19.5.2013

Heipähei!

Mulla on ollu tässä paljon kiireitä, joten en oo ehtiny vastailemaan blogikommentteihin. Kiireet jatkuu oikeestaan koko ens viikon.

Suomella ei nyt mennyt kauheen hyvin Euroviisuissa, mutta olihan se ihan jepa, että edes finaaliin pääsi! Mun lemppari oli ehdottomasti Romanian Cezar :D Haha! Ihan loistava, yllättävä ja hauska. Sellaisen mun mielestä pitäis voittaa Euroviisut joka osaa säväyttää ja yllättää. Mitäs mieltä te ootte?

Tässä on toissapäivänen video ja oikeeeeeiiiiiin kiiiiiivaaaaaaaaaa sunnuntaita kaikille!


77 kommenttia:

  1. Romanian laulu oli hirvee.

    Euroviisut on mun mielestä aika huono kisa muutenkin. Ja toi äänestäminen on turhaa, koska moni venäjänkielinen maa antaa toisille venäjänkielisille maille äänensä, monet antaa äänen vaan siksi, että on naapurimaa... eikö se ääni pitäs antaa sille maalle, jolla oli hyvä laulu? ...

    Ja aika noloa Suomelle, kun Kristaa ollaan hehkutettu ja että ''Krista on top5'', mut sit kuitenkin Krista ihan viimesiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä... Euroviisut on nykyään vaan sitä että äänestetään naapurimaata vaikka laulu olisikin huono.... Idea kadonnut siitä kisasta mutta ihan mukava sitä oli kaikesta huolimatta katsoa!

      Poista
    2. Tanska ansaitsi voiton! Suomel meni hyvin, mutt joo noi euroviisut on menny vähä tollasex! Soikku oot tosi kiva ja ilonen melkein aina!!! Jatka vaa omana ittenäs :)

      Poista
  2. Kivasti keksitty toi paita-jutska. Ja toihan on kesällä ilmava, sekä voi pitää ihan kaupungillakin Hietsusta tulon jälkeen. Ja noin huippu-kroppaan kun sul Sonja on niin käy hienosti:)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä Krista veti tosi hyvin! Oisin oottanu vähän korkeampaa sijotusta :/ kyllä oikeaan osoitteeseen mun mielestä meni voitto! Hyvää kesän alkua sulle Soikku! :) Terveisin, Miss Anonyymi

    VastaaPoista
  4. Itse en hirveästi tykännyt Suomen laulajasta, kolmas kerta muuten suomenruotsalainen meillä... Mutta laulu oli kyllä sellainen, mikä olisi voinut voittaakin euroviisut. Tanska sai aika paljon pisteitä!

    VastaaPoista
  5. Voitto meni oikealle maalle! Tanskan Emmelie de Forest on ollu mun suosikki alusta asti :)

    VastaaPoista
  6. Romania oli kamala !

    VastaaPoista
  7. Mun mielestä tanska kyllä ansaitsi voittonsa ;)

    VastaaPoista
  8. Hei tuo oli hyvä idea leikellä noita paitoja.
    Mulla on vähän hidas sytytys nii en tajunnnu tuota aikasemmin.:D Pakko sanoa vielä että sää muistutat TOSI PALJON Suomen viisuedustajaa, Kristaa. Yhtä kaunis ja samanlainen ääni. :)

    VastaaPoista
  9. soikkuuu :3 oletko siä saanut meijän kreikan tuljaiset?? :ooo onkohan kirje päässyt perille asti?

    VastaaPoista
  10. mun mielestä suomi oli hyvä ja olis kyllä saanu voittaa (: vaikka itseasiassa kannatinki norjaa, koska niiden biisi vaan oli niin hyvä ! (:

    VastaaPoista
  11. Soikku, oot ihana! Sun videot on aina niin ihanan piristäviä ja positiivisia kattoo, aina tulee hyvälle tuulelle. :)

    VastaaPoista
  12. Munki mielestä se Romanian laulaja oli paras ! :)

    VastaaPoista
  13. Mun mielestä Maltan ois pitäny voittaa(:

    VastaaPoista
  14. haha se Cezarin esitys kyllä veti sanattomaks :-DDDDD

    VastaaPoista
  15. toi toinen näytti miesten paialta

    VastaaPoista
  16. Kiva vinkki ja voisin kokeilla!


    http://jaaanas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. joo se romanian oli yllättävän hyvä ! ensin ku se alko olin sillee mitkä tääki ny on, mut sitte loppuajan siit biisist olinki sillee jee täähä on hyvä ! :D

    VastaaPoista
  18. Hienosti tehty ne kahdet paidat ;D

    VastaaPoista
  19. Sä itse juuri jossain videossa ''vlog vinkit'' tms videossa sanoit että sä et kannata mainostamista et mainostaa itteesä ja omaa blogiinsa et saa paljon lukioita ja muita :DD ''kattokaa mut twitterissä'' montahan kertaa tämä sama on kuultu :DD illan jatkot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mainostan itseäni omissa videoissani. Ja siis mainostan mun fb-sivua, twitteriä yms. eli muita paikkoja missä mä oon. En mainosta mua muitten videoissa, blogeissa tai muussakaan semmosessa :) Sitä meinasin!

      Poista
    2. Okei! Eli selvä väärinkäsitys :> Vedän närkästyneisyyteni pois :DD

      Poista
  20. tää oli kyl hyvä video! repesin tossa alussa noille sun jutuilles :DD mut toi paidan leikkaaminen oli hyvä idea, vois kokeilla jossain vaiheessa itekki. :)

    VastaaPoista
  21. JES ONE DIRECTION :D:D et ihan osannu sitä tanssia, mutta ihanasti silti XD♥

    Mutta oli mulla asiaakin. Entä jos on vähän punkero (niinkuminä) ni miten sitte kehtaa pitää vaa biksujen kanssa tommosta? :/

    VastaaPoista
  22. Suomen edustaja krista oli aivan mahtava euroviisuissa ja ehdottomasti oma lemppari <3 :) Ja romania tosiaan yllätti :D

    VastaaPoista
  23. Soikun näpräysnurkka, tuli mieleen. :)

    VastaaPoista
  24. "ai hitsi" oot soikku niin ihanan pirtee :D♥ ja toosi kiva idea !:)

    VastaaPoista
  25. Voitkos Soikku tsekata mun blogin? (: Kiitän !
    http://iwontgivemylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. Mielestäni Norja olisi pitänyt voittaa. Tanska oli ihan ok mut se on mielestäni plagiaatti shakiran yhteen biisiin. :/

    VastaaPoista
  27. Cezar on ikuisesti mun sydämessä

    VastaaPoista
  28. siis mä en ymmärrä!! aina ku mä tuun sun blogiin ja jos oon eka kommentoija niin se mun kommentti ei ikinä tuu! :( tää on turhauttavaa ja se mun kommentti oli vielä ihan asiallinen! ihme jos tää näkyy

    VastaaPoista
  29. Käviksä jo sen toimittajan haastattelussa? 8)

    VastaaPoista
  30. hah ei vitsi nauroin tolle alulle :D sit toi yks "ei, sä et voi tulla nikseihin" oot niin ihana ♥ :D

    VastaaPoista
  31. Haha, söpö Soikku :D <3

    VastaaPoista
  32. Kysyn sulta tätä ihan niiko joltain vanhalta kaverilta mutta kysynpä nyt vaikka ihan huvikseen :D Oisko sulla mitään pitkävartisia shortseja/farkkuja? Olet viimeinen toivoni pelastaa kevätjuhla-asuni.

    VastaaPoista
  33. hahah :D Oon samaa mieltä että cezarin olis pitäny voittaa euroviisut :DD Oon koko päivän kuunnellu ja hoilaillu sitä biisii ;) ihan sika jees!♥

    VastaaPoista
  34. Ja toi sun paita jutska on tosi cool ;) taidan itekki tehä, jos löytyy joku kiva t-paita! Ja yhdyn tuohon yhteen Anonyymiin, sulla on hyvä kroppa! Hyvää kesän alkua, soikku! Meenki tästä twitteriin ;)

    VastaaPoista
  35. Ompeleks sä noi reunat sit jotenkin sen jälkee ku oot leikannu ? :) Ja oot ihanan olonen nuori nainen !♥ Tykkään sun videoista kamalasti !! Kiitos jos jaksoit vastata mulle c:

    VastaaPoista
  36. miten ton videon saa tollee isoks ku mun blogissa kaikki videot menee ihan sika pieniks :o jos joku muuki tietää niin ois kiva jos auttais :)

    VastaaPoista
  37. mun blogissa kaikki videot menee tosi pieniks :o voisko joku kertoo miten videon saa näkymää isompana :D mulla ne on ehkä puolet tosta koosta mitä soikulla xd se vaa on vähän urpon näköstä ku mulla on kaikki kuvat mun blogissa mahollisimman isoina et ne on kivan näkösii ja sit siellä on yhtäkkii joku pieni video välissä nii ei ketää sellanen kiinnosta. kiitos jos kerrot + soikku oot tosi nätti ja ihanii videoita ! :)

    VastaaPoista
  38. Siis mistä sä teet ton sun Bannerin?? oon yrittäny panna mun blogiin siihen alkuun ja ylös jotain kuvaa musta, mutta jos laitan nii siitä tulee ihan KAMALAN ISO! :( mitä mä teen?? Mistä mä voin muokata sitä? Kiitos Soikku jos vastaat mää oikeesti tarvin apua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, vaikka mä en oo Soikku nii mul ainaki kävi tollee kans, mut siin on sellasii kaikkii vaihtoehtoi, ja siin yhes lukee et pienentää sen kuvan sopivan kokoseks nii mä ainaki painoin siit, ja tallensin.:) Sit siis kun kuva tuli siihen..XD Täst ei varmaa saa selvää mut....

      Poista
    2. Hienoja paitoja Soikku! :) Meen nyt ite leikkelee yhtä paitaa...:D Kiitos vinkistä.:3
      Ja TULEEKO enää näit Soikun niksinurkka videoita?
      :) Olisi kiva nähdä tän tapasia videoit. :)

      - Jossu

      Poista
    3. Okei, kiitti avusta, kokeilen sitä huomenna. :)

      Poista
  39. en tykkää noista paidoista......... muistuttaa säkkejä tai jotain pusseja

    VastaaPoista
  40. Tee video missä puhut instagramista. Esim miks sull ei oo sitä ja aiotko jossain vaiheessa tehdä
    sellainen. Ja jos olisi niin seuraisitko sinun seuraajia? :) Toivottavasti tekisit! Olen miettinyt näitä asioita. Terv. Nalle

    VastaaPoista
  41. Hahah ihan ylihuippu video :D! Nyt lähti pari paitaa leikkaukseen!

    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  42. Heippä.. Yks kysymys vaa.. Kumpi oli parempi viro tai suomi? D:

    VastaaPoista
  43. Romania oli aivan mahtava ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä sen romanian laulun nimi oli? en muista :D

      Poista
  44. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SOIKKU!!!!<3<3<3<3

    VastaaPoista
  45. Oks sul tänään synttärit?

    VastaaPoista
  46. Hyvää synttäriä! :3

    VastaaPoista
  47. Seuraan sun blogia ja vlogia...oon seurannut jo aika kauan mut sillon kun mä löysin sut niin mä vaan olin silleen "täh" kun mä luulin että sä oot se krista... Nyt tuli mieleen kun katsoin euroviisuja niin tuli tää mieleen mut sit mä tajusin et et sä oo se. Mut oon seurannu sun blogia ja vlogia noin.2 vuotta ja sää oot niin paras. Enssinnäki mä pidän sussa siitä että sää jaksat laittaa melkein joka päivä jonkunlaisen videon ja sun videot on aina niin ilosii ja pirteit että saatan nauraa vaikka sanot vaan et "moi kaikki".. Mun lempi videos on se kun sä kerrot kuinka vaikeeta sun lähteminen on pois kotoa ;) se on niin paras ja sit se 10 parasta kommenttia sekin on ihan paraas!!:)) hyvää kesää sullekkin ja anteeksi jos vein sinulta aikaa kun luit tämän. Mut oot vaan niin paras!!

    VastaaPoista
  48. hyvää syntymäpäivää! <3

    VastaaPoista
  49. ONNEE SOIKKU !!!!♥♥

    VastaaPoista
  50. ei liity aiheeseen,mut voisikko mennä tekeen oman juissipurkin ja laittaa kuvaa tänne blogiin sitte? :D

    http://www.juissi.fi/tuunaa.php

    VastaaPoista
  51. Paljon onnea Soikku 22v!!!! :D

    VastaaPoista
  52. Hyvää synttärii soikku!♥ Oot ihana♥♥ :33

    http://lhlyd.blogspot.fi/

    VastaaPoista

  53. Joko Soikku on tämän nähnyt?
    https://www.youtube.com/watch?v=LVPxP6XPSuk

    VastaaPoista
  54. onnee soikku! :) mulla on tänään synttärit:)
    oot tosi ihana !!♥

    VastaaPoista
  55. Kreikan laulu oli kyllä mun mielestä ihan sika hyvä xD Mut moldowa oli kyllä hieno ja hyvä :)

    VastaaPoista
  56. sä sanoit tossa lopussa vinkkixD

    VastaaPoista
  57. Siukun sokkeli sekoilu vinkit ja p...apinat! :D

    VastaaPoista
  58. Menin kokeilemaan sun niksiäs, ja pilasin sen paidan kokonaan :D

    VastaaPoista
  59. Nyt mun paijoista tulee erinlaisia :) VIHDOIN! Myöhästyneet synttäri onnittelut Soikku <3

    VastaaPoista
  60. ihan paras blogi!!

    http://behappyyourselfandlove.blogspot.fi/
    jos tykkäätte ees vähä ni liittykää lukijoiksi:)!

    VastaaPoista
  61. "Ja tässä oli siis tää mun ihana pieni _VINKKI_" mut joo oot paras♥ (:

    VastaaPoista