17.2.2015

Ostoksia

Mun piti käydä tänään leffassa tsekkaamassa Whiplash, mutta myöhästyin näytöksestä, heh! En siis onneksi ollut ostanut lippua valmiiksi, koska teatteriinhan pääsee sisälle vaikka elokuva olisi jo alkanut. Mä sitten aikani hengailin keskustassa ja kävin Uffilla ja kierrätyskeskuksessa.

Löysin pari peruspaitaa ja kirjan, jonka oon jo pitkään halunnut lukea :-) Näihin ostoksiin meni yhteensä 11 euroa, joten ei paha!! Ihanaa kun taustalla on matto kasassa, kun Spock on riehunut :D
29 kommenttia:

 1. Tuo Vettä elefanteille on muuten ihan huippu elokuvana. En ole lukenut sitä kirjana, mutta elokuva oli kyllä hyvä, joten pitää kyllä itsekkin ostaa tuo ihan kirjana. Monestihan kaikki elokuvat on kirjana parempia, joten saa nähdä miten tuon kanssa käy. Ookko sä muuten kattonu sen elokuvan?

  Hyvää öö... No vaikka talvea teille kaikille tai vaikka laskiaistiistaita! :)

  VastaaPoista
 2. Toi vettä elefanteille on ihan kauheen hyvä! Ja voi vitsi, että tykkään lukee siun postauksii!😍

  VastaaPoista
 3. Ihana toi toka paita! Ootko Samin kaa kihloissa/ haluaisitko olla? Sori et kysyn mut kiinnostaa! Entä rakastatko Samia?

  VastaaPoista
 4. Onks toi kirja hyvä ?:) mitä siiin tapahtuu? Vois ihtekki lukee jos kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on tosi hyvä blogi!:)

  VastaaPoista
 6. Toi kirja leffana ainakin on hyvä :) Spock näyttää kans innostuneen tosta kirjasta! :D

  VastaaPoista
 7. toi toinen paita sopii sulle tosi kivasti :)

  VastaaPoista
 8. Oon nähny Ton vettä elefanteille elokuvana :)

  VastaaPoista
 9. Ootko leikkuuttanu hiuksias lähiaikoina, näyttää lyhyemmiltä? :D

  VastaaPoista
 10. Vau! Siis tosi kivan näköisiä ostoksia, ja noin halvalla :D ite tykkään katella vaatteita ja tavaroita kirpputoreilta;-) on halpaa mutta laadukasta (heh, Sami tuolla takana keittiössä :P)

  VastaaPoista
 11. Vettä elefanteille on ihana <3 Luin sen joku aika sitte ja aah aivan upea kirja. Hyvä ostos siis todellakin (;

  VastaaPoista
 12. Hienoja paitoja löysit!:) Saako udella mistä ostit?:D
  Ja ootko kattonu ton vettä elefanteille- elokuvan? Ihan huippu elokuva! Itekkin oon miettiny että pitäis lukia se kirjanaki:)!

  VastaaPoista
 13. Tosi kiva postaus! Voisiks tehä ostosvideon?:)

  VastaaPoista
 14. Onks toi kirja hyvä ja mitä siin tapahtuu? Vois itekki lukee jos se kuuulostaa hyvältä. :D Vastaaksä kirjeisiin jos niis on postimerkki ja kirjekuori?

  VastaaPoista
 15. Mites sulla ei muuten ole enää silmälaseja? :O

  VastaaPoista
 16. Soikku voitko pissata mun suuhun?

  VastaaPoista
 17. Sulla on kivoja videoita ja postauksia! Onko sulla mitään määrättyjä päiviä millon teet videoita? Mitä blogeja katselet?

  VastaaPoista
 18. Oi ihania basic paitoja! Sellasia on nykyään kauheen vaikee löytä halvalla! Ihana Spock tuolla taustalla tossa viimisessä kuvassa! :D

  VastaaPoista
 19. Moi, Soikku :) söpöjä nuo raitapaidat! :D
  Oisin vielä kysyny sellaista, että kun sun nimeshän on youtubessa "Soikkuu", niin miten sait sen nimen ns. tallennettua ilman, että pitäis laittaa lisäks vielä sukunimi etunimen perään :0 itselläni se ei toimi ku joudun/pystyn ainoastaan vaihtaa sen käyttäjätilin puolella google+ ssa. Se herjaa et pitäis laittaa sukunimi ennenkuin tallentaa :| Että tiedätkö sä et pitääkö sit tehdä kokonaan uusi käyttäjä tubeen ja heti alussa sais laitettuu pelkän etunimen (jos näin haluaa)?

  VastaaPoista
 20. Soikku oot ihana ihminen ja niin hyvä sydämminen! Voiskos tulla enemmän juttu ja postauksia spociksta? Kirjoitetaanko se noin? Terveisiä Helsinkiin!

  VastaaPoista
 21. Moi! Tää ei liity aiheeseen, mutta oisko sinulla vinkkejä kun koirani haukkuu ihmisille kun he tulevat sisään mutta ei ulkona. Oisi ihanaa saaha se häneltä pois, ei ole koskaan purassu ketään, mutta haukkuu kun ihminen tulee sisään uusi tuntematon ihminen. Ois ihanaa jos vastaisit ja kertoisit miten voisin koulutta siltä pois sen? :)

  VastaaPoista
 22. Hei! Tää ei liity aiheeseen, mutta oisko sulla vinkkejä kun koirani haukkuu ihmisille kun he tulevat sisään, mutta ei kun ihmisiä on ulkona. Oisi ihanaa saaha siltä pois se vaikka se ei ole koskaan purassu ketään. Ois ihanaa jos vastaisit ja kertoisit es jotain vinkkejä mitä voisin kokeilla. :)

  VastaaPoista
 23. et oo kirjottanu blogii vähää aikaa :(( ja voitko tehä videoo spartast ja indianast ja spocist <3

  VastaaPoista
 24. Heippa! Tuo vettä elefanteille -leffa tulee lauantaina 21.00 avalta, katso jos et ole katsonut jo! :)

  VastaaPoista
 25. Joo tuo elokuva oli kyllä hyvä! Katoin sen eilen illalla ja voin sanoo että se oli kyllä ainaki mun makuun , eli 5/5! Kannattaa kattoa :)

  VastaaPoista