31.12.2014

UV kotona

Mä aloitan tämän tekstin erittäin positiivisella sävyllä (huomaa sarkasmi) ilmoittaakseni, että ulkona on ihan järkyttävä ilma. Satunnainen auringonpaiste piristää, mutta loskan ja jään sekoitus on pahinta maailmassa jos keleistä puhutaan. Mä meinaan jokaisella askeleella vetää lipat, vaikka mulla olisi jaloissa talvikengät. En ymmärrä miksi talvikengät valmistetaan niin liukkaiksi?! Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Ja voi mummoraukkoja :(

Kävin eilen Hyvinkäällä tapaamassa kaveriani ja pääsin kokemaan ensimmäistä kertaa elämässäni livenä klassisen orkesterin! Oli kyllä mukava kokemus ja varmasti menen joskus toistekin.


Meillä oli täällä viime yönä pari vierasta ja kanit ilmoitti omistavansa asunnon pissaamalla sohvalle. Aina jos tänne tulee uusia hajuja, niin kaneilla on kummallinen tarve merkata paikat omikseen. Muuten ne kyllä ottaa vieraat avosylin vastaan ja kerjää rapsutuksia ja ehkä herkkupalojakin.


Tilasin aikaisemmin ison läjän uusia vaatteita netistä alennuksesta ja ilman. Käyn vielä tänään hakemassa postista pari muutakin pakettia ja teen niistä luultavasti tässä lähipäivinä videoita. 

Ihan mahtavaa ja loistavaa uutta vuotta teille kaikille! Mä vietän uuden vuoden kotona, koska tämä on ensimmäinen uv Spockille ja mua vähän jännittää että se pelkää raketteja. Tänne kämpille tulee onneksi mun hyvä ystävä jos toinenkin ja Sami viettää uutta vuotta kotikaupungissaan Joensuussa. Jihaa!

5 kommenttia:

 1. Hehe pakko sanoa, että musta tuolla on mitä ihanteellisin uudenvuoden ilma! Uutenavuotena ollaan aina frendien kanssa ulkona lähes koko ilta, eikä tuolla millään kestäis seistä kovassa pakkasessa. Ostettiin myös raketteja ja ei oo mitään niin v-mäistä kuin pakkasella leikkiä stendarien kanssa. Ja hei illaks luvattu kirkas taivas, joten ei voi sataa ja kaikki raketit näkyy hyvin.
  Mutjoo uusivuosi on kyllä naurettavin juhla ikinä, mitä tulee juhlimistapoihin. Miljoonia euroja räjähtelee taivaalla rikkomassa otsonikerrosta, pelottelemassa eläimiä ja roskaamalla kaunista kotimaatamme - silmävammoista puhumattakaan. Onneksi nyt eletään viimeisiä vuosia, kun maallikot saavat ampua raketteja. Silloin viimeistään loppuu tää munki rakettitraditio...

  Pidä koiralle seuraa. Itse muksuna vietin koko uuden vuoden frendini kanssa heidän vessan lattialla hänen koiransa kanssa. Vessa oli hiljaisin ja täten mieluisin paikka koiralle, ja lattialämmityksen takia ei ollut huono paikka meillekkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Märkä talvi ei ole musta koskaan ihanteellinen. Kovalla pakkasella pysyy sentään kuivana ;-) Mutta toisaalta mä en ikinä ammu raketteja, joten ei ole kokemusta pakkasella käyttää stendaria.

   Mä oon kaiken lisäksi flunssassa, joten mielelläni jään tänne kotiin lemmikkien seuraksi hihi!

   Poista
 2. Toivottavasti Spock ei pelkää.. mutta muista sä olla välittämättä raketeita ja jos Spock yrittää mennä piiloon nii houkuttele luokse ja leiki yms. Pahin mitä voi tehdä antaa sen mennä piiloon johonkin ja "rauhoitella" koiraa jolloin samalla kehut sitä siitä, että se on pelkotilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä :) En osaa yhtään vielä sanoa pelkääkö se.

   Poista
 3. Mä totuttelin koiria raketteihin siten, että laiton youtubesta raketin ampumisvideoita kuulumaan ensin pienellä äänellä ja sitten isommalla. Kumpikaan koira ei oo reagoinu mitenkään :)
  hyvää uuttavuotta!

  VastaaPoista