6.9.2015

Koe unohtumaton vuosi!

Ootko sä 16-19-vuotias, avoin uusille ajatuksille etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin?

Jos olet, Muutosvoima -valmennusohjelma voi olla sun juttu.

Kyseessä on ihan huikea projekti, jonka tavoitteena on askel kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Mä olen myös toiminnassa mukana: Muutosvoimasta toteutetaan kahdeksanosainen YouTube -dokumentti. Lyhykäisyydessään kyse on nuorten valmennusohjelmasta, joka on täysin maksuton nuorelle. TÄÄLTÄ löydät lisäinfoa, miten valmennusohjelma toimii käytännössä.


"Vuoden kestävällä Muutosvoima-matkalla pääset seikkailuun, jolle ei ole vertaa. Tutustut innostaviin ikäisiisi nuoriin ja huikeaan joukkoon kannustavia muutosvalmentajia. Koet unohtumattomia elämyksiä ja kehität kykyjäsi ajatella ja toimia. Pääset osaksi luottamuksen ilmapiiriä, jossa tärkeintä on kokeilla ja ylittää omia rajoja. Kaiken ytimenä on, että löydät itseäsi aidosti kiinnostavia asioita ja keinoja kehittää omaa osaamistasi. Vuoden kestävä valmennusohjelma on sinulle maksuton (sis. kaikki ohjelmaan sisältyvät matkat, majoitukset, ruuat, materiaalit ja oheisaktiviteetit)."
Vuoden 2015 valmennusohjelma on avoin 16-19-vuotiaille nuorille, jotka asuvat pääkaupunkiseudulla, Turussa, Oulussa tai Joensuussa. Voit hakea mukaan silmienväristä, taustasta tai todistuksen numeroista riippumatta. Mukaan otetaan 20 nuorta.

Saat hyvin paljon lisäinfoa TÄÄLTÄ!

Ps. Jos olet vanhempi kuin 19 ja sinulla on kontakteja kouluihin, yhdistyksiin tai erilaisiin harrastustoimintoihin, voit vinkata Muutosvoimasta nuorille. Tämä on askel kohti yhdenvertaisempaa Suomea.
8 kommenttia:

 1. "riippuen" tarkotitko riippumatta XD

  VastaaPoista
 2. Ehdin jo innostua mut sit luin ton ''jotka asuvat pääkaupunkiseudulla, Turussa, Oulussa tai Joensuussa''...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tänä vuonna rajattu vain noille alueille valitettavasti :/ Ehkä ensi vuonna toisin!

   Poista
 3. Asun Tampereella...

  VastaaPoista
 4. Ois tosi siistiä mut oon liian nuori enkä kyl asu lähelläkään noita pääkaupunki seutuja

  VastaaPoista
 5. Harmillista.. olisin ollut kiinnostunut, mutta kyseessä vain nuo asuinalueet :I

  VastaaPoista
 6. Kuullosti tosi mukavalle, oisin ehdottomasti lähtenyt tähän mukaan, mutta liian nuori..Mut tää on mieletön mahollisuus :') !!

  VastaaPoista