17.5.2015

New baby

Käytiin pikavisiitillä Ruotissa, mutta ei pelkästään lomailemassa, vaan hakemassa meille uusi perheenjäsen. Kyseessä on pienirex. Paljastan nimen yms. myöhemmin videon muodossa :)

Pikkuisen häkki on sijoitettu meidän makuuhuoneeseen ja sillä on koko makkari käytettävinään. Sparta kävi jo vähän tutustumassa uuteen tulokkaaseen, mutta Indiana saa vielä suosiolla odottaa! Sparta on tunnetusti hyvin leppoinen ja hyväksyväinen puppeli.

Mitäs tykkäätte pikkuisesta?












40 kommenttia:

  1. Upea pupu!:) Ihmettelin snäpissä, kun kuvasit tätä tulokasta bussissa(?) niin ihmettelin, että kenen pupua kuvaat :DD Sitte oliki jo ig:ssä, että olikin uusi perheenjäsen!:) Onnea uudesta tulokkaasta!:)

    VastaaPoista
  2. Ihana!! <3 Onnea uudesta kanista! :) Koitahan äkkiä saada se video väsättyä ;)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanan näköinen tuo uusi tulokas! :)
    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Teekkö sä Indianillekki poikasii?????

    VastaaPoista
  5. Söpö puppeli ja aivan ihanan värinen!
    Onko pikku kaveri tyttö vai poika?

    VastaaPoista
  6. Ihana kani<3 Mun on kyllä välillä tehnyt mieli saada kani, mutta koirahan se mun eläimeni sitten olikin:) Mulla taitaa olla vähän se että kanit on kivoja videoilla, mutta musta ei kyllä varmaan kanin omistajaksi olisi:)


    RadiancePaw

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama juttu xp

      Poista
    2. onpas suloinen pikku pupunen! Onkos nimi jo päätetty? Tyttö vai poika? Söpö :33

      Poista
  7. Oi ompa suloinen pupu :3 Onnea uudesta tulokkaasta ❤️
    -Jenni
    Liveelaughdream.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Voitko kertoo kans videolla noista häkeistä/tarvikkeista ku aattelin hommaa marsulleni isomman häkin, juuri jotain tuollaista tavallista? :D ja rakastuin tuohon pikku pöpsiin ✋♥

    VastaaPoista
  9. Ihanan pupun ootte taas hankkinu :3

    VastaaPoista
  10. Onko tuo poika vai onko poikas suunnitelmia

    VastaaPoista
  11. Söpö kani. Soikkuu sun videot on oikeesti parhaita ja niissä on hyvä meininki . Älä masennu vaikka jotkut ei tykkää sun videoistasi , mä ainaski tykkään :) Mä oon suunnitellut jos alottas itekkii videovloggauksen , tarvisin vähän vinkkejä , kuinka aloittaa se ;)

    VastaaPoista
  12. Mä katoin ensin että toi oli joku muu kääpiö kani koska se näyttää niin pieneltä :D voitko joskus tehdä mydayn tubeen?

    VastaaPoista
  13. oii niin ihana❤️ oon aina halunnu meille toisen pupun ja nyt kyllä käy ihan kateeks😅💗

    VastaaPoista
  14. Tosi suloinen ja ihanan värinen :)

    VastaaPoista
  15. mun mielestä ois kivaa jos liittyisit hurttahuone blogiportaaliin, koska jossain sun postauksissa on koirii :) ku siel ei tarvi olla pelkästää koirablogi, vaa saa olla joku muuki´.. kannattaa kysyy jos pääsisit mukaa ku ei kuulemma oo paljoo yhtää velvollisuuksii ja saa mainostust:)

    VastaaPoista
  16. Millä kameralla kuvaat videot ja otat kuvia? :)

    VastaaPoista
  17. Koska se video tulee?? Ootan sitä ihan sikana!!

    VastaaPoista
  18. On kyllä söpöläinen! Voi, toivottavasti saisit videon nopeasti tubeen :)

    VastaaPoista
  19. Voi että kun on komia kani! Toki Sparta ja Indianakin ovat. ;) Onko jokaisella kanillasi oma häkki?

    VastaaPoista
  20. On kyllä sulonen tapaus tää kani <3
    http://tipsuttelija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  21. Mietin tässä et myytkö niitä poikasia tuntemattomille? :) Oon miettiny uuden pupun hankkimista kun kahdesta omasta kanista toinen kuoli, niin olisi kiva saada sille kaveri ja oon varma että JOS sulle tulee niitä poikasia nii niistä tulee varmasti mahtavia! Mun blogi on pienetpehmeat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  22. aivan ihana pupu ♥! (:

    VastaaPoista
  23. Heippa Soikku! Mullekin on tulossa tyttökani kesällä, leikatun uroskanin seuraksi. Haluaisin tietää, että päästitkö tulokkaan Spartan reviirille vai tapahtuiko tapaaminen ns. puolueettomalla maalla, ja yrittikö nylkyttää/nylkyttikö Sparta tulokasta kun päästit ne tutustumaan? Jos joo, niin kuinka kauan? Niin oudolta kuin kysymykseni kuulostaakin niin se on oikeastaan ainoa huolenaiheeni oman pupuni kanssa, vaikka uskon kaiken menevän hyvin :D

    VastaaPoista
  24. Oii ihana! :3

    Mulle tuli Joesta heti mieleen Frendien Joey.

    VastaaPoista
  25. Soma kuin mikä! :3 Kai oot ottanu huomioon Indianan suvun värit ja tämän uuden tulokkaan suvun värit jos aiot ne joskus astuttaa? T. Monen vuoden ajan kasvattanut

    VastaaPoista
  26. Voi että on suloinen kani!
    Soikku miun pitää oikeestaan kiittää siua yhessä asiassa. Kun aloin katsomaan videoitasi, huomasin kuinka eläinrakas olet. Huomasin myös, etten enää pelkää niin paljon hyönteisiä, joka on ihan mahtava juttu! On niilläkin oikeus elää, ja sen miulle eläinrakkaudellasi osoitit, että ei ne nyt niin kauheita olekaan! Hämähäkit on vielä sellanen inhotusjuttu, ja en mie tykkää jos ötökät sisälle tulee. Mut en mie juokse enää kiljuen pakoonkaan!
    Jotenki siun asenne on ihailtavaa sosiaalisessa mediassa. Ei sua kiinnosta, vaikka joku haukkuis siun hiuksia rumiksi, vaikka kyllähän se sattuu. Ite en pystyis olla niin välinpitämätön kun sie olet näihin negatiivisiin kommentteihin. Joskus käy mielessä, että mitä ne ihmiset jotka vaan haukkuu ja etsimällä etsii kaikesta negatiivista ees tekee siun blogissa tai kanavalla tai instagramissa ynnä muissa sellaisissa? Joskus haukkumisetki menee yli, olen kuullut Voitto Kotiin blogissa, että he joutuivat tekemään eräästä kommentista rikosilmoituksen, niin kauhea se oli.
    Mutta paljon terkkuja Spartalle, Joelle, Indianalle, Spockille ja myös Samille! Olet Soikku paras tubettaja ikinä, jatka sitä vielä pitkään! :)

    VastaaPoista
  27. Ihana uus puute <3
    http://timanttisetkaverukset.blogspot.com

    VastaaPoista
  28. Sul on kyl ihanat eläimet <3 Mulla on kans harkinnassa kanin hommaaminen. Olisi mun eka oma lemmikki ja kani. Meijän perheellä on aina ollu koiria, ei koskaan mitään muita eläimiä. Oisko sulla mitään vinkkejä/hyviä tietoja ensimmäiseen kaniin liittyen? Ja mitkä on välttämättömimmät tarvikkeet? Mitä ruokaa suosittelet kaneille? Tajuton kanikuume! En oikeesti enää kestä.

    VastaaPoista
  29. Voisitko tehdä videon ratsastuksesta/hevosista/sinun ratsastus historiasta yms hevosiin ja sinuun liittyvää :-) uskon että moni tykkäisi sellaisesta, varsinkin me hevosihmiset ja tietysti videoita/kuvia sinun ratsastuksesta olisi kiva saada :-)

    VastaaPoista
  30. Mikäna sun snäppi on?

    VastaaPoista
  31. Mihin postailu on jäänyt? Mutta ihana tosiaan tää kani! :)

    VastaaPoista
  32. onko Indiana päässyt jo tutustumaan Joeen? ☺

    VastaaPoista