7.8.2011

UK vs. US

Mitä mieltä Skinsistä? Onko tultu katsottua jo paljon puhuttua jenkkiversiota?

En itse pitänyt lähes lainkaan alkuperäisestä Skinsistä, kun kyseinen ohjelma tuli subilta. Ensinnäkin tönkkö brittiaksentti häiritsi suunnattomasti, kuin myös erittäin rohkeat kohtaukset ja eniten mieleeni onkin jäänyt 17-vuotiaan oppilaan suhde opettajaan. Muutenkin lesbo/homojutut yms. muut alkoholi, huumeet, anoreksia, masennus olivat minulle jopa liian rohkeita asioita silloin vuonna 2007.
Alkuperäinen Skins

Nyt kuitenkin tänä vuonna on tultu katsottua kaikki Skinsin amerikkalaisversion jaksot MTV:ltä, joita siis on vasta toistaiseksi ja ehkä jopa pysyäkseen yksi tuotantokausi. Olen todellakin pitänyt näkemästäni! Mielestäni ohjelmassa on loistavat näyttelijät, hyvä toteutus ja se on modernimpi ja mielestäni selkeämpää katsottavaa kuin brittiskins. Mutta huom! Hyvinkin sensuroitu verrattuna alkuperäiseen. Jenkkiversion kautta olen myös tutustunut pikkuhiljaa alkuperäiseen brittiversioon ja yllätys yllätys, tykännyt siitä! Ja nyt siis hyllyäni koristaa kokonaiset kaksi tuotantokautta Skins UK:ta ja lisää on tulossa.

 Suosittelen erittäin paljon kaikille skinsistä pitäneille tätä amerikkalaisversiota. Vaikka muutama eka jakso on täysin identtisiä keskenään, ei tarina ole todellakaan sama sitä pelkääville. Uusia käänteitä on luvassa ja  myös uusia hahmoja, kuten Tea, lesbo cheerleader. Tea on ottanut ns. Maxxien paikan jos niin voi sanoa, mielestäni kuitenkin Tea on aivan loistava hahmo Skinsissä! Maxxie jäi vähän ehkä taka-alalle brittiversiossa, mutta jenkkiskins keskittyy hyvinkin paljon Teaan.

Huonojakin puolia löytyy paljon ylistämästäni jenkkiversiosta, nimittäin Stanley (Brittiversiossa Sidney) on aikalailla floppi mielestäni. Nörtähtävä olemus ja tietynlainen "Sidneys" puuttuu täysin, mikä on harmi. Myös Cadie (Brittiversiossa Cassie) on erilainen jenkkiversiossa, tai siis hyvinkin erilainen! Mutta en sanoisi, että se olisi huono asia. Pidän ehkä jopa enemmän Cadiesta. Jalista en pidä melkeinpä ollenkaan, mutta jenkkiversio pelasti senkin, nimittäin Daisy on aivan ihana hahmo mielestäni.

Monet ovat sanoneet, että jenkkiversio ei innosta, koska hahmot ovat niin kauniita, huoliteltuja ja muutenkin jenkkien tapaan kuuluu yleensä tietynlainen glamour. Jos sen niin voisi sanoa. Mutta uskaltakaa ihmeessä katsoa Skins US:aa ilman mitään ennakkotyrmäyksiä ja -odotuksia niin voitte jopa ihastua!

Skins US tulee MTV:ltä sunnuntaisin ja uusinnat tulevat muistaakseni torstaina, perjantaina ja lauantaina.
Vasemmalta oikealle ylhäällä: Cadie (Cassie), Stanley (Sidney), Chris, Abbud (Anwar)
Vasemmalta oikealle keskellä: Michelle, Tony, Tea (tavallaan Maxxie), Daisy (Jal)
Ja alhaalla: Eura (Effy)

9 kommenttia:

 1. Löysin sulta tälläsen vanhan postauksen.. Mielenkiinnolla haluaisin katsoa amerikan versiot skinsseistä... koska olen itse aivan HULLU skins fani kaikki 4 tuotantokautta britti versioista komeilee kämpässäni <3 olen katsonut kaikki britti versiot seitsämänteen tuotantokauteen asti! Nyt kiinnostaa se että oletko ihan suomesta ostanut amerikka versiot? itse en ainakaan helsingissä ole nähnyt :O

  //Assi
  http://dreamer-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne jenkkiversiot tuli siis MTV:ltä joskus. Kai ne siellä vieläki joskus pyörii, youtubestaki voi katsoa :)

   Poista
  2. Oho :DD mä taas oon hyvin lukenu!! pitää joskus tsekata ne jenkkiversiot 8)) Mul on yks sivusto mistä näkee kaikki britti skinssit enkuks 7 tuottariin asti :P haluaisitko tämän kyseisen sivuston, voisin linkata sähköpostitse? :)

   //Assi

   Poista
  3. anteeksi kutoseen asti siis mitäköhän mä sekoilen? :O :D

   Poista
 2. Very nice article, exactly what I was looking for.

  Also visit my homepage ... smart circle directv

  VastaaPoista
 3. This piece of writing gives clear idea in support of the new viewers of blogging, that actually
  how to do blogging.

  Look into my weblog ... Bench Craft Company advertising ideas for daycares

  VastaaPoista
 4. Hello Dear, are you genuinely visiting this website daily, if so then you will without doubt obtain fastidious know-how.


  Also visit my website :: Bench Craft Company advertising techniques for kids

  VastaaPoista
 5. Greetings! Very useful advice within this
  post! It is the little changes that produce the biggest
  changes. Thanks for sharing!

  My blog post :: online mortgage pre approval

  VastaaPoista