28.9.2014

Miltäs se koiranpennun omistaminen tuntuu?

Olen täällä taas. Ei Soikku, vaan Sami. Sonja lähti jo ennen kello 11 aamupäivästä Tanssii Tähtien Kanssa- studiolle meikattavaksi/valmistautumaan illan lähetykseen. Kieltämättä vähän jännittää, jännittääkö sinua? Tänään voi olla Sonjan viimeinen päivä TTK:ssa, mutta en usko, että hän tippuisi ensimmäisenä.  :)

Vielä en ole edes itse Soikkua äänestänyt, onhan tässä aikaa. Aion kyllä äänestää, varmaankin vasta lähetyksen aikana. Totta kai haluan, että Sonja pysyy kisassa mahdollisimman pitkään, sillä hänellä tuntuu olevan paljon intoa jatkaa tanssimista kisassa pidempäänkin, vaikkakin treenit kuulemma ovat raskaita. :)

Jos nyt joku on missannut sen, miten voi äänestää ja haluaa siihen osallistua, se onnistuu tänä kautena myös netissä: http://vote.securycast.com/ttk/?c=6 Siihen tarvitsee verkkopankkitunnukset tai maksukortin.

Toinen vaihtoehto on lähettää tekstiviesti: 6
Numeroon 17244


Viime lähetyksessä olin jännittämässä Soikun ensimmäistä vetoa paikan päällä Suorassa lähetyksessä. Tänään jään Spockin kanssa jännittämään kotisohvalle.



Entäs miten Spockin kanssa menee?



Hups, nyt tuli väärä kuva.


Mr. Spock on todella rauhallinen koira pennuksi. Todella harvoin haukkuu ja vaikuttaa melko itsenäiseltä. Innolla se lähtee silloin leikkimään, kun sen kanssa haluaa leikkiä. Näin alkuun siis todella usein.

Kaneihin sitä on saanut totutella. Se haluaisi kovasti lähteä leikkimään niiden kanssa, mutta koira nyt ei ole kanille mikään paras leikkikaveri. Sparta ei ole ollut siitä moksiskaan, mutta Indiana aluksi vähän sitä säikkyi, mutta nykyisin se on jo muutaman kerran Spockille ärähtänyt, jonka seurauksena Spock on perääntynyt.

Eli kanit pitävät valtaa tässä taloudessa.


 

Tällä hetkellä se nukkuu, joten on hyvä päivitellä blogia.



Voisi luulla, että on täydellistä hommata koiranpentu. Ei se kuitenkaan ole. Tällä hetkellä en ole duunissa tai koulussa, joten juuri sen takia pystyttiin hommaamaan näinkin nopeasti koiranpentu, koska miulla on aikaa opettaa sitä. Aikaa se touhu vie. Miulla on kuitenkin lähiaikoina (hyvin varmasti, mutta ei ole vielä varmistunut) alkamassa yksi mielenkiintoinen harjoittelupaikka tunnettuun tuotantoyhtiöön, missä pääsisin editoimaan videomateriaalia ja kaikkea muuta kivaa, mistä tällä hetkellä olen innostunut kohtuu paljon. :)


Mutta lupasin puhua koirasta. Eniten aikaa menee siihen, että opettaa sitä sisäsiistiksi. Muutama kerta päivässä tulee vielä niitä hetkiä, kun se on päiväunilta on herännyt ja oon lähdössä viemään sitä ulos (esim. oon jo laittamassa kenkiä jalkaan), niin sillä hetkellä se on kerinnyt jo lurauttamaan pisut lattialle. Kärsivällisyyttähän se koettelee ja laittaa päivärytmin uusiksi. Ulkona ainakin tulee paljon käytyä, kun joka kerta sen heräämisen jälkeen rientää ulos. 


Spock tykkää myös varastella sukkia. 
Kerran ehdin bustata sen jo kameran kanssa.


Spock heräsi jo päiväunilta ja onneksi nyt ehdin viemään sen ajoissa ulos. Ei tarvinnut siivoilla jälkiä sisällä. 

Palaan varmasti Spockiin liittyen tänne blogiin. Ja myös muista aiheista. Nyt se näyttää jo siltä, että haluaisi leikkiä.



Minä ja Spock toivotetaan Sonjalle tsemppiä illan lähetykseen! Ohjelma starttaa MTV3:lta 19.10. 

48 kommenttia:

  1. Toi Spock on kyllä supersöpö :3

    VastaaPoista
  2. Voi että, mitkä korvat! :3

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa, että samikin kirjoittaa tänne! :3 Ihana dogi <3

    VastaaPoista
  4. On kyllä niin ihana koira!!!!
    Meille tuli vuosi sitten koiranpentu ja se oppi kyllä nopesti sisäsiistiksi, mutta kirjojen ja sukkkien varastelu on jatkunut vielä tähänkin päivään asti :D
    Kiva, että teille löytyi sopiva koira näinkin pian! Hyviä koulutushetkiä! Tulee varmasti hyväkäytöksinen koira!!!!!

    Ja, toivottavasti Sonja pärjää kilpailussa :)

    VastaaPoista
  5. Itelläki on kohta 4kk pentu ja oon huomannu miten paljo aikaa justiin tuo sisäsiistiksi opettaminen vie. Tosin Hero osaa jo ilmottaa ku sillä on hätä nii ei tuu vahinkoja, muutaku sillon ku se on yksin... http://myownplaceandworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaa se todellakin vie. Kiva tietää, että helpoitusta on tulossa :D Pitää tutustua tohon blogiin. :)

      Poista
  6. Sami oot huippu kirjottaa tätä blokia :33

    VastaaPoista
  7. Hih hauska huomata miten jää kirjoittaminen kesken pennun takia :) Mutt tosi kiva kun Sami kirjottelet tänne! Nimittäin toivoin Sonjalta yhdessä vaiheessa että blogiin tulisi juttua useasti. Harmi kun hän ei kerkeä ja olisi niin kiva kuulla. Mutta hyvä kun sinä kerkeät! :) Ja toivottavasti pääset siihen työpaikkaan! Onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vielä enemmän vaikuttaa se, että nuo tanssi treenit on fyysisesti niin raskaita. Siihen päälle vielä pennun kouluttaminen ja kaikki muut hommat niin ylimääräistä luppoaikaa ei paljoa jää. Välitän Soikulle terveiset. En uskalla luvata mitään, mutta ehkä ensi viikolla hän ehtisi kirjoittamaan.

      Poista
  8. Mr. Spock on kyllä niin söpö :3 kiva kun päädyitte lyhytkarvaiseen collieen, sukulaiset kasvattaa niitä niin on jonkin verran tuttuja mulle :D Ja on kans ihan mahtavaa kun Sami kirjottelet/kirjottelee tänne, luen näitä oikein mielelläni kun Soikku ei ehdi (ja vaikka ehtisikin niin ei haittaisi yhtään Saminkin postaukset) kirjottamaan!

    VastaaPoista
  9. Ihana esitys teillä Soikku!! Hienot pisteet! Onnea

    VastaaPoista
  10. Spock on IHANA <3! Meki haluttais pikkusiskojen kaa koira mutta iskälle ei käy. Kiva että teillä on tollanen lutune pikku söpöliini <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista
  11. Ihana spock!<3 ja asiasta kukkaruukkun! Mitä mieltä olet Soikun tanssista "vieraan" miehen kanssa?

    VastaaPoista
  12. Lisätkää tälle blogille kaks kirjoittajaa asetuksista niin sami saa tulla itse kirjoitteleen!!:)

    VastaaPoista
  13. Se oli niin lähellä! Hyvä soikku olitte parhaita :') ! Ja tuo teidän koira on hurjan söpö :3

    VastaaPoista
  14. En kestä tota väärää kuvaa :DDDD Läppä! Hyvin sulta tuntuu sujuvan tää blogin päivittely Sami!

    VastaaPoista
  15. Oo niin kiva lukea saminkin kirjoitteluja :)

    VastaaPoista
  16. Onpas hauska lukea sun ajatuksenkulkuasi. Kirjoitat tosi hyvin, paremmin kuin useimmat poika "bloggaajat", johon olen törmännyt. Mutta mua jotenkin hassututtaa, kun tätä tekstiä luen niin sivuja kortistaa vaaleansävyiset pallerot ja kommentteihin näkyy vastaajana "Soikku". :D
    Pahoittelut, jos tämän asian avasit jo aiemmassa postauksessa (en mahdollisesti huomannut kun kännykällä tätä selailen tärisevässä bussissa), mutta kyllähän sulla olisi aivan tosipaljon potentiaalia aloittaa ihan oman blogin kirjoittaminen?
    Ja sullahan näkyy IG:ssä Iron Maiden paitoja ja muitakin elementtejä, joihin monet tyypit (tai ainakin minä) samastun, olisi hauska kuulla niistä enemmän. Esim. sun lempibändit ja harrastukset olis ihan mielenkiintoisia otsikoita, mutta en tiedä miten ne sointuisi tähän blogiin. Pupu/koira-postauksien välissä esim. joku sun keikkaraportti voisi olla aika wut :D Mutta hei tehkää niinkuin parhaalta tuntuu, tää on kyllä just hyvä näinkin - en halua valittaa :)
    Hyvää syksyn alkua Sami (ja Soikku)!
    Ps. Wää toi koira näyttää kyllä niin mukavalta :j

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS hyvästä kommentista. Bloggaaminen oli vähän sellainen päähänpisto, sit Sonja sano et kirjota vaan tänne, kun hän ei itse oo ehtinyt.

      Ja oli kyllä jo puhetta, et kun kirjoitan tänne niin kansikuva ym. pitäs päivittää, kun niihinkään ei olla keritty panostaa. :D Tarpeeks rentonahan tämmönen blogin pitäminen kannattaaki pitää, ei stressiä onko kaikki asiat prikulleen :D Katsellaan siis saisko sitä lähiaikona vähän enemmän panostettuun :)

      Poista
  17. Oi, onneks Sonja ei pudonnu ekana! En ehtiny kattomaan lähetystä, mut kävin just nettisivuilla ja katoin, et Soikku ei onneks pudonnut. Tsemppii Soikulle kisaan!

    VastaaPoista
  18. Alottakaa spockin kaa agility sit ku se on tarpeeks vanha<3?

    VastaaPoista
  19. Voisitteko jossakin vaiheessa esitellä Spockin tavarat? Olis kiva nähä :3

    VastaaPoista
  20. Sami, sun täytyy laittaa ulko-oven viereen jotkut kengät jotka saa sujauttamalla jalkaan,ettei tarvitse ähertää esimerkiksi lenkkareitten narujen kanssa. Näin pääsisitte Spockin kanssa nopeammin pihalle.
    Tai sitten, onko yhtään havaintoa kauanko Spock yleensä nukkuu tai mihi kellonaikoihin sen tarvitsee käydä ulkona? Jos on, niin voisithan pukea kengät ja mahdollisesti takinkin ennen Spockin heräämistä jos tiedät sen heräävän pian. Tai jos se näyttää heräilevän ja nousee venyttelemään/ haukottelemaan tms niin meet nopsaan pukeutumaan kun koira vielä ravistelee unia pois.
    Kolmantena tuli mieleen että voisit asettaa ulko-oven viereen sanomalehtiä ja kun olette lähdössä ulos niin asettaisit Spockin lehtien päälle siksi aikaa että puet. Silloin mahdollisen vahingon käydessä tarvitsisi siivota vain sanomalehdet pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpommin sanottu kun tehty. :D On noita onnistuneita kertojakin toki tullut ja muutamia kertoja varmuuden vuoksi ne kengät laittanutkin jalkaan jo ennen heräämistä. Se ei oo oppinut sanomalehden päälle pissailemaan, joten se tuskin auttaisi. Ajan ja kärsivällisyyden kanssa.

      Poista
  21. Teilläkin alkoi sitten tämä ihana pentuarki! Mulla on nyt 15viikon ikäinen leonberg, sen lisäksi vielä 6 muuta lemmikkiä. Voin kertoa, että työtä riittää. Täällä ei vielä ole pentu sisäsiisti, yöt ollaan nykyään pissaamatta, kun otettiin yhteen huoneeseen nukkumaan, ei pentu halua sotkea omaa "pesäänsä".
    Kirjotat Sami tosi kivasti, kirjottelehan jatkossakin jos Sonja ei kerkeä :)

    VastaaPoista
  22. Sami! Jos kirjotat tänne blogiin niin tehkää Soikun kanssa silleen että voit kirjottaa omalla nimellä tänne ettei tuolla lopussa lue että soikku ;) miten ois? :P

    VastaaPoista
  23. Huippua, että haluut kirjottaa tänne mutta sun kirjoitustyyli on jotenkin lapsenomainen. Ihan kuin lukijaryhmä olisi pienet lapset ja kirjottaisit vain niille. Hankala selittää, mutta tekstiäs on rasittava lukea. :D toki lukijoista valtaosa on hyvin nuoria, mutta on täällä meitä vanhempiakin. t. 19v. haha. Vaikutat kiltiltä ja ihanalta ihmiseltä ja haluan todellakin kuulla teidän elämästä sinunkin suusta, mut kiinnitäppä ite huomiota tyyliin jolla kirjotat :D ja vertaile vaikka muihin ikäistes blogeihin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä haha eikä just hyvä kirjotustyyli :D mut kaikilla omat mielipiteet :)

      Poista
    2. Oikeastaan ajattelin, että kohderyhmä olisi pienet lapset. :D Ymmärrän kyllä yskäsi, koitin kirjoittaa tyylillä, joka soveltuisi kaikille, mutta eritoten nuorille.

      Poista
  24. kirjotat sami tosi hyvin ! :) kiva kuulla spockista :3

    VastaaPoista
  25. Moi! Tää blogi on hyvä ja kirjotat Sami tosi hyvin. Tää juttu poikkeaa aiheesta vähäsen mutta Se koskee mun kania. Aina kun päästän kanini vapaaksi alkaa mattojen raapiminen. Tämän takia yksi matto on jo hajalla. En tiedä mitä tehdä. Vaikka kuinka haluaisin pitää kania vapaana niin paljon kuin mahdollista Se ei onnistu tuon raapimisen takia. Mitä pitäisi tehdä? Kiitos jos jaksat vastata.
    Terkuin Soikku fani jolla on villi kani:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Ei haittaa. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita. Kanithan kaivaa (raapii) aina, mutta sitä enemmän, mitä vähemmän niillä on tekemistä. Varmin tapa on ratkaista ongelma hommaamalla kanille tekemistä (helpoin tapa varmaan käydä ostamasta eläinkaupasta jotain kaneille sopivia leluja, myyjät varmaan tietää paremmin, kun minä :D), johon se voi purkaa energiaa.

      Halvalla myös pääsee, kun hakee omenapuun/pajun/koivun oksia kaneille, niitä ne tykkää jyrsiä. Kaikista PARAS on OMENAPUUN OKSA, niitä kanit rakastaa. Ne varmaan maistuu kans parhaille. Kannattaa kysellä kavereilta/vanhemmilta, löytyykö heiltä omenapuita, jos ei teidän taloudestanne löydy. Toki voit myös käyttää mielikuvitusta ja rakennella ite jotain leluja, kantsii googlata materiaalit mitä kanille voi käyttää.

      Ja sit antaa vaan aikaa kanille olla vapaana. Jos ei oo vielä tottunut olemaan vapaana, johdot ja muut (joita ei halua lyötää jyrsittynä) kannattaa poistaa tieltä.

      Mut osa kaneista on toki vaikeampia. Belmiina tykkäsi hajoittaa aikoinaan minun mattoni. Vielä kertauksena: Mitä enemmän niillä on jyrsittävää/tekemistä, sitä vähemmän ne tuhoaa tavaroitasi :)

      Poista
    2. Kiitti! Kanilla on ollut omena puitten oksia jo pitkään. Niitä tykkää mussutella. Etsimpä lisää leluja! Kiitti paljon!

      Poista
  26. :)Sami sä ja Soikku ootte ihana pari!:)On tosi mukavaa,kun säkin päivittelet Soikun blogia.Me saamme enemmän postauksia ja erilaisia näkökulmia asioihin.Olet komea ja on todella mielenkiintosta lukea postauksia.:)Soikku tanssii yllättävän hyvin ja toivottavasti voittaa koko kisan!:DLoistavaa syksyä teille!

    VastaaPoista
  27. Muistan kun viime kesänä papalleni hankittiin koira maatilalle, ihan intona sitä opetettiin ja tottelevainen koira siitä tulikin. Ja lisäksi säästyttiin pahimmalta, sisäsiitiksi opettamiselta. Tasan kerran teki sisälle pissin ja muulloin pyysi ulos. Käsittämätöntä ;D

    VastaaPoista
  28. Soikku oon seurannu sun videoita jo 4 vuotta ja ne on ihan parhaita ja täytyy kattoo ainakin miljoona kertaa uudestaan ja uudestaan ja sulla on maailman hienoimmat hiukset ite haluasin samanlaiset ja teijän lemmikit on niin ihania oot paras! <3

    VastaaPoista
  29. Millanen on Sonja? Kirjota siitä joskus:)

    VastaaPoista
  30. Mulla on kans collie ja oon tosi kiinnostunut niiden sukutauluista. Mikä on spockin rekisterinimi niin voisin käydä katsastamassa löytyykö tuttuja koiria/ sukulaisia! :)

    VastaaPoista
  31. Mitä rotua spock on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös se lyhytkarvainn collie youtube videosta päätellen ollut?:)

      Poista
  32. meidän riki -koiralla on samanlainen köysilelu kuin spockilla ♥

    VastaaPoista
  33. Millon tulee video mis esittelet teijjän talon? :)

    VastaaPoista
  34. Spock on niin hurjan söpöpikku pentu<3<3<3

    VastaaPoista