28.12.2014

Luonnollisuus vs. poseeraaminen

Jos musta otetaan kuvaa, niin mä hymyilen aina. Mun valokuvahymy on toisinaan aika kiusallisen näköinen, koska en hirveästi nauti olla (valo)kuvattavana. Videokuvaus on muuten asia erikseen, koska videossa näkyy luonnolliset ilmeet ja jotenkin kaikki on vain luonnollisempaa, hehe.

Sami otti jokunen päivä sitten musta kuvia metrossa. Ensiksi poseerasin, joten kuvasta tuli seuraavanlainen:


Tää on se mun peilin edessä harjoiteltu pepsodent -hymy :D Eli ilme on mahdollisimman imarteleva mun kasvoille ja sopivan hillitty. Hillitty on monesti kaunista ja musta se on harmillista, että usein luonnollinen ja leveä hymy peitetään enemmän esteettisemmällä vaihtoehdolla.

Sami alkoi naurattamaan mua ja sain aikaiseksi enemmän soikkumaisen hymyn:Haha! En nyt tiedä onko nämä jälkimmäiset kuvat sen onnistuneempia, mutta ainakin niissä on aito hymy. Tykkään ihan sairaasti ihmisten erilaisista ja persoonallisista hymyistä. Silmistä sen aidon fiiliksen ja mielialan huomaa.

Onko sulla jotain poseeraushymyjä? Tykkäätkö omasta aidosta ja leveästä hymystäsi vai vierastatko sitä?

Lopuksi vielä mun datausnaama (lol):


32 kommenttia:

 1. 😂😂oot kaunis missä vaa sun hymy on täydellunen

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva jos tänne blogiin tulisisi useammin tekstiä :) tätä minä itse henk. Kohtaisesti tykkään enemmän lukea :) juuri mietin että onko soikku jo ihan blogi maailmasta pois mennyt, mutta onneeksi tuli taas tekstiä :) ^.^ oot ihan paras ja todella upea hymy sulla :3
  Kerro Samille ja sun eläin laumalle terkkui :3 hyvää tulevaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan sanottuna bloggaaminen ja vloggaaminen on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina. Oon enemmän sometellut Twitterissä ja Instagramissa. Nyt jostain kumpusi kova into bloggaamiseen. Noh, on hyvä, että täällä odottaa lukijoita niin ei tarvitse kirjoittaa vaan omaksi ilokseen :) Kiitos samoin sulle hyviä uusia vuosia!

   Poista
  2. Höhöhööö oon Joensuussa, mut luen silti täältä käsin Soikun blogia, ei pysty näköjään olee erossa. Terveiset tänne siis tuli jo! ;)

   Poista
 3. Toi vika on hyvä! : D

  VastaaPoista
 4. Mä en uskalla hymyillä kuvissa kunnolla. En kai ole sujut mun smileni kanssa, mutta joo - harjottelen siitä kuvissa mököttämisestä koko ajan pois. Ei ole mitään niin ihanaa kuin aito överi hymy ja mun hymy on niin överi, että olisin salee vähintäänkin tosi ihana haha. Ihmiset on nätimmillään kun ne hymyilee :)

  Mukavaa, että kirjoitit taas tänne - ja peräti kaksi postausta lyhyen ajan sisällä jej! Hyviä viimeisiä 2014 päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaatii vähän harjoittelua ja kunhan pääsee alkujärkytyksen yli niin se hymyileminen on helpompaa haha :D

   Joo nyt tuli innostus bloggaamaan. Ehkä tää tästä jatkuu :) Samoin!!!

   Poista
  2. Ite taas en uskalla hymyillä kunnon pepsodent-hymyä koska mulla on raudat - jotenkin en vaan tykkää et mun raudat näkyy kaikissa kuvissa. Näitäkin kuvia on kyllä muutamia - ihan hyvä vaan ettei oo enempää :D

   Poista
  3. Mulla ei oo kokemuksia raudoista, mutta ainakin rautojen jälkeen kehtaa hymyillä enemmä kun tarpeeksi :) Mun yhdellä entisellä kaverilla oli raudat ja se vältteli aika paljon isoa hymyä. Sitten kun raudat otettiin pois niin voi sitä hymyn määrää :D Se on kyllä siistiä.

   Poista
 5. Hyviä kuvia!:D
  Ja kiva et tuli pitkästä aikaa postauksia!♡

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana toi sun huivi! Mistä oot hommannu sen?(:

  VastaaPoista
 7. Mikä sun ig on ja kauniita kuvia muuten!

  VastaaPoista
 8. Mä en voi sietää omaa hymyäni. :D Yleensä välttelen kuvis hymyilyä kokonaan. Kiva huomata et kirjotat taas tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tottuu pikkuhiljaa kun tarpeeksi näkee :)

   Poista
 9. Noista "aidoista" kuvista välittyy mieletön positiivinen energia!

  VastaaPoista
 10. Mää en tykkää omasta hymystä, koska mun kasvojen toisen puolen hermosto on heikompi ja :/ < olen aina ton näkönen, ku toinen suupieli ei vaan nouse vaikka hymyilisin.... Mutta siis hymyilen kyllä paljon ja en kyllä peittele mun hymyä vaikka en siitä tykkääkkään. Mää vihaan olla kuvissa! Siis välttelen kaikkia kuvauksia

  VastaaPoista
 11. Mullaki on tommonen harjoteltu hymy jota käytän kaupungilla ja vaikka koulussa. Sitte on se aito hymy ja nauru ja sen kyllä huomaa että se on aito. Tykkään tosi paljo hymyillä koska omasta mielestä näytän vihaselle ilman hymyä :D muutenki ihmiset hymyilee nykyää liia vähä pikkane hymy voi piristää monen ihmisen päivää se on kiva huomata (:

  VastaaPoista
 12. Mä oon ehkä sitä mieltä että en osaa hymyillä. Pikkusenakin oli tekohymyistä tekohymyin kuvissa. Oon tällanen vakavanaamainen kaamossuomalainen. Kuvissa yritän joskus hymyillä mutta yleensä väännän naaman rullalle. Ja hampaat ei tosiaan näy mun hymyssä, luonnotonta edes yrittää.

  VastaaPoista
 13. Hei, haluaisin tietää minkä kokoinen se sinun H&M ostettu kukkamekko on, koska olen tillaamasa samanlaista mutta en tiiä kumpi ois sopivampi XS vai S. Niin ajattelin siksi kysyä sulta ko oon aika saman kokoinen ku sie. :) toivottavasti vastaat pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikääää kukkamekko? Ei tule mieleen :D

   Poista
  2. siis se musta jossa on sellasia liiloja ja jotain vaaleanpunasia kukkia. Se jonka vasta ostit, ja laitoit ig:seen niistä sinun uusista ostoksista kuvan. Muistuuko?:D

   Poista
  3. ja tosiaan sehän ei ole mekko vaan hame:D

   Poista
 14. Ihania kuvia♥♡ Ja kaunis soikku

  VastaaPoista
 15. Nuo luonnollisemmat kuvat on jotenkin niin ihania :D

  Anni

  VastaaPoista