24.3.2014

Kipeys melkein selätetty!

Kurkku oli viisi päivää tosi kipeänä ja nyt oon todella tukkoinen, mutta muuten mun flunssa on selätetty. Heti kun olo vähän parani, niin rupesin väsäämään videoita. Sain kolme videota lyhyessä ajassa valmiiksi ja oon tyytyväinen, koska en ollut pystynyt tekemään kipeyden ja kouluhommien takia niitä ollenkaan. Meinasi jo morkkis tulla!

Aion osallistua Earth Hour 2014 -kampanjaan ja sammutan valot 29.3.2014 tunnin ajaksi. Valot on tarkoitus sammuttaa klo. 20:30-21:30. Tein videon aiheeseen liittyen, koska luonnonsuojelu on mulle läheinen aihe. Valojen sammuttamisella ei suoranaisesti yritetä vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen, vaan se on joka vuotuinen tapa WWF:llä kampanjoida ilmastoasioiden puolesta. Tänä vuonna suomalaisia pyydetään allekirjoittamaan vetoomus aurinkoenergian puolesta. Vetoomus annetaan kokoomuksen puheenjohtajalle, Jyrki Kataiselle.

Jos kiinnostuit, niin käy sivulla wwf.fi/earthhour ja allekirjoita vetoomus.


Tein myös vihdoinkin Norjan reissusta videon. Siitä tuli aika lyhyt, mutta sitäkin hauskempi :D Tai no, jos Sinin ja mun huumori uppoo.


19 kommenttia:

 1. ihania videoita ! ja oot onnekas, mulla tämä kipeys ei suostu lopettamaan - vaikka kuumetta ei ole ollut missään vaiheessa... Luulin ku silitin sitä paviaani, et se on aito, joka on jähmettyny & hyökkää koht sun kimppuun :D

  VastaaPoista
 2. Olis siistiä osallistua tuohon! :D nopeita paranemisia sulle! On aina yhtä kiva lukea sun postauksia ja kattoo videoita!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa että tuommonen vetoomus on tehty! Kannatan! Ja kiitos että jaoit sen täällä, en olis muuten tienny koko asiasta. :) Ja kyllä, sinun ja Sinin huumori upposi. :D

  VastaaPoista
 4. Oi! Hyvä et muistutitte Earth Hour:sta! Olisin jo unohtanu :D
  Ihana tää teiän blogin lintutausta. :)

  http://sl-stereohearts.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hei! Mistä olet ostanu tuon ihanan takin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Onlyn takki, oon tilannut sen ASOS -nettikaupasta :) Anteeksi myöhäisestä vastauksesta!

   Poista
 6. tämä ei liity nyt tähän postaukseen, mutta huomasin instagramista, että olit tilannut mekon forever21:ista, joten ajattelin kysyä. vastasivatko koot siellä normaaleja Suomen kokoja? kun olen netistä lukenut, että ainakin housuissa pitäisi ottaa vähän isompi koko, kuin normaalisti, mutta miten sulla oli sen mekon kanssa? ihanaa, jos vastaisit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä vastaa ihan normaaleja kokoja. Tosin otan melkein aina poikkeuksetta kooksi S:n vaikka mun koko on oikeastaan XS. Pienimmät koot loppuvat heti! Joten kaikki mun tilaamat vaatteet on ihan millisti "liian isoja" mulle, mutta mun mielestä vastaa ihan normaaleja kokoja :) Housuja/shortseja en ole tilannut sieltä.

   Poista
 7. Olen katsonut sun kaikki videot.Olet vain niin positiivinen ja iloinen persoona.Olen katsellut sun videoita ainakin vuoden.:) Olet muuttunut tosi paljon , kun vertaa aikaisempaa Sonjan.

  VastaaPoista
 8. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. PÄIVITÄTKÖ TAAS.

  VastaaPoista
 10. Kun susta oli satakunnankansassa (lehdessä) mä liimasin sen heti mun seinään!!! Oon kattonut sun videoita aina ja nopeita parantumisia❤😊

  VastaaPoista
 11. Soikku! Mistä olet ostanu noin ihanan takin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Onlyn takki, tilasin sen ASOS -nettikaupasta :)

   Poista
 12. entä mistä toi sinin farkkutakki on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööööömmm, muistan ainoastaan sen, että se oli second hand takki :) Tais olla joku Levi's tms.

   Poista