13.2.2015

Kingsman: Salainen palvelu (arvostelu)

Käytiin eilen Samin kanssa ennakkonäytöksessä katsomassa Kingsman: Salainen palvelu ("Kingsman: The Secret Service"). Näytöksessä oli pukukoodina agentti tai gangsta ja mehän Samin kanssa innostuttiin pukeutumaan agenteiksi. Saliin päästyämme me huomattiin, ettei tyyliin kukaan ollut pukeutunut teeman mukaisesti :D No, mitäpäs pienistä!Tää arvostelu on hyvin löyhä, koska mulla ei ole kokemusta juurikaan agenttileffoista. James Bondeja on joskus tullut katseltua, mutta ei kovinkaan intohimoisesti. Ainoa agenttityylinen leffa, josta oikeasti pidän on Matrix.

Odotukset ei olleet siis kovin korkealla ja leffa alkoikin aika epäkiinnostavalla tavalla. Kesti hetki ennen kuin sisäistin elokuvan idean, koska en ikinä lue arvosteluja enkä edes kuvausta ennen elokuvaa. Kingsmanissa on kuitenkin huikeat näyttelijät: yksi mun lemppari brittinäyttelijä Colin Firth, yleisesti loistava Samuel L. Jackson ja uusi (ja komea) tuttavuus Taron Egerton

Leffa muuttui koko ajan mielenkiintoisemmaksi ja mä diggasin paljon! Rakastan ironiaa ja vihaan kliseitä. Kingsmanissa oli vältelty kliseitä jopa niin rajusti, että niistä tuli kliseitä (:D) ja ironia säilyi koko elokuvan ajan hyvän maun rajoissa. Siis voiko tää olla ensimmäinen kunnon agenttileffa josta pidin?!

Mulle tuli fiilis, että tän leffan ohjaaja on nero! Tää on just sitä mitä vuonna 2015 pitää tehdä elokuva-alalla!

Kingsman saa Suomessa ensi-iltansa 27. helmikuuta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, vaikka ei pitäisi tämän tyylisistä elokuvista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti