27.9.2014

Olenko tervetullut?

Luet Soikun blogia. Tämä teksti ei kuitenkaan ole Soikun käsialaa, vaan henkilön, joka hänet tällä hetkellä parhaiten tuntee. Eli Samin, Soikun poikaystävän.

                                                                                                          MORJENS!


En tiedä löytyykö maapallolta ainuttakaan ihmistä, joka olisi saanut tehtyä kaikki asiat, joita on ajatellut tekevän. Minusta ainakin tuntuu, että liian usein jätän tekemättä asioita, jotka olen ajatellut tekeväni.

Itselläni on jo pitkään ollut tarkoitus saada internettiin jotain julkaistavaa, muutakin materiaalia kuin Instagramiin lisäämiä pieniä tilannepäivityksiä (jos ei ole käryä, kuka tässä nyt höpisee, löydyn Instagramista käyttäjänimellä @STuunanen). Muualta (paitsi Twitteristä @STuunanen) minusta nyt ei juuri löydykään mitään, mitä nyt muutamissa Soikun videoissa olen vilahdellut.

Moni ihminen, joka minut tuntee/ei tunne, on varmaan ihmetellyt Instagram-profiilissani käydessään, miksi tuota seuraa noin moni? Totuushan on juuri Soikku.

Soikun kanssa nyt noin vuoden seurustelun jälkeen (tai pitäisi varmaan sanoa takia) olen äskettäin saanut Instagramissa yli 10 000 seuraajaa, joka on todellakin mieletön määrä ihmisiä. Luku vastaa sellaista ihmismäärää, mikä täyttää esimerkiksi Helsingin jäähallin kapasiteetin (8200 ihmistä) kokonaan.

Kun noin montaa ihmistä todella kiinnostaa mitä teen, tuli fiilis, kiinnostaisiko joku muukin, kuin ne Instagram-päivitykset. Varmaan juuri tuota kelaillessa tuli tehtyä se lopullinen päätös, että ryhdyn tekemään muutakin sisältöä. Tämä blogin kirjoittaminen tuntui oikealta vaihtoehdolta, sillä kirjoittamisesta sentään löytyy jopa vähän kokemusta. Toimin viime lukuvuotena Voionmaan opistolla opiskellessa (jossa siis tapasin Sonjan) koulun verkkolehden päätoimittajana ja vähän aikaa on ollut mielessä, että kirjoittamista johonkin voisi taas harrastaa, mutta valmista alustaa ei ole ollut.

Mutta asioilla on tapana järjestyä. (TÄÄ ON BTW MIUN MOTTO! :))

Lähipäivinä Soikun kanssa vähän asiaa käsitellessä ja keskustellessa päädyimme siihen lopputulokseen, että alan kirjoittaamaan tänne. Voin kertoa, että on mukavaa taas päästä jakamaan jotain sanomaa, vaikka tällä kertaa asiat eivät ehkä ole niin "uutismaisia" kuin viimeksi.

Kun minullakin on jo tuollainen seuraajamäärä, tilanne on ehkä erilainen, kuin sellaisella, joka vain aloittaa blogin kirjoittamisen ja hankkii lukijat myöhemmin. Ja varmasti tilanne on muutenkin erilainen, jokaisen taloudessa kun ei asukaan ihminen, jonka lataamia videoita Youtubeen on katsottu yli 12 MILJOONAA kertaa.

Kyseessähän on nimenomaan Soikun blogi, niin aion täällä varmasti puhua siitä, kuinka Soikun kanssa oma elämäni on muuttunut. Vai onko se edes muuttunut?

Mutta entäs se, ollenko tervetullut tänne?

Jos vieläkin ajattelen noin, palaan takaisin siihen pisteeseen, jolloin mietin sitä samaa, että aloittaisin julkaista jotain muutakin. Mutta päätin, että en enää pyörittele ajatuksia vain omassa päässäni. Julkaisen joka tapauksessa. Nyt. Ja aion tehdä niin myöhemminkin. En aio vallata Soikun blogia, vaan tuoda tänne uutta sävyä.

Ehkä yksi syy siihen, minkä takia haluan kirjoittaa on se, että Soikku itse on ehtinyt minulle jo harmitellakin, kun hänellä ei meinaa jäädä aikaa fiiliksien päivittelyyn. Vähintään viisi kertaa viikossa pidettävät  Tanssii Tähtien Kanssa- kisatreenit ja muut hommat ovat pitäneet hänet niin kiireisenä.

Kaikki muutkaan asiat eivät taloudessa ole ennallaan. Kun olemme saaneet uudeksi perheenjäsenikseni koiranpennun ja huomannut miten se vaikuttaa taloutemme elämään, aion täällä blogissa myös puhua siitä. Sainkin jo idean "Kun koira tuli taloon"-blogista, sillä huomasin, että asiat eivät enää rullaile samalla tapaa, kuin ilman koiraa. En moista odottanutkaan, mutta yllätyin silti.

Mr. Spock, josta tulet kuulemaan lisää. Soikku lupasi tehdä aiheesta videon Youtubeen jo tänään!


Kieltämättä nyt tuntuu siltä, että vihdoin olen saanut jotain aikaiseksi. :D

26 kommenttia:

 1. joo kirjottele ihmeessä tänne! tai tietty paras olis jos perustaisit oman blogin, kun oot niin hyvä valokuvaamaanki :)

  VastaaPoista
 2. Tottakai olet tervetullut! ♥ On ihanaa, kun nyt sustakin kuulee täällä blogissa! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä olet tervetullut Soikun blogiin:) jään odottelemaan innolla uutta videota:))

  VastaaPoista
 4. Millon teette vauvoja?

  VastaaPoista
 5. Siistiä. :D Sami vaikuttaa mielenkiintoselta henkilöltä ja olis myös hauskaa nähdä hänet youtuben puolella videoiden parissa.

  VastaaPoista
 6. tottakai olet tervetullut tänne! minusta oli todella kiva lukea tätä ja olis myös kiva lukea lisää! :)
  luulen moni on samaa mieltä ;)

  VastaaPoista
 7. Oi eiii...!!!! Ihana koira. Minkä rotuinen se on.
  Samii sun tarvii tehä jossain vaiheessa oma blogi ku/jos alkaa juttuutulvimaan. Ja pikku hiljaa blogailu muuttuu vlogailuksi tai molempii... se ois kivaa jos alkaisit vlogaa mä ainaki seuraisin sua😁

  VastaaPoista
 8. Jee! Tottakai oot tervetullut! Ja toi koira on niiin sulonen :33 ♥♥♥

  VastaaPoista
 9. Joo, tosi kiva että tulisit kirjoittamaan tänne! :)

  VastaaPoista
 10. Totta kai saat tänne kirjotella jatkossakin! Ootan mielenkiinnolla että mitä sä tänne oikee aiot kirjottaa :)

  VastaaPoista
 11. No jopas nopeasti edisty toi koiran hankinta...huhhu. Vastahan sen piti olla vain idea juu.. .

  VastaaPoista
 12. Oot todellaki tervetullu!:)

  VastaaPoista
 13. Oot tervetullut! ♡ Sitte ku teet oman blogin ni rupeen seuraamaan koska otat hyviä kuvia ja sun jutut kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 14. Todella hyvä kirjoitus tyyli!Ja tottakai olet tervetullut:)
  Mieluusti luen tämän kaltaisia kirjoituksia:)
  Hyvä, että saat toteuttaa itseäsi tän blogin kautta:)
  Terkkuja Soikulle ja eläimille!<3

  VastaaPoista
 15. Onko koiranne kennelistä ? :)

  VastaaPoista
 16. Sami tää oli ihan huippu! Miks et avais omaa youtube-kanavaa :)? Se sais kyllä seuraajia :D

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva kun tulit! :)

  VastaaPoista
 18. Oot tervetullut joo! :)

  VastaaPoista
 19. Toivoin itse asiassa et säkin alkaisit bloggailla :) on kiva kuulla sun ja soikun juttuja . Olet todellakin tervetullut:D

  VastaaPoista
 20. Eikös ois hyvä jos oman tekisit? :D siis EI OO mitää vikaa et tänne kirjotat mut se omaki toimisss.

  VastaaPoista
 21. Tottakai oot tervetullut. :) Ens kerral ois kiva, jos laittaisit enemmän kuvia. :)

  VastaaPoista
 22. Mahtavaa :) oottelen tulevia postauksia innolla :)

  VastaaPoista
 23. joo todellaki!! :3 ihana sami <3

  VastaaPoista
 24. Ennenkuin aloitat julkisen kirjoittamisen, ota nyt edes kielioppi haltuusi:(

  VastaaPoista