5.8.2014

Kiteen eläinpuisto in action!

Kiteen eläinpuisto oli kiva kokemus, vaikka sisäänpääsymaksu oli turhan nihkeä, 13 euroa aikuiselta. Eläinten lähelle pääsi ja joitakin pystyi jopa silittelemään. Eläinpuisto oli kuumalla ilmalla todella rauhallinen ja meidän lisäksi siellä käppäili vaan muutamia perheitä. Arvostan rauhallisuutta eläinpuistoissa, koska eläimet häiriintyvät herkästi melusta ja ihmispaljoudesta.

Ei nähty karhua, ilvestä, mäyrää, naaleja eikä kettuja, mutta paras kokemus oli, kun pääsin silittelemään valkohäntäkaurista. Tai ainakin muistelisin kyseessä olevan edellämainittu laji. Monet eläimet olivat raihnaisia ja osittain "viallisia". Joutsenella esimerkiksi oli vain yksi räpylä ja porolla oli sarvi vinksallaan. Luulen, että Kiteen eläinpuisto ottaa huostaan vanhoja tai muuten vain sairaita eläimiä. Varmaa tietoa ei ole, saa siis korjata!

Ootko sä käynyt Kiteen eläinpuistossa ja mitä tykkäsit?15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Voitko muuten tehä "erikoispostauksen":
  10 blogin parasta kommenttia? :)

  VastaaPoista
 2. Itse en ole koskaan sielä käynyt, mutta tuo joka tuossa makaa on hurjan söpö :3 Oletko sinä käynyt orimattilan kotieläinpihassa ? Viimeksi kun kävin siellä oli pieniä pupu vauvoja :3

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia<3! Ja mikä olin lemppari eläin tuolta:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo mahtava kauris jota pääsi silittelemään :)

   Poista
 4. Oon käyny tuolla ja oli kyllä tosi kivaa! Joo samaa mieltä olen että 13 euroa aikuiselta on aika nihkeä hinta! Hyvää loppukesää sulle Sonja!

  VastaaPoista
 5. Oon käyny (vähä kyllästymisee asti) Kiteen eläinpuistossa, ku meijän mökki on Kiteellä. :) Nyt en oo monee vuotee käyny, ni oli kiva kuulla siun kokemusta siitä!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus <3 voisitko joskus taas tehä jonku noin 10 min My day- videon koska sen tyyppisiä videoita ainaki mää tykkään kattoo :333?

  VastaaPoista
 7. miksi poistit kaikki vanhat postaukset ajalta 2012? ;_; oli kivaa ajanvietettä lukea sun juttuja ennen ku nousit vielä hirveen suureen suosioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetin jossain vaiheessa bloggaamisen kokonaan ja koin ne vanhat päivitykset turhina :)

   Poista
 8. Oon käyny siellä kiteen eläinpuistossa ainakin muistaakseni ja se oli tosi kiva paikka!

  VastaaPoista
 9. Kivoja kuvia! :)


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Olen käynyt ja monta kertaa!😄 mökki kun on siinä lähellä :)

  VastaaPoista