4.12.2013

Avautuminen

Mä katselin tänään pitkästä aikaa mun vanhempia videoita Youtubessa, enkä nyt tarkoita niitä kaikista vanhimpia. Mulle tuli vähän haikea olo, koska mulla on hieman ikävä mun "entistä" elämää.

Mä opiskelen tällä hetkellä opistolla radio- ja tv-toimittajalinjalla. Tää koulu on ihan mahtava ja kaikki oppilaat ja opettajat on ihania ihmisiä. Asun tällä hetkellä siis Tampereen seudulla täällä opistolla eikä mulla ole mitään valitettavaa opistosta, ihmisistä, paikkakunnasta, eikä mistään muustakaan. Koulu kestää toukokuun 30. päivään asti.

Mulla on ikävä mun entistä kämppää, Spartaa ja videobloggaamista. Sparta on tällä hetkellä hoidossa mun ystävälläni ja koulun jälkeen haen sen heti pois (>:D). Kämppiä saa aina ja varmasti yhtä kivoja kun mun entinen kämppä oli. Videobloggaamista voin harrastaa opistollakin, mutta oon huomannut, että se ei ole läheskään sama asia täällä kuin Helsingissä. Enkä nyt siis meinaa, että Helsingissä syntyy parhaimmat vlogit, vaan asuin silloin yksin ja pystyin tehdä kaiken tavallaan omalla aikataulullani.

Kun asuin Helsingissä, olin töissä. Kun olin töissä, olin väsynyt. Tein nimittäin aika ruumiillista ja (anteeksi nyt vain) tylsää työtä, koska olin kaupassa. Tällä hetkellä opiskelen todella mielenkiintoista alaa enkä ole väsynyt fyysisesti.

Päädyn siis avautumisessani siihen, että täällä opistolla mulla on niin paljon muuta tekemistä ja ajattelemista, että vlogien tekeminen tuntuu välillä hankalalta. Mulla on myös kämppis, jonka edessä en oo tottunut tekemään videoita :D

Rakastan kuitenkin vloggaamista paljon enkä todellakaan ajatellut luopua siitä. Halusin vain kertoa julkisesti miltä musta tuntuu tällä hetkellä. Tänne opistolle lähteminen oli ehkä paras asia ikinä minkä oon tehnyt tähänastisessa elämässäni, niin hassulta kuin se kuulostaakin.

HYVÄÄ JOULUKUUN NELJÄTTÄ PÄIVÄÄ ja toivottavasti kukaan ei ota hernettä nenään tästä teksistä. Tää varmaan selkeyttää moniakin asioita teille :)

Kiitos kun seuraatte nyt ja toivon, että seuraatte jatkossakin mun videoita Youtuben ihmeellisessä maailmassa. Kiitos ihanista kommenteista ja tuesta <3 Spartalta tulisi varmasti terkkuja, jos se olisi täällä mun kanssa!

43 kommenttia:

 1. Oot mahtava bloggaaja ja vlogaaja, ymmärrän jos on hankalaa! :) Kauanko sun opinnot kestää ? Sparta on paras ! <3

  VastaaPoista
 2. Tsih, sä alotat melkein sun KAIKKI videot sanomalla "Moi kaikki" :P

  VastaaPoista
 3. Oot yks mun lempiVLOGGAAJISTA ja itekki oon huomannu että en oo (harmi kyllä) kattonu sun videoitas niin paljon kun sillon ku asuit helsingissä :( ;)

  VastaaPoista
 4. Joo toi on ihan ymmärrettävää, että aikas ei aina riitä noitten videoitten tekoon, vaikka mä oletin et niitä ois tullu vähemmän

  VastaaPoista
 5. Hauskaa joulukuun neljättä sullekin! <3 Nythän sulla alkaa olla opiskelu jo puolessa välissä, pianhan se toukokuu on jo ovella :)


  VastaaPoista
 6. Ymmärrän hyvin. Sun Hesassa tehdyissä videoissa on ihan eri tunnelma, ja kun istut vaan sängylläs ja pölötät kaikkee, tulee mukava olo. Nyt voit olla vaikka just jossain ulkona ja videot ei tietenkään voi olla kauheen pitkiä, kun on niin tarkka aikataulu. Onnea kuitenkin videoiden tekemiseen, jatkan tilaamista koska olet kuitenkin lämmin ihminen ja kaikilla ei aina voi olla helppoa. :)

  VastaaPoista
 7. On kyl ikävä sun vanhoi videoita, mutta elämä jatkuu :3

  VastaaPoista
 8. mä tykkäsin ihan sikana sun entisestä kämpästä Helsingissä ja siellä tosiaan teit usein sun ihania videoitakin :) sitten kun noi sun opiskelut loppuu niin alkaa toivottavasti taas tulemaan enemmän videoita :) hyvää kannattaa odottaa :3♡ mutta tää blogin kirjottaminen tässä ohella oli tosi hyvä idea :)

  VastaaPoista
 9. Mua harmittaa vähän sun puolesta, että oot saanu viime aikoina jonkin verran palautetta siitä, että videos on tylsiä jne.
  Haluaisin et kaikki ymmärtäis, että kaikki ei pysy ennallaan ja sunkin elämässä tapahtuu/on tapahtunu asioita, jotka vaikuttaa vloggaamisen. On varmasti toisinaan stressaavaakin olla vloggaaja, kun katsojat odottaa videoita, ja sitten kun videon julkaiset niin siitäkin valitetaan. Tämä yksi syy, miksi en itse haluaisi olla tunnettu vloggaaja. Lisäks pakko mainita ihmisten laittamista kommenteista.. "Sparta on vaihtunu aapoon" (yms kommentit) ei kuulosta mitenkään erityisen positiiviselta kommentilta mun korvaan ja ei varmaan sustakaan ehkä kovin kivalta tunnu. Tai Aaposta. Olis kiva, että ihmiset olis sua kohtaan kivoja koska sä oot muita kohtaan kiva. =) Mutta anyway, kaikkea hyvää sulle!! Pysy positiivisena ja älä ota kaikkea liian henkilökohtasesta :-)

  t. 18-vuotias follower

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista sanoista :) Ymmärtäähän sen, että katsojat ei voi tietää kunnolla mitä mun elämässä tapahtuu. Toivottavasti tää teksti avarsi monia! Mutta ihana viesti sulta, piristi iltaa :)

   Poista
 10. En voi ees kuvitella miten kauheeta on olla erossa omasta lemmikistä :<

  Miusta tommoisissa tuntemuksissa ei ole mtn outoa ja ymmärrän ne itsekin. En ole juurikaan vloggaaja, mutta pidän sarjakuvapäiväkirjaa.
  Silloin siellä sarjiskoulussa, missä sen päiviksen pitämisen aloitinkin, pidin myös blogia johon skannasin sitä. Lopetin sen blogin sitten sen koulun jälkeen, koska... ei vaan tuntunut samalta ja en halunnut työpaikalla olevien ihmisten tietävän liikaa tavallaan minusta :D Ei niitten ihan kaikkea tarvitse tietää!

  Mut ymmärrän kyl tuon tilanteen ja se ei liene poikkeavaa :)
  Pidä lippu korkealla! Mukavaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista
 11. Soikku, mullakin on ikävä vähäse sitä vanhaa soikkua mutta ymmärrän toki et haluut hyvän tulevaisuuden jne. Tee parhaiten miten näät :)

  VastaaPoista
 12. Mäkin ikävoin sun vanhoja videoita, oli jotenkin paljon kivempia ennen :(

  VastaaPoista
 13. lämpimät halit täältä pohjosesta sulle Soikku ja lentopusu Spartalle! <3

  VastaaPoista
 14. Mullakin on ikävä niitä "vanhoja" videoita. Ei siis sillä että sun videot olisi jotenkin huonompia nyt, mutta niissä vanhemmissa on se oma tunnelmansa.

  VastaaPoista
 15. Kolikoissa tahtoo olla aina kaks puolta. Mutta tsemppiä ja kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 16. Iloista Itsenäisyyspäivää sulle! Oot paras vlogaaja, ja sun videoita on aina mukava kattella! :)

  VastaaPoista
 17. Sä olit Linnan juhlien jatkoilla!!!

  VastaaPoista
 18. Soikku!! Haha mä tänään (6.12) kelasin salee sä meet toho linnanjuhliin tai niihi jatkoihi ja sä menitki!! <3

  VastaaPoista
 19. Missä juhlissa olit?

  VastaaPoista
 20. Oot ihana Soikku!
  Onks Sparta vielki pois ::(?

  VastaaPoista
 21. mulla on jo vähän ikävä spartaa kun ei näe sitä videoissa.. mulla on onneksi oma kani jonka kanssa tykkään olla ja touhuta. ja tee videoita kun ehdit ja jaksat koska niitä on ihana kattoa ja ne piristää aina mun päivää. eilen räkätin niin paljon sille ilmeri videolle : D Muuten minkä ikänen Sparta on ? ( :

  VastaaPoista
 22. Yritä jaksata, mullakin on pientä Spartaa ikävi.
  Milloinko aiot tehdä uudesta kämpästäsi ''kämppä esittelyn''? :-D

  VastaaPoista
 23. Olis taas niin ihanaa jos tekisit videoita siellä sun edellisessä kämpässä hesassa! Ja spartaakin olisi kiva nähdä pitkästä aikaa :)<3 mutta en nyt tällä tarkoita sitä, että sun uudemmat videot olis huonompia, ei todellakaan! :)mutta mukavaa joulun odotusta soikku!

  VastaaPoista
 24. Mäkin olen miettinyt pitkään Tampereella opiskelua. Kerro hyviä ja huonoja puolija Tampereesta:)

  VastaaPoista
 25. Jes oot paras! Sun videot on hyvii kans tän blogin lisäks ja sparta on tosi söpö!:) Mullakii on Windows phone.

  VastaaPoista
 26. Joo, meillä muillakin on Spartaa ikävä <3 ja tietysti sun vanhoja videoita, mutta hei, onneks et oo lopettamassa!

  VastaaPoista
 27. On todella ihanaa kun pidät tätä blogia ja kaiken lisäksi vloggaat n. 10 kuukaudessa, ku itse ei aina into riitä koulun jne keskellä... :D Miten sä muuten vietät arkipäiväs?? Esim. Teetkö sä videoita päivät pitkät vaixD ? Voisitko tehä tälläsen videon tai blogitekstin?

  VastaaPoista
 28. Sama tunne, mulla on tosi haikee olo, kun muutit, ja on Spartaa ikävä ja ne sun vanhat videot on parhainpii! Mut on nykysetkin ♥

  VastaaPoista
 29. Anna sun Furbylle nimeks Kapteeni(Kapu) :)

  VastaaPoista
 30. Soikku,oot niin täydellinen❤. Mun mielestä sun videot on yhtä energisiä ja on niitä vielä kiva katsella,mutta mulla on ehkä vähän ikävä kun teit niitä videoita siellä sun entisessä kämpässä! Mä haluaisin että tekisit enemmän "aihe" videoita. En siis tarkoita niitä esim: KE selitykset (eetulla mm) Mutta siis kun katselin sun vanhoja videoita niin sielä oli esim: 10 parasta kommenttia, Smoothie yms.. Kun yleensä vaan selität ja näytät jotain. Ymmärrän jos sulla ei riitä aika�� En siis tarkoita ,että videosi ovat huonoja,mutta sanon omasta mielestäni rehellisesti: Sun videot on yhtä energisiä,mutta niistä on lähtenyt ne "jutut/aiheet". Mut onnee melkein 80 000 tilaajasta!❤

  VastaaPoista
 31. muutat siis toukokuussa taas omaan kämppään spartan kanssa ja vlogaus jatkuu ? :-)

  VastaaPoista
 32. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 33. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 34. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 35. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista