2.9.2015

"Kanisarja"

Päätin tehdä kaikista mun kaneista erikseen videon ja tässä on ensimmäinen osa: Sparta! Kukas muukaan :)
 
Indianan osa on tulossa lähiaikoina. Video on viivästynyt siksi, koska löysin Indianalta patin jalasta, joka poistettiin eläinlääkärillä hieman yli viikko sitten. Tänään sain kuulla, että patti jalassa oli papilloomaviruksen aiheuttama syylä, eli hyvänlaatuinen kasvain. Luojan kiitos! Pelästyin kuoliaaksi jos patti olisikin ollut pahanlaatuinen.
 
Onneksi luvassa ei ollut huonoja uutisia, koska yksi meidän perheen huskyista kuoli muutama päivä sitten. Pimu oli jo vanha, noin 12-vuotias ja sairastui yllättäen, jonka seurauksena järkevin vaihtoehto oli lopettaminen. Ikävä on suuri, mutta saipahan elää onnellisen ja pitkän elämän oman huskylaumansa seurassa. Vanhan eläimen kuolema ei ikinä sureta niin paljon, kuin nuoren, vaikka kaikki menetykset tuntuvatkin syvällä sydämessä. Voimia kaikille lemmikin menettäneille <3
 

8 kommenttia:

 1. Miten oot suojannut sähköjohdot ja muut, etteivät kanit jyrsi niitä? :D vai onko jotain kikkakolmosta, miten ne eivät niitä järsisi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin meidän kanit pysyvät irti johdoista niin, että meillä on olkkarissa kaneille oma, aidattu, iso tila, josta pääsee pois vaan, jos joku on koko ajan vahtimassa. Jos niitä ruokkii tarpeeksi usein, ei niitä muovijohdot kiinnosta :)

   Poista
  2. Meillä ei ole sähköjohtoja esillä missään :) Ei ole kikkakolmosta, mutta johtoihin myydään sellaisia suojia tai on olemassa myös johdoille tarkoitettuja sisustuslaatikoita. Meillä kanit syö heti jos näkee :D

   Poista
  3. itse olen laittanut pyyhkeen johtojen päälle jos kani on vapaana

   Poista
 2. Oiii! Sparta on todella suloinen! Osanotot Pimulle :(, mutta onneksi Indianalla ei ollut pahaa kasvainta. Mullakin oli kani, mutta se kuoli heinäkuun alussa, melkein kymmenen vuoden iässä. Mun ikävään auttaa se, kun nään sun kanit noin onnellisina hyvässä kodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sparta on kyllä söpö :) Lemmikistä luopuminen on aina rankkaa, mutta onneksi sun pupu sai elää ainakin kunnioitettavaan ikään asti :) Tsemii!

   Poista
 3. Mulla on kani joka syö kaikki johdot poikki, jotka eteen tulee. Meillä on johdon suojattu sellasilla valkosilla johdonsuojilla. Ennen tota nykyistä kani meillä oli kani, joks oli ostettu eläinkaupasta ja se kuoli todennäköisesti sydänkohtaukseen. Sen jälkeen me päätettiin ostaa kasvattajalta. Ps. Sun kanit on tosi söpöjä!

  VastaaPoista
 4. Heh, mulla on kaks gerbiiliä ja toista kutsutaan putuksi:D tosin se puttu lausutaan meillä ainakin "Futtuu" xD

  VastaaPoista