjoittamisessa pitkä tauko! Oon hurahtanut täysin Snapchattiin (soikkuyo) ja videoitakin oon taas alkanut tekemään ahkerammin. Mitäs teille blogin lukijoille kuuluu?

Joe pääsi tänään ensimmäistä kertaa valjaiden kanssa ulos ja oli oikein rohkea tyttö! Sparta osaa jonkun verran liikkua valjailla, mutta pelästyy heti jos naru menee jalkojen alle. Indiana taas ei uskalla liikkua mihinkään suuntaan ulkona, vaikka sisällä kiipeilee uhkarohkeasti ties missä.

Meidän pitäisi käydä ottamassa samantyylisiä kuvia kaikista kaneista ulkosalla. Niitä ei uskalla yhdessä ulkoiluttaa, koska jos joku pelästyy, niin kaikki pelästyy. Tässäkin postauksessa viimeisessä kuvassa näette järkyttyneen kanin :D Kanit menee ihan liiskaksi maata pitkin jos kuulee vaikka linnun yläpuolella ja sattuu pelästymään sitä.

Ihanaa jos täältä löytyy vielä aktiivisia lukijoita! Yritän päivitellä vähän useammin :) Oikein kivaa viikon jatkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Ei tää postaustahti mitään haittaa, mutta aivan ihania kaneja <3 voiko siihen pienempikuinkolmeen liittyy, vaikka oon vasta 13? Kun mua kiusataan tääl seiskalla nii haluisin lahjottaa rahaa siihen järjestöön, koska osa siitä menee varmaankin kiva-toimintaan! Mutta tiivistettynä: ihana kani, ihana postaus ja ihana sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Sun pitää puhua jollekin, että kiusaaminen saadaan kuriin. Ei ole kivaa tuollainen! Voit liittyä mukaan tukijajäsenenä tai lahjoittaa rahaa muuten vain :) pienempikuinkolme.fi

   Poista
  2. Musta vähän tuntuu, että jos sanon jollekkin opelle nii se kiusaaja vaan jatkaa koska se on ysillä ja mä seiskalla nii jos ois vaan joku keino sanoa opelle ilman että se sais tietää... Mutta kiitti tiedosta!

   Poista
  3. Opettajalla on vaitiolovelvollisuus jos niin itse haluat. Voit jutella opettajalle, koulukuraattorille, vanhemmillesi tai vaikka jollekin kaverille asiasta. Jos asiasta keskustelee, niin se etenee. Sanot rehellisesti vaikka opettajalle, että sua pelottaa, että kiusaaminen jatkuu jos kiusaaja saa tietää. Tsemppiä!

   Poista
 2. Ihana postaus ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Aw, Joe on niin söpö :3 kiva jos alat taas kirjoitella enemmän!

  VastaaPoista
 4. Pakko kysy, että mistä noi sun air maxit on? Aivan ihanat ja oon koittanu ettiä just tommosia :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm. En muista sen kaupan nimeä, mutta Helsingissä Forumin vieressä on kenkäkauppa, niin nää on sieltä :)

   Poista
 5. Taidat tykätä tosi paljon mini rex kaneista, mitä erityistä niissä on???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pidänkin! Pieni rexit on rohkeita ja tosi seurallisia. Ne ei oo sylikaneja ja sitä ominaisuutta en etsikään kanissa :) rexeillä on myös ainutlaatuisen samettinen turkki ja pidän muutenkin niiden ulkonäöstä!

   Poista
 6. Suosittelen käydä tsekkaamassa semmonen koirarotu kun australian labradoodle vaikka googlettamalla. ei kyllä mitenkää liity tähän postaukseen mut ne on vaa niin ihania et haluun kertoo sullekki ja ps. Rakastan lukee sun blogii se on ihan sairaan hyvä

  VastaaPoista
 7. anteeksi nyt kun kysyn...:) mutta milloin avaat postisi koska minulla olisi sinulle kirje ;) :3

  VastaaPoista