5.5.2013

Ruskettuminen on coolia?





93 kommenttia:

  1. Mä ite tykkään rusketuksesta, mut kieltämättä toi syöpä vähä pelottaa.. :/ Mut ei vaaleessa ihossa kyllä mitään epämuodikasta mun mielestä oo, joillekkii käy vaalee iho paremmin kun tumma, riippuu ihan ihmisestä. :)

    VastaaPoista
  2. mä oon kans tosi vaalee iholtani. mäki rusketun äärettömän hitaasti, ja helpommmin minä palan kuin rusketun.

    musta vaaleaihoisuus on ihan nättiä, samoin myös sellainen sopiva rusketus. mut ennenkaikkea must ihminen on kauneimmillaan sillon, kun se ite tuntee olevansa kaunis.

    VastaaPoista
  3. Mä itse ainakin tykkään ottaa aurinkoa, vaikka se ruskettuminen on tosi hidasta... :D En tykkää olla mikään kalpee, ku zombi. Mut rajansa on kaikella. :D

    VastaaPoista
  4. Mä itse ainakin tykkään ottaa aurinkoa, vaikka se ruskettuminen on tosi hidasta.. :D Mä en haluu olla mikää kalpee, ku zombi. Mut rajansa on kaikella :D

    VastaaPoista
  5. Mä en oikeestaan ihannoi mitenkään ruskettumista, enkä yritäkään ruskettua, mutta kun kesällä tuolla ulkona joka päivä on, niin kyllähän siinä sitten väkisinkin ruskettuu. Ja mä rusketun vielä aika helposti.

    VastaaPoista
  6. itselläni jo kesän ensimmäiset rusketusrajat! jee

    VastaaPoista
  7. tykkään sun blogista ja videoista tosi paljon ! (: millä ohjelmalla oot tehny sun bannerin ?

    VastaaPoista
  8. itse en tykkää ruskettuu :s tykkään olla vaalea ^^

    VastaaPoista
  9. IHANA ALOTUSKUVA XD♥

    VastaaPoista
  10. Mä olen luonnostaan tosi vaalea, ja palan todella helposti. Ja muutenkin mun mielestä tiettyjen ihmisten sopii olla ruskettuneempia kuin toiset, koska jotkut mun kavereista kun tulee ulkomaanmatkalta ja on ruskettuneita näyttää hieman typerämmältä kuin normaalin vaaleamman ihon kanssa.

    VastaaPoista
  11. Moi! Mä tykkään rusketuksesta, siis aidosta!:) sä oot kaunis noin, ja oisit varmaa kaunis myös ruskettuneena!

    VastaaPoista
  12. on se kivaa, mut en oo koskaa ajatellu sitä noi tarkasti :D

    VastaaPoista
  13. kaikki toi on totta! :)

    VastaaPoista
  14. voitko tehä videon missä kerrot spartasta kaikkee tärkeet tietoo tai sellasta,ja sparta tietenki ois siinä videossa mukana! :) jos oot tehny jo sellasen videon ni voitko linkata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.youtube.com/watch?v=8wHY-6lubWY tässä on joku :)

      Poista
  15. Ite en kauheesti välitä onko ruskettunu tai ei :) Muistatko mut, näin sut metrossa perjantaina? Mul on vaaleet hiukset ja tummanvihree takki ja tulin sanoo sulle moi ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan :) Mainitsen ton tilanteen mun uusimmassa videossa :)!

      Poista
  16. Mä vihaan ruskettumista .__; mutta mä rusketun sairaan helposti...
    Tosin mä en myöskää pala koskaan...

    VastaaPoista
  17. Mä haluan etsiä sut kesällä käsiini ja ottaa yhteiskuvan sun kanssa !! se on mun unelma:)

    VastaaPoista
  18. Kuinka typeriltä me maitonaamaiset länkkärit vaikutetaankaan paikallisten silmissä lähtiessämme aurinkolomalle ruskettumaan vaikka nyt sinne thaimaahan, jossa ruskettunut iho rinnastetaan vielä tänäkin päivänä kouluttamattomuuteen ja ulkotyön tekemiseen.

    VastaaPoista
  19. Kauhee mä pelästyin alussa et tulee joku kauhee video!':(

    VastaaPoista
  20. toi alkuxd mut hyvä video:)


    jalokiviensade.blogspotfi

    VastaaPoista
  21. olis ollu oikeesti kiva, jos olisit tehny videon tosta mitä selitit alussa!! :-DD mutta olihan tääkin hyvä video :-) ja itse ainakin haluaisin ruskettua

    VastaaPoista
  22. Voitko tehä videon ratsastuksesta tai hevosista ylipäätäänsä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikee noi hevoset kuulu mun elämään tällä hetkellä :)

      Poista
  23. Mä oon sitä mieltä että kohtuullinen rusketus on ok, mutta ei enää sitte ku pitää joka päivä olla se vähintään 4 tuntia auringossa että vois ruskettua. Sitä oon kans ihmetellyt, kun vaaleat "vähättelee"
    tummaihoisia, mutta sitten vaaleat haluaa tumman ihonn vaikka ne suhtautuu negatiivisesti tummaihoisiin ihmisiin. ? :D

    VastaaPoista
  24. Ei ruskettuminen ainakaan mun mielestä coolia oo :D Yleensä se vaan näyttää oudolta, kun joku joka on vaaleempi yleensä ja sitten tulee ruskettuneena, nii ei ei ei :'D Itekki oon aika maitovalas x) Hiihihi hauska vertaus :D

    VastaaPoista
  25. jokaisen luonnollinen ihonväri on kaikkein kaunein (:

    VastaaPoista
  26. tee chubby bunny haaste!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se jo tuolla www.youtube.com/soikku -sivulla. Se on nimellä pehmeä jänis ja siinä on kylläkin vaan pätkiä chubby bunny haasteesta.

      Poista
  27. Mun mielestä kalpeus rulettaa! :D

    VastaaPoista
  28. itte oon just kans niin kalkkilaivan kapteeni että ei mitään rajaa!=D mun mielestä on kiva ruskettua sillee terveen näkösesti ja niille jotka ruskettuu sopii rusketus ja ne jotka on luonnostaan vaaleita vaaleus on mun mielestä kauniimpaa!!

    VastaaPoista
  29. Ei ole! Minä rusketun ihan hirmu helposti ja vihaan sitä! Haluaisin olla kalpeampi, ihannoin todella vaaleaa ihoa. Kuin sinulla. :)

    VastaaPoista
  30. Mun mielestä ruskettuminen on jossainmäärin kaunista, mutta tykkään itselläni kuitenkin vaaleasta ihosta, koska se sopii paremmin mun tyyliini :D

    VastaaPoista
  31. Jotkut ruskettuu silleen vaikka ne menis pihalle kävelemään eikä edes yritä ruskettua. Haluun tietää että ootko sitä mieltä että se on kauheeta??

    VastaaPoista
  32. en haluis ruskettu mut en mä ikinä pala, mä suoraa rusketun :D en oo ikin kokenu palamista

    VastaaPoista
  33. " Mä oon tämmönen maitovalas " :D

    VastaaPoista
  34. Ääk miten saa blogiin tollasen kuvan/kuvarykelmän joka pysyy tossa koko ajan???

    VastaaPoista
  35. Itse olen ihan supisuomalainen mutta rusketun todella helposti. Nyt jo selkeät rusketusraidat vaikken aurinkoa varsinaisesti ole ottanutkaan. Joten minun olisi vaikeaa pysya "muodikkaana" jos "kalpeus" tulisi taas muotiin. minusta on hyvä olla sellainen kuin on yrittämättä olla yhtaan sen valeampi tai tummempi kuin on,tarkoiten ettei liikaa tarvitse yrittää ollakseen "muodikas"

    VastaaPoista
  36. mun papalla epäillään ihosyöpää just tosta että se palo pahasti :(
    mutta kaunis sinä ja ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  37. Itsekkin oon maitovalas, joka ruskettuu toooosi hitaasti ja vaivallisesti :DD

    VastaaPoista
  38. Mäkin oon samanlainen maitovalas, joka ruskettuu tooosi hitasti ja vaivalloisesti :DD

    VastaaPoista
  39. hyvä soikku! keksit tosi hyvi kaikkoo videon aiheita.

    VastaaPoista
  40. Toi alku oli jotenkin niin läppä :D

    VastaaPoista
  41. No siis ite rusketun aika nopeesti mutta ei must semmosta tummaa tuu. Mut nykyään kaikki käy solariumissa. Miks? Eiks ne esim ajattele jos tulee taas "muotiin" vaalee iho niinku Soikku sano eikä ne ihan miten vaa saa sitä tummuuttaan pois. Et kannattaa miettiä ennen kun menee johonki solariumii. Joo kyl itekki tykkään ruskettuneesta ihosta paljon enemmän kun vaaleesta mutta en silti mitenkää pakkorusketa itteeni. Se näyttää ihan kivalta jos käy esim pari kertaa solariumis mut ei niinku liikaa. Ja voihan solariumissa käymisestä seurata eri tauteja :( Mun mielest on ihan kiva et ei kaikki oo saman värisii ja en maksais hirveen paljoo ruskettumisesta. En mitenkää vastusta sitä mutta liika on liikaa. Kyl voisin itekki ehkä kerran tai kaks käydä mut en kyl enempää. Tulipas pitkä :)

    VastaaPoista
  42. Onks sul jo henkilökohtainen bodyguard, ku oot niin suosittu? hehe

    VastaaPoista
  43. Mulla on luonnostaan tosi vaalea iho ja palan herkästi. Siksi en erityisesti tykkää auringon ottamisesta, vaan olen mielummin vaaleaihoinen kuin punaiseksi palanut :DD

    VastaaPoista
  44. mun mielestä on tyhmää että ihonväri voi olla muotia... Järjetöntä.

    VastaaPoista
  45. oon pitäny sua tosi " aikuisena " vaikka oot niin nuori mut sit sä vitsailet jollai syövällä?! mitä vittua oikeesti?? tajuukko et siihen kuolee miljoonia vuodessa, ja sä vaa vitsailet sillä.Oli meinaan aika helvetin huono vitsi, voin sanoo tässä et oma mutsi kuoli pari vuotta sitten ihosyöpään.Tajuaisit ehkä jos menettäisit jonku lähimmäises siihen,kasva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En todellakaan vitsaillut kyseisellä asialla. Jos kiinnostaa, niin katso mun uusimman postauksen teksti jossa selitän tämän asian :) Otan osaa äitisi kuolemasta.

      Poista
  46. Soikku olet paras! Puhut kiinnostavista aiheista, päivittelet usein, teet hyviä videoita, puhut hyvin ja selkeeesti (oikeesti!) ja sulla on arvot kohdillaan! Ihailen sua, jatka samaan malliin! T.Blogisi anonyymi (hyvin aktiivinen) lukija ;) Tsemppiä! P.S Voisitko joskus tehdä arkimeikkivideon, tai videon jossa esittelet kosmetiikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noi meikit ei oo mun juttu. Ei jotenki riitä kiinnostus tekemään sellaista videoita :) Mutta kiva ehdotus silti!

      Poista
  47. Sä oot paras❤❤❤
    Kato mun ja Pipsan blogi ^

    VastaaPoista
  48. hei miten teet noi lauluvideot missä muka laulat tai sillee, en muista nimee:D nii laitatko sen musiikin jälkikätee vai mite niitä tehää ?:)
    kiitos jos vastaat !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään joo musiikin jälkikäteen ja sitte nopeutan :)

      Poista
  49. Mä en tykkää itelläni ruskettumisesta koska oon sit paris päiväs papu :D mut joillekki se on hyvä ja joillekki ei ja öö.. en tiiä mitä keksisin enää :D

    VastaaPoista
  50. Mäkin oon ihan hirvee ''kalkkilaivan kapteeni'' On kiva saada semmonen kesäväri mut en haluu olla mikää tummasuklaa patukka :DD vaikee keksii hyviä sanoja :P

    VastaaPoista
  51. soikku oot ihana... :) :3 oikeesti rakastan sun blogias ja luen tätä joka päivä! :D oot ihan mahtava!! (:

    VastaaPoista
  52. Soikku puhuu asiaa! Muutes oon itekki sellanen "maitovalas", en rusketu, enkä pala (helposti):-D

    VastaaPoista
  53. Mä en haluu pahoittaa sun mieltä tai mitään muuta vastaavaa... Mie koitan sanoo tän sillee ettet loukkaannu... Mutta mä oon huomannu että sulla ei oo enää ns. "Sekoiluvideoita". Ja ne olis kivoja...
    Tajusiks? En voinu sanoo suoraa koska oon aika ujo..:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoppa mun uusin video, voiskohan siinä olla vähän potentiaalia?

      Poista
  54. miten mul tulee sust niin mielee ellie goulding ?(osasinko kirjottaa ton sukunimen oikein :D ? )
    mut anyway, hyvällä tarkotuksel siis! (:

    mut joo.. mä ainaki tykkään ruskettuu kesäsin ja myös rusketun tosi helposti.
    mut tost 'kalpeudest' et millo se ois taas muodissa, niin oon muutamat päivät miettiny et se ois jo tai on tulos 'muotiin' koska ku kattoo noit monia julkkiksia nii ei ne kauheen ruskeita oo, ja mun mielest kaikki tulee heti muotiin jos julkkikset käyttää jotain.. en tiiä osasinko selittää nyt järkevästi.. :D mutta toivottavasti tost nyt jotai selkoo sai, ja toi oli siis mun mielipide/asia mitä oon pohdiskellu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tuleeko :D Siistiä, kiitos!

      Ja tottahan se on, et julkkikset tuo aika paljon noita muotiaaltoja ympäriinsä :D

      Poista
  55. Musta ruskettuminen näyttää kivalta mut se ei oo terveellistä, joten mun mielestä kannattaa käyttää itseruskettavaa jos haluu ruskettua ja tietysti paljon aurinkorasvaa :)

    VastaaPoista
  56. Moi Soikku :) Jossain videossa sanoit että saa heittää video ehdotuksia niin olis kiva sulta sellanen Draw My Life video :D tiiät kai mitä tarkotan, niitä on paljon youtubessa. :D hehheh

    VastaaPoista
  57. Kiva video ja ihan asianeuvoja auringonpalvojille :) Olet hyvä tekemään videoita, olet kaunis, ja vielä sexy kroppa <3

    VastaaPoista
  58. Mun mielestä tän videon alotus oli tosi törkee ja ajattelematon. Mistään sairauksista ei sais vitsailla tällee tyhmästi, koska niitä oikeita vakavia syöpähoitoja tapahtuu tuolla ihan päivittäin.
    So not cool Soikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue ton uusimman postauksen teksti, jossa selitän tän tilanteen :) Ei ollut siis tarkoitus!

      Poista
  59. Mä oon kans sellanen maitovalas! :D Ja mä tykkään mun ihosta tällasena. :)

    VastaaPoista
  60. Ja rusketun tooooooooooooooooooooooooooooooooosi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastiiiiiiiiiiiiii. xD

    VastaaPoista
  61. Mä rusketun tosi helposti. Kun harvoin palan niin se muuttuu yön aikana rusketukseks

    VastaaPoista
  62. Onko oikeesti totta, et ihosyövän riski kasvaa jos ruskettuu paljon? Oon kyl lukenu jostain, että ihosyövän riski kasvaa vaan jos palaa todella useasti. esim. joka kesä kymmeniä kertoja.
    Mä itse rusketun tosi helposti ja en oikeastaan ikinä pala :-D

    VastaaPoista
  63. Mä oon oikeasti aika tumma. Rusketun ja en pala. Mua on kiusattu mun ihonvärin takii ja silmien värin takii, koska mun silmät ja iho on normaalii tummempi...:'(
    Haluaisin olla vaaleempi! Vaikka se onki tyhmää...
    Mä kävin viime elokuussa Mallorcalla ja mulla on vieläki rusketusraitoi vähän :((
    Mulla pysyy iha hirveen kauan rusketus, enkä tarvi aurinko-rasvaa...
    Eli jos tulis muotiin ihon vaaleus, mä olisin epä-muodikas...

    VastaaPoista
  64. tykkään ite ainaki ruskettuu

    VastaaPoista
  65. toi oli loukkaus tuo alku ........... Mulla on ihosyöpä...:c

    VastaaPoista
  66. ihme rusketuksen historiantunti... :D ja juu kyllä se on niin että jos monta kertaa PALAA niin voi saada herkemmin ihosyövän ei jos monta kertaa RUSKETTUU.

    VastaaPoista
  67. Mä tykkään päivettyneestä ihosta, mutten silti halua just terveyden kannalta ruskettua. Rusketun silti todella helposti, viime vuonna olin jo toukokuun alussa tosi päivettynyt. Tänä kesänä yritän kyllä suojata itteeni enemmän auringolta. Ei olis kiva, jos joka kesä ruskettuisin ihan hirveästi, sitä paitsi oon vasta 12-v.

    VastaaPoista
  68. tykkään ruskettua, koska mulla on tummat hiukset ja kulmat ja kaikki, joten talvella näytän ihan hirveältä kun oon kalpee. mut kesällä kun ruskettuu niin ah, paljon parempi olla :)

    VastaaPoista